eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Skycity Hotel

Corner Victoria & Federal Streets, Auckland centrum, Auckland, Nya Zeeland (Visa karta)

Boka nu!

Skycity Hotel Auckland - Hotellet från utsidan Skycity Hotel Auckland - Hotellet från utsidan Skycity Hotel Auckland - Entré Skycity Hotel Auckland - Hotellet från insidan Skycity Hotel Auckland - Reception Skycity Hotel Auckland - Hotellet från insidan Skycity Hotel Auckland - Gästrum Skycity Hotel Auckland - Gästrum Skycity Hotel Auckland - Gästrum Skycity Hotel Auckland - Gästrum Skycity Hotel Auckland - Gästrum Skycity Hotel Auckland - Badrum Skycity Hotel Auckland - Gym Skycity Hotel Auckland - Gym Skycity Hotel Auckland - Gym Skycity Hotel Auckland - Badrum
Skycity Hotel Auckland - Badrum Skycity Hotel Auckland - Badrum Skycity Hotel Auckland - Badrum Skycity Hotel Auckland - Fritidsfaciliteter Skycity Hotel Auckland - Restaurang Skycity Hotel Auckland - Restaurang
Område: Auckland centrum Antal rum: 323
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,5

från 881 recensioner

Valuta för pengarna
8,1
Läge
9,3
Personal
8,6
Hotellets Skick/Renlighet
8,8
Bekvämligheter på rummet
8,6
Mat/Middag
7,8
Alla recensioner (881)
Sortera efter:
Maria H. Ensamresenär Sweden, den 5 mars 2013
trevlig vistelse i en ordinär stad

centralt läge, trevlig hjälpsam personal god mat
6,7
Maria H. Ensamresenär Sweden, den 4 mars 2013
trevlig vistelse i en ordinär stad

centralt läge trevlig hjälpsam personal god mat
6,7
Maria H. Ensamresenär Sweden, den 3 mars 2013
en trevlig oas i en ordinär stad

centralt läge trevlig hjälpsam personal god mat
6,7
Rolf M. Gruppresenär Sweden, den 6 februari 2013
Klasshotell med utmärkt läge

Fina rum, bra personal, centralt läge
9
hotellet som ligger i anslutning till sky tower har ett centralt läge, med gångavstånd till hamnen. i byggnaden finns ett kasino och ett antal restauranger,
Tips: Hotellet ligger i anslutning till Sky Tower vilket i sej är värt ett besök, där kan den äventyrslystne hoppa bungyjump www.skyjump.co.nz eller varför inte njuta av utsikten eller stå på ett glasgolv nästan 200m över marken. Hotellet ligger på promenadavstånd från hamnen där man bl.a. kan ta en färja ut till t.ex. Davenport (värt ett besök ca 10-15 min resa eller till Waikehe Island (ca 35min resa) med ev. besök på vingård eller bad på långsträckta sandstränder.
Nils-Erik J. Reste med partner Sweden, den 5 januari 2011
Superhotell med casino på bästa läge i stan

Läget, standarden,
8,7
Bästa tänkbara mottagnde, hotellet hade genomgående hög standard. Tänk på att boka restaurangerna på toppen av hotellet i god tid.
Shannon L. Reste med partner Australia, den 15 september 2014
Fancy

Location, bathroom, bed
10
Not long enough
Graeme C. Reste med partner New Zealand, den 13 september 2014
Boatie64

Location to where we needed to go. Rooms very clean. Loved the welcome message on the tv
8
Very pleasant. Bit of a wait at check in but timing is everything 😁
Raylene J. Gruppresenär New Zealand, den 13 september 2014
Good quality, central location

Location, cleanliness, facilities
7,7
Very good. Would book again
Shane R. Affärsresenär Australia, den 11 september 2014
Not quite 5 star for me

location, staff,
6,7
Geoff F. Reste med partner New Zealand, den 7 september 2014
weekend away

convenience, comfort, luxury
8,7
Lovely room, everything where it should be, comfortable very well appointed (bedding, furniture, drapes etc) Thank you.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Skycity Hotel AucklandSkycity Hotel Auckland - Hotellet från utsidanSkycity Hotel Auckland - Hotellet från utsidanSkycity Hotel Auckland - EntréSkycity Hotel Auckland - Hotellet från insidanSkycity Hotel Auckland - ReceptionSkycity Hotel Auckland - Hotellet från insidanSkycity Hotel Auckland - GästrumSkycity Hotel Auckland - GästrumSkycity Hotel Auckland - GästrumSkycity Hotel Auckland - GästrumSkycity Hotel Auckland - GästrumSkycity Hotel Auckland - BadrumSkycity Hotel Auckland - GymSkycity Hotel Auckland - GymSkycity Hotel Auckland - GymSkycity Hotel Auckland - BadrumSkycity Hotel Auckland - BadrumSkycity Hotel Auckland - BadrumSkycity Hotel Auckland - BadrumSkycity Hotel Auckland - FritidsfaciliteterSkycity Hotel Auckland - RestaurangSkycity Hotel Auckland - Restaurang

Kundrecensioner - Skycity Hotel, Auckland

AS-AGWEB-3B03