eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Siralanna Phuket Hotel

162/92-97 Phang Muang Sai Kor Road, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Visa karta)

Boka nu!

Siralanna Phuket Hotel Phuket - Badrum Siralanna Phuket Hotel Phuket - Gästrum Siralanna Phuket Hotel Phuket - Gästrum Siralanna Phuket Hotel Phuket - Gästrum Siralanna Phuket Hotel Phuket - Gästrum Siralanna Phuket Hotel Phuket - Restaurang Siralanna Phuket Hotel Phuket - Pub/lounge Siralanna Phuket Hotel Phuket - Pub/lounge Siralanna Phuket Hotel Phuket - Pub/lounge Siralanna Phuket Hotel Phuket - Omgivningar Siralanna Phuket Hotel Phuket - Business Center Siralanna Phuket Hotel Phuket - Reception Siralanna Phuket Hotel Phuket - Lobby Siralanna Phuket Hotel Phuket - Lobby Siralanna Phuket Hotel Phuket - Lobby Siralanna Phuket Hotel Phuket - Lobby
Siralanna Phuket Hotel Phuket - Entré Siralanna Phuket Hotel Phuket - Lobby Siralanna Phuket Hotel Phuket - Lobby Siralanna Phuket Hotel Phuket - Gästrum Siralanna Phuket Hotel Phuket - Hotellet från insidan Siralanna Phuket Hotel Phuket - Hotellet från insidan Siralanna Phuket Hotel Phuket - Hotellet från insidan Siralanna Phuket Hotel Phuket - Hotellet från insidan Siralanna Phuket Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Siralanna Phuket Hotel Phuket - Gästrum Siralanna Phuket Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Siralanna Phuket Hotel Phuket - Hotellet från insidan
Område: Patong Antal rum: 50
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

från 2820 recensioner

Valuta för pengarna
8,5
Läge
7,5
Personal
8,5
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,4
Mat/Middag
7,6
Alla recensioner (2820)
Sortera efter:
Hannes O. Reste med partner Sweden, den 26 augusti 2012
FInt hotel, gratis tuktuk, saknar pool

FIna rum, trevlig personal, gratis tuktuk
8
Hotellet var fint, rummen riktigt fina (hade en med himmelsäng) dock var utsikten kass, var vägg i vägg med en annan byggnad. Personalen riktigt trevlig och hjälpsam. Gratis tuktuk men dock bara en väg, de plockar inte upp. Gångavstånd till Gallerian (10min). Dock ingen pool :( frukosten vet jag inte då jag inte tog den. Finns 24/7 Family Mart runt hörnet. Till stranden är det längre men går att gå, tar 15-20 min beroende på hur snabbt du går..
Tips om shopping: enkelt att gå från gallerian, gå ut vid mcdonalds utgången ta till höger och följ vägen rakt tills du kommer till family mart 24/4, ta till vänster 50m, framme. (slipper du taxi och tuktuk som blåser alla turister i patong). glöm inte att prova banana pancakes (vid samma utgång) underbart goda, och snubben sköön!!
Deyar M. Reste med partner Sweden, den 21 mars 2012
Ok Hotell, trevlig personal

bra läge, ok Rum
5,7
Ok rum och lagom stor, rätt så rena, sängen var ganska hård, men lagom stor, minus på frukosten som var ganska snål med utbud ingen bra påfyllning, hjälpsam personal, fri Internet som fungerar ganska bra. nära till köpcenter men ganska långt från stranden. Tips är att ta gratis tuctuc till stora köpcentret som ingår på hotellet,
Anders E. Reste med partner Sweden, den 3 februari 2012
Bra hotell ,trevlig personal

frukosten var bra
6,7
Den började inte bra kom dit till hotellet ,inget rum ledigt fast vi bokade via agoda men det löste sig med ett annat hotellrum på ett annat närliggande hotell, trodde vi men det var inte städat riktigt då fick vi byta hotellrum igen sen nästa morgon bytte vi tillbaka till detta hotell igen då blev ni nöjda äntligen lite strul men annars bra,trevligt bra hotell.
Elin L. Gruppresenär Sweden, den 21 januari 2012
Jättefint hotell med underbar personal

