eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Silvermine Beach Resort

DD2 Lot 648, Silvermine Bay, Mui Wo, Lantau Island, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Silvermine Beach Resort Hong Kong - Spa Silvermine Beach Resort Hong Kong - Pool Silvermine Beach Resort Hong Kong - Hotellet från utsidan Silvermine Beach Resort Hong Kong - Hotellet från utsidan Silvermine Beach Resort Hong Kong - Hotellet från utsidan Silvermine Beach Resort Hong Kong - Mötesrum Silvermine Beach Resort Hong Kong - Spa Silvermine Beach Resort Hong Kong - Spa Silvermine Beach Resort Hong Kong - Fritidsfaciliteter Silvermine Beach Resort Hong Kong - Balkong/terrass Silvermine Beach Resort Hong Kong - Restaurang Silvermine Beach Resort Hong Kong - Pool Silvermine Beach Resort Hong Kong - Spa Silvermine Beach Resort Hong Kong - Gästrum Silvermine Beach Resort Hong Kong - Fritidsfaciliteter Silvermine Beach Resort Hong Kong - Omgivningar
Silvermine Beach Resort Hong Kong - Pool Silvermine Beach Resort Hong Kong - Pub/lounge Silvermine Beach Resort Hong Kong - Reception Silvermine Beach Resort Hong Kong - Pool Silvermine Beach Resort Hong Kong - Hotellet från utsidan Silvermine Beach Resort Hong Kong - Badrum Silvermine Beach Resort Hong Kong - Badrum Silvermine Beach Resort Hong Kong - Hotellet från utsidan Silvermine Beach Resort Hong Kong - Hotellet från utsidan Silvermine Beach Resort Hong Kong - Balkong/terrass Silvermine Beach Resort Hong Kong - Gym Silvermine Beach Resort Hong Kong - Trädgård
Område: Lantau Island Antal rum: 128

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,1

från 1711 recensioner

Valuta för pengarna
7,2
Läge
7,7
Personal
7,1
Hotellets Skick/Renlighet
6,8
Bekvämligheter på rummet
7,3
Mat/Middag
6,6
Alla omdömen (1711)
Sortera efter:
Felicia A. Gruppresenär Sweden, den 21 oktober 2014
Location, location, location

Location, location, location
6,7
Vår vistelse på hotellet började i kaos. Vi blev tilldelade ett rum på bottenvåningen i annexet. Inne på toaletten låg en halvdöd kackerlacka på golvet. Andra saken som vi upptäckte var antennspröt och ben i en av våra handdukar, tredje saken var att korthållaren (där man sätter kortet för att få ström) gick sönder. Vi blev uppgraderade till deras nyrenoverade rum, så all tack till receptionspersonalen. Den övriga känslan av Silvermine är att de försöker vara ett finare hotell än det är. Hotellet är nedgånget förutom de få rum som har blivit renoverade. Maten i restaurangen är sådär med tanke på priset, och personalen där är väldigt snorkiga. Ett annat minus är att WiFi inte var gratis, vilket känns självklart för ett trestjärnigt hotell på 2000-talet. Men hotellet har ett fantastiskt läge, mitt på stranden!
Emma E. Ensamresenär Sweden, den 21 januari 2011
Oerhört bra läge nära stranden.

Trevlig personal. Fin frukostutsikt.
7
Dyr frukost. Långt ifrån flygplatsen (ca 40 min med taxi) luktade rök i korridoren utanför rummet. Heltäckningsmattor men hyfsat fräscht rum.
Maria S. Reste med partner Sweden, den 1 januari 2011
Trevligt hotell

Lugn och skön miljö lätt att ta sig in till Hongkong
8
båtarna går ofta och det var en fantastisk upplevelse att se hongkong på kvällen med all belysning som fanns. det fanns en trevlig strand alldeles utanför hotellet
Rogel R. Reste med partner Philippines, den 24 januari 2015
Indefferent Staff

