Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Silka Seaview Hotel

268 Shanghai Street, Yaumatei Kowloon, Yau Ma Tei, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

tidigare : Dorsett Seaview Hotel
Silka Seaview Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Silka Seaview Hotel Hong Kong - Entré Silka Seaview Hotel Hong Kong - Reception Silka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby Silka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurang Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurang Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurang Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurang Silka Seaview Hotel Hong Kong - Business Center Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gästrum Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gästrum Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gästrum Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gästrum Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gästrum Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gästrum
Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gästrum Silka Seaview Hotel Hong Kong - Badrum Silka Seaview Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Silka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gästrum Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gästrum Silka Seaview Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurang Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gästrum Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurang Silka Seaview Hotel Hong Kong - Reception Silka Seaview Hotel Hong Kong - Reception
Område: Yau Ma Tei Antal rum: 268
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,4

baserat på 4168
omdömen

Valuta för pengarna
7,4
Läge
8,4
Personal
7,1
Hotellets Skick/Renlighet
7,7
Bekvämligheter på rummet
7,1
Mat/Middag
6,4
Alla omdömen (4168)
Sortera efter:
Kenneth A. Reste med partner Sweden, den 6 mars 2014
bra läge

läge,bra rum,wifi
8,3
Stefan L. Reste med partner Sweden, den 7 augusti 2013
Enkelt, men små rum

Nära city och night market
5,7
Yat F. Affärsresenär Sweden, den 22 juni 2013
Bekväm avstån till det mesta......

Bra läger, Rent och fräsch...
7,3
Jag och mina bröder var i Hong Kong för en månad för en affärs tripp och borde på Silka Seaview Hotel , jag personligen ha bott på denna Hotell tidigare flera gånger och rekommendera mina bröder att bor där och vet ni vad ? Båda två var jätte nöjd med allt på denna hotell enda minus kan vara att själva hotell rummet var lite för liten för två personer annans var allting perfekt. Nästa gång när jag kommer till Hong Kong då kommer jag att boka denna hotell igen. Med vänlig hälsning en jätte nöjd kund.
Annelie A. Ensamresenär Sweden, den 8 januari 2013
Bra läge men små rum

Läget, fräscht, mycket bra pris
8
stannade i två nätter här och bodde på 16 våningen! rummen är väldigt små och även toaletten. allting är väldigt fräscht och jag tyckte rummet var väl värt sitt bra pris. läget i kowloon är bra och det är lätt ta dig till mtr eller till fots. väldigt nära till marknaden på temple street dom ligger någon minut bort och såsom huvudgatan nathan road.
Vei T. Familj med småbarn Malaysia, den 30 juni 2015
family trip to HK

room cleanliness,price,quietness
4,7
Clarke W. Ensamresenär Singapore, den 30 juni 2015
Location good

Location, clean, staff friendly
6,3
Besides having a small room. Location is s plus point.
Jingxiang L. Familj med äldre barn Singapore, den 30 juni 2015
Good location to sleep

Location, Price, Staff
7,7
Room was really small but cant help it at this price in HK downtown. Location is good, surrounded by MTR, airport bus, good food and night market. For this room, condition was worse off than my previous stay and there's a mould in toilet. Housecleaning should do better.
Jingxiang L. Reste med partner Singapore, den 28 juni 2015
A place to sleep

location, service, price
7,7
Location was good, next to attraction and good food and walking from Yau Matei MTR station. Room is small (no choice at this price in HK downtown). Decently clean although some parts are showing signs of age. Smoke smell in my room, although staff are willing to help when prompted.
Yung L. Reste med partner United Kingdom, den 25 juni 2015
staff easy going, helpful and good services.

staff helpful, goog services and good location
8,3
Pleasant, staff is helpful and good services. Convenient to local transport and hotel also provides frequent and free bus transport to ferry terminal to Macau.
Se S. Reste med partner Malaysia, den 22 juni 2015
Value for money and strategic location

Price, Location & Free Handy phone
7,7
If you are looking for non-frill hotel room, this is the hotel to go for. Don't expect anything grand or spacious. Everything is average in term of quality but you will enjoy the location - it's a short walk to MTR and great local cafe - Mido Cafe. They provide free shuttle bus to airport train and also Handy smartphone which you can make free local call, certain international calls and data.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Kundrecensioner - Silka Seaview Hotel, Hong Kong

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

HK-AGWEB-2H04