eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Silka Seaview Hotel

268 Shanghai Street, Yaumatei Kowloon, Yau Ma Tei, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Dorsett Seaview Hotel
Silka Seaview Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Silka Seaview Hotel Hong Kong - Entré Silka Seaview Hotel Hong Kong - Reception Silka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby Silka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurang Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurang Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurang Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurang Silka Seaview Hotel Hong Kong - Business Center Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gästrum Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gästrum Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gästrum Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gästrum Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gästrum Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gästrum
Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gästrum Silka Seaview Hotel Hong Kong - Badrum Silka Seaview Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Silka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby
Område: Yau Ma Tei Antal rum: 268
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,4

från 3913 recensioner

Valuta för pengarna
7,4
Läge
8,4
Personal
7,1
Hotellets Skick/Renlighet
7,7
Bekvämligheter på rummet
7,1
Mat/Middag
6,4
Alla recensioner (3913)
Sortera efter:
Kenneth A. Reste med partner Sweden, den 6 mars 2014
bra läge

läge,bra rum,wifi
8,3
Stefan L. Reste med partner Sweden, den 7 augusti 2013
Enkelt, men små rum

Nära city och night market
5,7
Yat F. Affärsresenär Sweden, den 22 juni 2013
Bekväm avstån till det mesta......

Bra läger, Rent och fräsch...
7,3
Jag och mina bröder var i Hong Kong för en månad för en affärs tripp och borde på Silka Seaview Hotel , jag personligen ha bott på denna Hotell tidigare flera gånger och rekommendera mina bröder att bor där och vet ni vad ? Båda två var jätte nöjd med allt på denna hotell enda minus kan vara att själva hotell rummet var lite för liten för två personer annans var allting perfekt. Nästa gång när jag kommer till Hong Kong då kommer jag att boka denna hotell igen. Med vänlig hälsning en jätte nöjd kund.
Annelie A. Ensamresenär Sweden, den 8 januari 2013
Bra läge men små rum

Läget, fräscht, mycket bra pris
8
stannade i två nätter här och bodde på 16 våningen! rummen är väldigt små och även toaletten. allting är väldigt fräscht och jag tyckte rummet var väl värt sitt bra pris. läget i kowloon är bra och det är lätt ta dig till mtr eller till fots. väldigt nära till marknaden på temple street dom ligger någon minut bort och såsom huvudgatan nathan road.
Cherie K. Familj med småbarn Malaysia, den 16 december 2014
good

location..shuttle bus...
7,7
be back
Wing S. Reste med partner Malaysia, den 13 december 2014
Good location but overpriced

Location location and location
7
My stay been good. At times only I get my daily morning papers. I stayed for 5 nights but I got 3 daily papers. Room size very small compared to those I stayed in HK before based on the price I paid for.
Henry C. Reste med partner Malaysia, den 11 december 2014
Good Hotel

good location, foods nearby, 8-10 mins to MTR
8,3
just above temple street, although they doesnt sell much like Ladies market but still a good walk for food. Famous for One pot rice and roadside seafoods + beer. Very convenient in terms of MTR station despite the room is abit small.
Marlene T. Reste med partner Singapore, den 10 december 2014
Clean, pleasant, nice

Centrally located, good
8
It was clean and tidy
Huizhen O. Familj med småbarn Singapore, den 10 december 2014
short trip

convenient location, able to accede to my requests and good service
7
Nadira A. Gruppresenär Singapore, den 9 december 2014
A good hotel with not so good staff

Location, cleanliness and comfort
6
Location was really good (3mins walk to Yau Ma Tei MTR exit C and a whole lot of shops and Temple street Market is just right behind) with a free shuttle bus service to and fro the airport as a plus point. The rudeness of staff can be overlooked as the housekeeping lady was such a nice and sweet lady. The room was clean and comfortable for my friend and I. Towels are changed everyday and rooms are kept clean. The lift however is a tad bit slow for busy hotel. I opted for the non smoking floor as it is was better smelling. The only turn off is the front desk people who should be more courteous and professional. Sadly, it was such a disappointment. Ignoring that, we might consider returning for the next visit to HK. Please note that Exit C of Yau Ma Tei station doesn't provide lift hence if you have a lot of large heave baggae with u, it will be a difficult one)

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Silka Seaview Hotel Hong KongSilka Seaview Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanSilka Seaview Hotel Hong Kong - EntréSilka Seaview Hotel Hong Kong - ReceptionSilka Seaview Hotel Hong Kong - LobbySilka Seaview Hotel Hong Kong - LobbySilka Seaview Hotel Hong Kong - RestaurangSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestaurangSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestaurangSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestaurangSilka Seaview Hotel Hong Kong - Business CenterSilka Seaview Hotel Hong Kong - GästrumSilka Seaview Hotel Hong Kong - GästrumSilka Seaview Hotel Hong Kong - GästrumSilka Seaview Hotel Hong Kong - GästrumSilka Seaview Hotel Hong Kong - GästrumSilka Seaview Hotel Hong Kong - GästrumSilka Seaview Hotel Hong Kong - GästrumSilka Seaview Hotel Hong Kong - BadrumSilka Seaview Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanSilka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby

Kundrecensioner - Silka Seaview Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3A08