Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Silka West Kowloon Hotel

46-48 Anchor Street, Tai Kok Tsui, Kowloon (Olympic MTR Station Exit C4), Tai Kok Tsui, Hong Kong, Hongkong

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,0

baserat på 1143 omdömen

2 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,3
Läge
7,2
Personal
7,1
Hotellets Skick/Renlighet
7,4
Bekvämligheter på rummet
7,0
Mat/Middag
6,2
Alla omdömen (1143)
Sortera efter:
Jonas R. Familj med äldre barn Sweden, den 1 mars 2013
Prisvärt med närhet till tunnelbana.

Priset Servicen Läget
4,7
Anmäl det här omdömet
Hanna L. Reste med partner Sweden, den 25 oktober 2009
hanna from sweden

inget
2,7
Anmäl det här omdömet
Jeffrey C. Familj med småbarn Singapore, den 28 april 2016
good to stay
5,7
good to stay
Anmäl det här omdömet
Jane Y. Gruppresenär Malaysia, den 26 april 2016
helpful staff, room small but ok
4,7
Handy mobile free to use
Anmäl det här omdömet
Wadya I. Familj med äldre barn Indonesia, den 25 april 2016
Recomended Hotel
5,3
The hotel near by transportation to any destination for tour.
Anmäl det här omdömet
Michelle N. Familj med äldre barn Philippines, den 23 april 2016
Good
5,7
This is my 2nd time here. Staffs speak english very well, you can easilly understand. We were allowed to check-in as early as 9am without extra charge. Free shuttle bus was on time. We were also allowed to leave our luggages even after checkout. We still had time to roam around without hassle. Free phone with free data was very helpful because all of us have no internet in our mobile phones.
Anmäl det här omdömet
Mike P. Reste med partner United Kingdom, den 19 april 2016
Another good stay at Silka
5,7
Good position, 10 min walk Mong Kok station 15/ 20 walk to Ladies Market Good staff
Anmäl det här omdömet
Youchen L. Reste med partner Taiwan, den 18 april 2016
Good location, clean place, quiet
5,3
Would stay here again
Anmäl det här omdömet
Chi M. Ensamresenär United Kingdom, den 15 april 2016
Room small and dirty
3,7
The room is pretty small and dirty. The location is convenience.
Anmäl det här omdömet
Stuart M. Ensamresenär Australia, den 13 april 2016
One Night Only
4,3
Very small room and very hard bed. bed to short for 6' Australian. One night only because of flight transfer.
Anmäl det här omdömet
1 - 2 av 2 omdömen
Silka West Kowloon Hotel Hong KongSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - CaféSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - FaciliteterSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - FaciliteterSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - CaféSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - FaciliteterSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - LobbySilka West Kowloon Hotel Hong Kong - LobbySilka West Kowloon Hotel Hong Kong - CaféSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - GästrumSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - GästrumSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - GästrumSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - ReceptionSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - GästrumSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - BadrumSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - LobbySilka West Kowloon Hotel Hong Kong - BadrumSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - GästrumSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - GästrumSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - GästrumSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - ReceptionSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - GästrumSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - FaciliteterSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - EntréSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurang


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A02