eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Siralanna Phuket Hotel

162/92-97 Phang Muang Sai Kor Road, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Visa karta)

Boka nu!

Siralanna Phuket Hotel Phuket - Badrum Siralanna Phuket Hotel Phuket - Gästrum Siralanna Phuket Hotel Phuket - Badrum Siralanna Phuket Hotel Phuket - Gästrum Siralanna Phuket Hotel Phuket - Gästrum Siralanna Phuket Hotel Phuket - Gästrum Siralanna Phuket Hotel Phuket - Gästrum Siralanna Phuket Hotel Phuket - Gästrum Siralanna Phuket Hotel Phuket - Badrum Siralanna Phuket Hotel Phuket - Gästrum Siralanna Phuket Hotel Phuket - Gästrum Siralanna Phuket Hotel Phuket - Gästrum Siralanna Phuket Hotel Phuket - Badrum Siralanna Phuket Hotel Phuket - Restaurang Siralanna Phuket Hotel Phuket - Pub/lounge Siralanna Phuket Hotel Phuket - Pub/lounge
Siralanna Phuket Hotel Phuket - Pub/lounge Siralanna Phuket Hotel Phuket - Omgivningar Siralanna Phuket Hotel Phuket - Business Center Siralanna Phuket Hotel Phuket - Reception Siralanna Phuket Hotel Phuket - Lobby Siralanna Phuket Hotel Phuket - Lobby Siralanna Phuket Hotel Phuket - Lobby Siralanna Phuket Hotel Phuket - Lobby Siralanna Phuket Hotel Phuket - Entré Siralanna Phuket Hotel Phuket - Lobby Siralanna Phuket Hotel Phuket - Lobby Siralanna Phuket Hotel Phuket - Gästrum
Läge: Patong Antal rum: 50
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

från 2654 recensioner

Valuta för pengarna
8,5
Läge
7,5
Personal
8,5
Hotellets Skick/Renlighet
8,5
Bekvämligheter på rummet
8,5
Mat/Middag
7,6
Alla recensioner (2654)
Hannes O. Reste med partner Sweden, den 26 augusti 2012
FInt hotel, gratis tuktuk, saknar pool

FIna rum, trevlig personal, gratis tuktuk
8
Hotellet var fint, rummen riktigt fina (hade en med himmelsäng) dock var utsikten kass, var vägg i vägg med en annan byggnad. Personalen riktigt trevlig och hjälpsam. Gratis tuktuk men dock bara en väg, de plockar inte upp. Gångavstånd till Gallerian (10min). Dock ingen pool :( frukosten vet jag inte då jag inte tog den. Finns 24/7 Family Mart runt hörnet. Till stranden är det längre men går att gå, tar 15-20 min beroende på hur snabbt du går..
Tips om shopping: enkelt att gå från gallerian, gå ut vid mcdonalds utgången ta till höger och följ vägen rakt tills du kommer till family mart 24/4, ta till vänster 50m, framme. (slipper du taxi och tuktuk som blåser alla turister i patong). glöm inte att prova banana pancakes (vid samma utgång) underbart goda, och snubben sköön!!
Deyar M. Reste med partner Sweden, den 21 mars 2012
Ok Hotell, trevlig personal

bra läge, ok Rum
5,7
Ok rum och lagom stor, rätt så rena, sängen var ganska hård, men lagom stor, minus på frukosten som var ganska snål med utbud ingen bra påfyllning, hjälpsam personal, fri Internet som fungerar ganska bra. nära till köpcenter men ganska långt från stranden. Tips är att ta gratis tuctuc till stora köpcentret som ingår på hotellet,
Anders E. Reste med partner Sweden, den 3 februari 2012
Bra hotell ,trevlig personal

frukosten var bra
6,7
Den började inte bra kom dit till hotellet ,inget rum ledigt fast vi bokade via agoda men det löste sig med ett annat hotellrum på ett annat närliggande hotell, trodde vi men det var inte städat riktigt då fick vi byta hotellrum igen sen nästa morgon bytte vi tillbaka till detta hotell igen då blev ni nöjda äntligen lite strul men annars bra,trevligt bra hotell.
Elin L. Gruppresenär Sweden, den 21 januari 2012
Jättefint hotell med underbar personal

Fina rum, bra personal, prisvärt
8,7
hotellet är väldigt nytt och det märks i de fräscha rummen. personalen var jättetrevliga och hjälpsamma. ligger i bra avstånd till stranden, jungceylon och bangla road.
Yuan L. Familj med småbarn China, den 18 februari 2014
Everything is average!

