arrow-up-icon Tjäna poäng till ditt lojalitetsprogram!
Tillbaka till hotellinfo

Utmärkt 8,3
baserat på 55 omdömen
Utmärkt 8,6
baserat på 2908 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 55 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,9
  • Faciliteter 9,3
  • Läge 7,8
  • Bekvämligheter på rummet 8,5
  • Personal 8,8
  • Valuta för pengarna 8,3
  • Mat/Middag 7,2

fredrik W.
Sverige
02 juli 2013
Rymliga rum
Städat rymligt modernt
Helt ok rum, stora rum och stort badrum. Det ligger nära tunnelbanan så man lätt ta sej in till centralen. Den enda stora nackdelen var att frukosten var bedrövlig, smörgåsar med lite pålägg och ägg. Ingen varm mat överhuvudtaget så för min del kommer jag inte återvända hit. I övrigt var det ett prisvärt hotell med trevlig personal. Parkering var bra men 200kr natten kunde dom halverat när man bor där tycker jag.

Lars-magnus
Sverige
06 april 2016
Modernt prisvärt och centralt lägenhetshotell.
Dubbelsängen var jätteskön. Fina fräscha moderna rum. Buss direkt utanför till centrum. 5 min till Tunnelbana
Bäddsoffan var inte skön att sova i. Fjädringen kändes igenom madrassen. Badkar istället för dusch.

Helene
Sverige
06 april 2016
Bra helgboende
Sköna sängar, rent o fint, fräsch inredning. Positivt att bäddsoffan var uppbäddad. Helt ok köksutrustning. God frukost.

Monika B.
Sverige
15 maj 2013
Bra! Perfekt läge när man ska till Friends Arena.
Fräscht, bra med pentry.
Mycket bra, perfekt läge när man ska till Friends Arena. Även lätt att ta sig in till centrum.

Bobby L.
Sverige
22 mars 2013
Smidigt och bra
Rent, snyggt och modernt

Anonymous
Sverige
05 april 2016
Mycket fräsch hotel! Utmärkt personal...
Fräscha rum
Eftersom jag har svårighet med balansen önskade en stol i duschen som personal fixade men var lite klen . Slutade med att jag hamna på golvet kunde gått väldigt illa! Tycker detta är ett måste på ett ...

Lena
Sverige
02 april 2016
Kommer att åter komma till...
Nära till buss och tunnelbana, finns möjligheter att laga egen mat ,trevlig personal
Att frukosten skulle varit lite bättre och att dom kom och tömde sopporna och bättre städ saker, för städning ingår inte om man bara bor i några dagar men annars så finns det inget att klaga på jag ...

anders C.
Sverige
07 november 2012
Välfungerande hotell med bra personal
Hög boendekvalitet
Hotellet ligger lite avsides, och det tar ca 5-10 minuter att gå till t-banan. Hotellet börjar visa de första ålderskrämporna med kontakter som inte fungerar, men övrigt håller boende mycket hög standard. Frukosten är nog lite spartansk men helt OK, jag kräver inga omeletter, bacon eller corissanter men om du gör det så är det fel hotellfrukost för dig.

Anonymous
Sverige
30 mars 2016
Fint, fräscht och bekvämt!
Fint, fräscht och väldigt bra med pentry! SmartTVn var också ett plus!
Lite tidig frukost, man vill ju ha sovmorgon när man är på semester! 140säng var lite litet till två personer.

Pak L.
Hongkong
10 april 2016
very good service
the staff is very good service and the breakfast is very good, the coffee is good. also the room is very tidy and clean

doyun L.
Sydkorea
02 april 2016
Great place
We had a great time in this hotel.

Karin
Sverige
29 mars 2016
Fabulous
Kan varmt rekommendera. God frukost. Har inget att klaga på.

Lena
Sverige
22 mars 2016
Kommer att åter komma till...
Perfekt läge fina rum som man kunde laga själv mat i fanns så gott som allt trevlig personal och nära till busen och tunnelbanan sköna sängar rekommenderar detta hotell
Borde ha städning och handduks byte engång i alla fall

Chong I.
Hongkong
25 februari 2016
This is not hotel but apartment service
Cheap
They provide apartment service and only provide room cleaning every week.

Danielle W.
USA
17 februari 2016
Great stay in Stockholm
Nice room with space and cooking facilities for short or long stays. About 5 minutes walk from public transport.

Åsa
Sverige
22 mars 2016
Exceptional
Mer valmöjligheter på frukosten. Den var lite liten. Fanns inget varmt tex.

Mattias
Sverige
17 mars 2016
Mycket prisvärt och bra hotell....
Hissen
Trapporna

Danielle P.
USA
09 februari 2016
Great apartment and breakfast
The location was nice and quiet, close to a beautiful park. The breakfast was great and the room was spacious.

Pau H.
Brunei
10 januari 2016
Nice stay
Spacious, clean, confortabke, breakfast, free laundry.........
Spacious room with kitchenette, clean, spacious washroom, confortable bed, good wifi, good breakfast, laindry facility provided for free at basement, free gym (bit we have no time to use), very helpful staff, walikng dostance to a supermarket. Lovation out of CBD area, need taxi to there.

Thomas
Sverige
15 mars 2016
Prisvärt boende
Mycket skön säng. Mycket space i rummet. Flera bord att välja att sitta vid. Tyst. Modernt. Lätt att hitta till frukostmatsalen.
En bit från tunnelbanan.