eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Sky Hotel Apartments, Stockholm

Lindhagensgatan 90, Centrum - Kungsholmen, Stockholm, Sverige (Visa karta)

Boka nu!

Område: Centrum - Kungsholmen Antal rum: 143

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

från 36 recensioner

Valuta för pengarna
8,2
Läge
7,8
Personal
8,9
Hotellets Skick/Renlighet
8,9
Bekvämligheter på rummet
8,6
Mat/Middag
7,2
Alla recensioner (36)
Sortera efter:
Elin I. Reste med partner Sweden, den 1 december 2013
bra frächt hotell. som hade det man behöver

sängen, rent och priset
9
Gert A. Reste med partner Sweden, den 9 augusti 2013
Nära till T-bana så hela Stockholm blev tillgängli

Läget, rummen och servicen.
7,3
Bra men problem med att få parkeringsplats för bilen.
Susanne E. Ensamresenär Sweden, den 30 juni 2013
Bra rum, lite tråkig frukost, trevlig personal

Kök i lägenheten, nära till tunnelbana, trevlig personal
7,3
Bra hotell, okej frukost men ej så stort utbud och saker tog ibland slut på frukosten. Mycket nära till tunnelbanan, trevlig receptionspersonal. Skönt att ha kylskåp och köksgrejer för att slippa gå ut och äta varje kväll. Stor ICA Maxi nära hotellet, du kan låna shoppingvagnar på hotellet för att ta hem dina varor i och tvättstuga finns att låna gratis dock utnyttjade jag ej denna. Gratis internet på hotellet stort plus. Jag gick in till stan från hotellet några gånger, väldigt fin anlagd gångväg längs med norr mälarstrand, till stadshuset tog det ca 40 minuter att gå, rekommenderas helt klart vid fint väder. Köpte stockholmskortet och det är väldigt prisvärt om man har tänkt att göra lite besök på muséer o.s.v..
Fredrik W. Familj med småbarn Sweden, den 29 juni 2013
Rymliga rum

Städat rymligt modernt
6,7
Helt ok rum, stora rum och stort badrum. Det ligger nära tunnelbanan så man lätt ta sej in till centralen. Den enda stora nackdelen var att frukosten var bedrövlig, smörgåsar med lite pålägg och ägg. Ingen varm mat överhuvudtaget så för min del kommer jag inte återvända hit. I övrigt var det ett prisvärt hotell med trevlig personal. Parkering var bra men 200kr natten kunde dom halverat när man bor där tycker jag.
Monika B. Reste med partner Sweden, den 12 maj 2013
Bra! Perfekt läge när man ska till Friends Arena.

Fräscht, bra med pentry.
9
Mycket bra, perfekt läge när man ska till Friends Arena. Även lätt att ta sig in till centrum.
Bobby L. Affärsresenär Sweden, den 12 mars 2013
Smidigt och bra

Rent, snyggt och modernt
7,3
Anders C. Reste med partner Sweden, den 4 november 2012
Välfungerande hotell med bra personal

Hög boendekvalitet
6,7
Hotellet ligger lite avsides, och det tar ca 5-10 minuter att gå till t-banan. Hotellet börjar visa de första ålderskrämporna med kontakter som inte fungerar, men övrigt håller boende mycket hög standard. Frukosten är nog lite spartansk men helt OK, jag kräver inga omeletter, bacon eller corissanter men om du gör det så är det fel hotellfrukost för dig.
Restaurangtips: Restaurangen som ligger inne i hotellet hade bra Tapas tycker jag.
Nuchutha T. Reste med partner Thailand, den 26 augusti 2013
Nice and comfortable hotel

Near metro, clean and comfortable room, friendly and helpful staff
9,3
The hotel is very near public transportation (both bus and metro). I travelled on my wheelchair this time because my leg was injured. I found that staffs were very helpful and the hotel itself had facilities that facilitated disabled people to move around the hotel. The room was really nice, clean and comfortable. It was equipped with kitchenette. There was a shower area instead of a bathtub that was good for my injured leg because it was hard for me to get into the bathtub.
Akarath O. Affärsresenär Thailand, den 22 augusti 2013
Clean

Clean, small room, good design
6,7
The Sky hotel Apartment seem as a student flat and the location quite far from city centre but it's close to under-groud station.
Andrew C. Reste med partner United Kingdom, den 19 augusti 2013
Nice room with a good location

The location, cleanliness and the access to local transport.
9,3
The hotel is located very close to a metro station which makes it very easy to travel around. The rooms are new and beautifully decorated. The staff were helpful and the breakfast buffet was very satisfying!

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Kundrecensioner - Sky Hotel Apartments, Stockholm, Stockholm

AS-AGWEB-3C05