Location, Decoration, Interenet
6
Close to the busy area, 10 minutes walk to the shopping mall and food court. Not very quiet. We were asked to check in at 2PM, which is really not good for us after a long flight. The decoration is cool, Thai style. The staff there were good. No surprise anyhow, everything is just average.
Wen L. Familj med småbarn China, den 5 februari 2014
budget hotel, staff can speak chinese

staff can speak chinese
5,7
just a budget hotel, have simply breakfast, the location is not good.
Lin J. Familj med äldre barn Singapore, den 4 februari 2014
Just one word, BAD!

Really cannot think of anything great
2
Damn bad! Don't recommend this hotel at all! Room service was super slow, the staff actually forgot to clean our room until we came back from the beach at 4pm, requested for cleaning service,then slowly strolled to our room to clean it. Found cockroaches in our room, which is something I really can't tolerate. (The counter staff don't even know what's cockroach, had to use google translate to translate for him ) Breakfast was so-so. Bed and pillow were like super hard, I might as well sleep on concrete floor. Don't even have basic stuff like tea bags, toothbrushes, or soft tissue (their 'soft' tissue is toilet paper, literally). Pls don't go for this hotel, unless you're used to living in the village.
Mohamed I. Reste med partner Singapore, den 27 januari 2014
...............awesome...........................

near spa, shopping area & nightlife
7
Yan L. Gruppresenär China, den 23 januari 2014
good location and thai style hotel

style, staff, location
8
near jungceylon but the road is suck due to it's reparing. many chinese stay there and the staff can speak chinese. staffs are friendly.
Lisa V. Gruppresenär New Zealand, den 3 januari 2014
Friendly staff, good location

Good service, great location and clean rooms
9
Hotel was really clean, amazing customer service the staffs were really friendly and helpful. Great location and lovely breakfast!

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Siralanna Phuket Hotel PhuketSiralanna Phuket Hotel Phuket - BadrumSiralanna Phuket Hotel Phuket - GästrumSiralanna Phuket Hotel Phuket - BadrumSiralanna Phuket Hotel Phuket - GästrumSiralanna Phuket Hotel Phuket - GästrumSiralanna Phuket Hotel Phuket - GästrumSiralanna Phuket Hotel Phuket - GästrumSiralanna Phuket Hotel Phuket - GästrumSiralanna Phuket Hotel Phuket - BadrumSiralanna Phuket Hotel Phuket - GästrumSiralanna Phuket Hotel Phuket - GästrumSiralanna Phuket Hotel Phuket - GästrumSiralanna Phuket Hotel Phuket - BadrumSiralanna Phuket Hotel Phuket - RestaurangSiralanna Phuket Hotel Phuket - Pub/loungeSiralanna Phuket Hotel Phuket - Pub/loungeSiralanna Phuket Hotel Phuket - Pub/loungeSiralanna Phuket Hotel Phuket - OmgivningarSiralanna Phuket Hotel Phuket - Business CenterSiralanna Phuket Hotel Phuket - ReceptionSiralanna Phuket Hotel Phuket - LobbySiralanna Phuket Hotel Phuket - LobbySiralanna Phuket Hotel Phuket - LobbySiralanna Phuket Hotel Phuket - LobbySiralanna Phuket Hotel Phuket - EntréSiralanna Phuket Hotel Phuket - LobbySiralanna Phuket Hotel Phuket - LobbySiralanna Phuket Hotel Phuket - GästrumSiralanna Phuket Hotel Phuket - Hotellet från insidanSiralanna Phuket Hotel Phuket - Hotellet från insidanSiralanna Phuket Hotel Phuket - Hotellet från insidanSiralanna Phuket Hotel Phuket - Hotellet från insidanSiralanna Phuket Hotel Phuket - Hotellet från utsidanSiralanna Phuket Hotel Phuket - GästrumSiralanna Phuket Hotel Phuket - Hotellet från utsidan


AS-AGWEB-3C05