Fina rum, bra personal, prisvärt
8,7
hotellet är väldigt nytt och det märks i de fräscha rummen. personalen var jättetrevliga och hjälpsamma. ligger i bra avstånd till stranden, jungceylon och bangla road.
Yen S. Reste med partner Malaysia, den 3 december 2014
Nice hotel.

location,food,staff
7,3
nice hotel,food and staff. but internet access is not stable.
Wei P. Ensamresenär China, den 28 november 2014
value for money,good location

location, costsaving
7,7
good
Ashlee Y. Reste med partner China, den 21 november 2014
Nice Deco,20 minutes walk to Junceylon

reception service, room cleaning, breadfast
10
receptionist gave me the wrong key at first, and I lost my backpack in that wrong room. Later when I remember I lost my backpack in my correct room, I went to the receptionist for help, she checked the CCTV record and finally got my backpack returned. Thank goodness. The standard room is a nice room, the staff had made a pair of swan with the towel and placed some roses on the bed.Very nice. But walking to Junceylon takes 20minutes. If you walk every luch time and dinner time, you will be tired. So make sure to rent a motor bike, then you can go to Junceylon, to the Patong beach, to Simon caberate very easily. Even you can drive to Karon beach and Kata beach. I travelled after Nov 18, not crowded. Kata beach has many white visitors, but I found the Kata beach is even dirtier than the hot spot Patong. Really cannot say that beach with many Chinese people is dirty. You will find places full of white visitors even worse. You know why the travelling places welcomes Chinese people? Because Chinese people love travelling in big groups. Of course, nowadays the young generation can travel on themselves. Now it is commonly seen that young Chinese go alone or just with 1~2 partners.
Jiahuan Z. Reste med partner China, den 5 oktober 2014
Siralanna Phuket Hotel

good
10
Qi S. Ensamresenär China, den 27 september 2014
Ok

Low price .different kinds of breakfast
7,7
Location is not good ,faraway from the shopping mall
Qi S. Ensamresenär China, den 26 september 2014
OK

Low price
7,7
Location is not very good

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Siralanna Phuket Hotel PhuketSiralanna Phuket Hotel Phuket - BadrumSiralanna Phuket Hotel Phuket - GästrumSiralanna Phuket Hotel Phuket - GästrumSiralanna Phuket Hotel Phuket - GästrumSiralanna Phuket Hotel Phuket - GästrumSiralanna Phuket Hotel Phuket - RestaurangSiralanna Phuket Hotel Phuket - Pub/loungeSiralanna Phuket Hotel Phuket - Pub/loungeSiralanna Phuket Hotel Phuket - Pub/loungeSiralanna Phuket Hotel Phuket - OmgivningarSiralanna Phuket Hotel Phuket - Business CenterSiralanna Phuket Hotel Phuket - ReceptionSiralanna Phuket Hotel Phuket - LobbySiralanna Phuket Hotel Phuket - LobbySiralanna Phuket Hotel Phuket - LobbySiralanna Phuket Hotel Phuket - LobbySiralanna Phuket Hotel Phuket - EntréSiralanna Phuket Hotel Phuket - LobbySiralanna Phuket Hotel Phuket - LobbySiralanna Phuket Hotel Phuket - GästrumSiralanna Phuket Hotel Phuket - Hotellet från insidanSiralanna Phuket Hotel Phuket - Hotellet från insidanSiralanna Phuket Hotel Phuket - Hotellet från insidanSiralanna Phuket Hotel Phuket - Hotellet från insidanSiralanna Phuket Hotel Phuket - Hotellet från utsidanSiralanna Phuket Hotel Phuket - GästrumSiralanna Phuket Hotel Phuket - Hotellet från utsidanSiralanna Phuket Hotel Phuket - Hotellet från insidanSiralanna Phuket Hotel Phuket - Hotellet från insidan


AS-AGWEB-3A04