eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Silka Seaview Hotel

268 Shanghai Street, Yaumatei Kowloon, Yau Ma Tei, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Dorsett Seaview Hotel

Silka Seaview Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Silka Seaview Hotel Hong Kong - Entré Silka Seaview Hotel Hong Kong - Reception Silka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby Silka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurang Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurang Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurang Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurang Silka Seaview Hotel Hong Kong - Business Center Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gästrum Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gästrum Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gästrum Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gästrum Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gästrum Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gästrum
Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gästrum Silka Seaview Hotel Hong Kong - Badrum Silka Seaview Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Silka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby
Område: Yau Ma Tei Antal rum: 268
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,4

från 3635 recensioner

Valuta för pengarna
7,4
Läge
8,4
Personal
7,1
Hotellets Skick/Renlighet
7,7
Bekvämligheter på rummet
7,1
Mat/Middag
6,4
Alla recensioner (3635)
Sortera efter:
Kenneth A. Reste med partner Sweden, den 6 mars 2014
bra läge

läge,bra rum,wifi
8,3
Stefan L. Reste med partner Sweden, den 7 augusti 2013
Enkelt, men små rum

Nära city och night market
5,7
Yat F. Affärsresenär Sweden, den 22 juni 2013
Bekväm avstån till det mesta......

Bra läger, Rent och fräsch...
7,3
Jag och mina bröder var i Hong Kong för en månad för en affärs tripp och borde på Silka Seaview Hotel , jag personligen ha bott på denna Hotell tidigare flera gånger och rekommendera mina bröder att bor där och vet ni vad ? Båda två var jätte nöjd med allt på denna hotell enda minus kan vara att själva hotell rummet var lite för liten för två personer annans var allting perfekt. Nästa gång när jag kommer till Hong Kong då kommer jag att boka denna hotell igen. Med vänlig hälsning en jätte nöjd kund.
Annelie A. Ensamresenär Sweden, den 8 januari 2013
Bra läge men små rum

Läget, fräscht, mycket bra pris
8
stannade i två nätter här och bodde på 16 våningen! rummen är väldigt små och även toaletten. allting är väldigt fräscht och jag tyckte rummet var väl värt sitt bra pris. läget i kowloon är bra och det är lätt ta dig till mtr eller till fots. väldigt nära till marknaden på temple street dom ligger någon minut bort och såsom huvudgatan nathan road.
May Y. Gruppresenär Malaysia, den 7 juli 2014
Comfort bed. Nice services from the hotel staff.

Good location. Near to famous night market temple street. Many nice food around.
7
Surawutt W. Gruppresenär Thailand, den 6 juli 2014
Small room but clean

Good location (near MTR and 7-11), Free interest is fast, Free shuttle bus to Kowloon station
6,7
Nitin P. Gruppresenär India, den 3 juli 2014
comfortable.

located close to night market. close by to other attractions.decent area.
6
rooms were small, beds were creeky. however this being a budget hotel, it was great overall. best thing is that its located in yau ma tei which is close to the night market. this offers alot of food and shopping options and allows easy access to transport. the cost per night is also reasonable and this makes it a great choice for budget travellers looking for a decent hotel in the city.
Chin J. Reste med partner Singapore, den 30 juni 2014
Good location

Near to shopping, food and night market
7
Above average in terms of Hotel Cleanliness, Location, Room and staff performance Value for money for traveller.
Ingkarat P. Reste med partner Thailand, den 29 juni 2014
Just for a short stay

Ease to access public transportation, Friendly staff and fast room service
3,7
Wunvipa P. Ensamresenär Thailand, den 29 juni 2014
Good value for your money"

Enjoyed our stay"
8
Our first trip to Hongkong and this hotel made it a good experience.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Silka Seaview Hotel Hong KongSilka Seaview Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanSilka Seaview Hotel Hong Kong - EntréSilka Seaview Hotel Hong Kong - ReceptionSilka Seaview Hotel Hong Kong - LobbySilka Seaview Hotel Hong Kong - LobbySilka Seaview Hotel Hong Kong - RestaurangSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestaurangSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestaurangSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestaurangSilka Seaview Hotel Hong Kong - Business CenterSilka Seaview Hotel Hong Kong - GästrumSilka Seaview Hotel Hong Kong - GästrumSilka Seaview Hotel Hong Kong - GästrumSilka Seaview Hotel Hong Kong - GästrumSilka Seaview Hotel Hong Kong - GästrumSilka Seaview Hotel Hong Kong - GästrumSilka Seaview Hotel Hong Kong - GästrumSilka Seaview Hotel Hong Kong - BadrumSilka Seaview Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanSilka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby

Kundrecensioner - Silka Seaview Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3C07