eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Silverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa

14 - 16 Le Lai Street, District 1, Distr. 1 - Ben Than, Ho Chi Minh-staden, Vietnam (Visa karta)

Boka nu!

Silverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - Gästrum Silverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - Gästrum Silverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - Gästrum Silverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - Gästrum Silverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - Gästrum Silverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - Gästrum Silverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - Gästrum Silverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - Gästrum Silverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - Gästrum Silverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - Gästrum Silverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - Gästrum Silverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - Gästrum Silverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - Gästrum Silverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - Gästrum Silverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - Gästrum Silverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - Gästrum
Silverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - Badrum Silverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - Gästrum Silverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidan Silverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidan Silverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidan Silverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidan Silverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - Restaurang Silverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - Restaurang Silverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - Restaurang Silverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - Restaurang Silverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - Restaurang Silverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - Restaurang
Område: Distr. 1 - Ben Than Antal rum: 106
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

från 2866 recensioner

Valuta för pengarna
8,1
Läge
9,1
Personal
8,1
Hotellets Skick/Renlighet
8,2
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
7,6
Alla recensioner (2866)
Sortera efter:
Strohm G. Reste med partner Sweden, den 1 december 2013
Ok förutom brist på utsikt

läget, receptionen frukosten
8
Ett av rummen var helt utan fönster och det andra med nutsikt mot en vägg
Olof M. Reste med partner Sweden, den 1 april 2013
Bra hotell som ær mycket prisvært

Pris, Læge, Bekvæmlighet
8,7
Hade en bra vistelse och detta var ett mycket prisvært hotell. Ligger mycket bra om man vill gå på marknaden som ligger precis utanfør dørren. Taxi till och från flygplatsen tar ca 30-45 min beroende på trafik. Frukostbuffen var bra med mycket att vælja från. Personalen hade okej engelska och var ok.
Stig E. Reste med partner Sweden, den 22 mars 2013
Centralt läge trevlig personal

Läget rent och snyggt
7,7
Ganska små rum Frukostmatsalen väldigt trång Men rent och prydligt
Robert K. Reste med partner Sweden, den 11 mars 2013
Bra boende med ett stenkast från ben than market

Centralt. Bra service och stora rum.
8,7
Paul B. Reste med partner Sweden, den 20 februari 2013
Jättebra hotell med kanonläge nära Marknaden

Rent, snyggt, trevligt, cenralt, bra frukost
10
Ett kanonfint hotell som är rent och snyggt. Bra frukost och bra service. Rekomenderar det verkligen. Ligger centralt så det är gångavstånd överallt
Tips om shopping: Benthanh Market rekommenderas. Pruta ordentligt bara. Närhet till Parker och stora varuhus runtomkring.
Anette S. Reste med partner Sweden, den 15 februari 2013
Perfekt läge

Mkt prisvärt
9,7
Perfekt läge med promenadavstånd i centrum. Nära till marknaden som ligger granne med hotellet samt även till shoppingcentra etc
Anette S. Reste med partner Sweden, den 13 februari 2013
Perfekt läge

Superbare service
9,7
Läget gör hotellet till ett bra val samt en mycket bra service
Anette S. Reste med partner Sweden, den 28 januari 2013
Perfekt läge

Urbra service
10
Hotel med utmärkt läge mitt i city, nära till shoppingmarknad. Fantastiskt bra service av personal på hotellet. Mkt prisvärt.
Christer L. Reste med partner Sweden, den 18 januari 2013
Utmärkt läge

Läget, utmärkt frukost.
8,3
Ett mycket bra mellanklass hotell, med stora fräscha rum, dock ingen balkong. Rummen har elektronisk safety box. Sviterna har jacuzzi-badkar. Frukosten är utsökt. Personalen är mycket service minded och hjälpsamma. Hotellet ligger mycket bra till avseende Ben Than market och backpackerområdet där bussar och utflykter utgår från. Dock är det inte så trevligt att behöva gå genom restaurangen för att komma till hissarna på B-sektionen.
Tony A. Reste med partner Sweden, den 11 januari 2013
Bra läge

Trevlig personal
8
Med ett mycket bra läge nära marknaden finns detta hotell. Mycket fin frukost med både vietnamesisk och västerländsk mat.Personalen var mycket hjälpsam och trevlig.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Silverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-stadenSilverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - GästrumSilverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - GästrumSilverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - GästrumSilverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - GästrumSilverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - GästrumSilverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - GästrumSilverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - GästrumSilverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - GästrumSilverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - GästrumSilverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - GästrumSilverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - GästrumSilverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - GästrumSilverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - GästrumSilverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - GästrumSilverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - GästrumSilverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - GästrumSilverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - BadrumSilverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - GästrumSilverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidanSilverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidanSilverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidanSilverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidanSilverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - RestaurangSilverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - RestaurangSilverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - RestaurangSilverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - RestaurangSilverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - RestaurangSilverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - RestaurangSilverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - RestaurangSilverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - RestaurangSilverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - RestaurangSilverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - RestaurangSilverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - RestaurangSilverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - SpaSilverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - SpaSilverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - SpaSilverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - SpaSilverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - Business CenterSilverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - MötesrumSilverland Central – Tan Hai Long Hotel & Spa Ho Chi Minh-staden - Hotellet från insidan


AS-AGWEB-3B05