Enough value for money, near to the place of my interest and Ferry Terminal
4,7
Overall is good despite the Hotel's receiption and restaurant staff who I believe needs improvement in proper dealing with the Guest regardless of their nationality.
Noor K. Reste med partner Hong Kong, den 10 januari 2015
Good

I like the view. View is awesome.
7,7
My stay was great. I like it
Jens -. Affärsresenär Germany, den 10 januari 2015
good

123
6,3
Kate L. Ensamresenär Australia, den 30 december 2014
great location but facility requires update

location
6
More of a holiday camp facility. Requires updating and re-furbishment
Hing K. Ensamresenär Hong Kong, den 28 december 2014
no

no
5,7
Anirban R. Familj med småbarn India, den 27 december 2014
Could do better

Location and Food
7,3
Except for food and location, nothing works. The electrc kettle in our room was full of grime; yes, grime! The TV was not working and they promised and engineer who never arrived, dining hall was crowded and the staff were simply unable to manage the chaos. Rooms have thin walls, and we could hear our neighbours long into the night...the list goes on!
Kathleen K. Reste med partner United States of America, den 21 december 2014
mrs

Not many people around..breakfast included
5,3
Staff was nice. We loved the location. It was close enough to Hong Kong but still had a relaxing beach feeling. But the hotel is poorly maintained. Many things broken and old.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Silvermine Beach Resort Hong KongSilvermine Beach Resort Hong Kong - SpaSilvermine Beach Resort Hong Kong - PoolSilvermine Beach Resort Hong Kong - Hotellet från utsidanSilvermine Beach Resort Hong Kong - Hotellet från utsidanSilvermine Beach Resort Hong Kong - Hotellet från utsidanSilvermine Beach Resort Hong Kong - MötesrumSilvermine Beach Resort Hong Kong - SpaSilvermine Beach Resort Hong Kong - SpaSilvermine Beach Resort Hong Kong - FritidsfaciliteterSilvermine Beach Resort Hong Kong - Balkong/terrassSilvermine Beach Resort Hong Kong - RestaurangSilvermine Beach Resort Hong Kong - PoolSilvermine Beach Resort Hong Kong - SpaSilvermine Beach Resort Hong Kong - GästrumSilvermine Beach Resort Hong Kong - FritidsfaciliteterSilvermine Beach Resort Hong Kong - OmgivningarSilvermine Beach Resort Hong Kong - PoolSilvermine Beach Resort Hong Kong - Pub/loungeSilvermine Beach Resort Hong Kong - ReceptionSilvermine Beach Resort Hong Kong - PoolSilvermine Beach Resort Hong Kong - Hotellet från utsidanSilvermine Beach Resort Hong Kong - BadrumSilvermine Beach Resort Hong Kong - BadrumSilvermine Beach Resort Hong Kong - Hotellet från utsidanSilvermine Beach Resort Hong Kong - Hotellet från utsidanSilvermine Beach Resort Hong Kong - Balkong/terrassSilvermine Beach Resort Hong Kong - GymSilvermine Beach Resort Hong Kong - TrädgårdSilvermine Beach Resort Hong Kong - TrädgårdSilvermine Beach Resort Hong Kong - CaféSilvermine Beach Resort Hong Kong - LobbySilvermine Beach Resort Hong Kong - OmgivningarSilvermine Beach Resort Hong Kong - OmgivningarSilvermine Beach Resort Hong Kong - OmgivningarSilvermine Beach Resort Hong Kong - LobbySilvermine Beach Resort Hong Kong - PoolSilvermine Beach Resort Hong Kong - OmgivningarSilvermine Beach Resort Hong Kong - LobbySilvermine Beach Resort Hong Kong - OmgivningarSilvermine Beach Resort Hong Kong - Mat och dryckSilvermine Beach Resort Hong Kong - CaféSilvermine Beach Resort Hong Kong - MötesrumSilvermine Beach Resort Hong Kong - Lobby


AS-AGWEB-3A08