Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Skycity Hotel

Corner Victoria & Federal Streets, Auckland centrum, Auckland, Nya Zeeland (Visa på karta)

Boka nu!

Skycity Hotel Auckland - Reception Skycity Hotel Auckland - Hotellet från insidan Skycity Hotel Auckland - Gym Skycity Hotel Auckland - Gym Skycity Hotel Auckland - Gym Skycity Hotel Auckland - Badrum Skycity Hotel Auckland - Badrum Skycity Hotel Auckland - Badrum Skycity Hotel Auckland - Restaurang Skycity Hotel Auckland - Gästrum Skycity Hotel Auckland - Gästrum Skycity Hotel Auckland - Entré Skycity Hotel Auckland - Restaurang Skycity Hotel Auckland - Gästrum Skycity Hotel Auckland - Gästrum Skycity Hotel Auckland - Gästrum
Skycity Hotel Auckland - Gästrum Skycity Hotel Auckland - Kasino Skycity Hotel Auckland - Badrum Skycity Hotel Auckland - Gästrum Skycity Hotel Auckland - Badrum Skycity Hotel Auckland - Badrum Skycity Hotel Auckland - Gästrum Skycity Hotel Auckland - Gästrum Skycity Hotel Auckland - Omgivningar Skycity Hotel Auckland - Omgivningar Skycity Hotel Auckland - Gästrum
Område: Auckland centrum Antal rum: 323
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,5

baserat på 1019
omdömen

Valuta för pengarna
8,1
Läge
9,3
Personal
8,6
Hotellets Skick/Renlighet
8,8
Bekvämligheter på rummet
8,6
Mat/Middag
7,7
Alla omdömen (1019)
Sortera efter:
Maria H. Ensamresenär Sweden, den 5 mars 2013
trevlig vistelse i en ordinär stad

centralt läge, trevlig hjälpsam personal god mat
6,7
Anmäl det här omdömet
Maria H. Ensamresenär Sweden, den 4 mars 2013
trevlig vistelse i en ordinär stad

centralt läge trevlig hjälpsam personal god mat
6,7
Anmäl det här omdömet
Maria H. Ensamresenär Sweden, den 3 mars 2013
en trevlig oas i en ordinär stad

centralt läge trevlig hjälpsam personal god mat
6,7
Anmäl det här omdömet
Rolf M. Gruppresenär Sweden, den 6 februari 2013
Klasshotell med utmärkt läge

Fina rum, bra personal, centralt läge
9
hotellet som ligger i anslutning till sky tower har ett centralt läge, med gångavstånd till hamnen. i byggnaden finns ett kasino och ett antal restauranger,
Tips: Hotellet ligger i anslutning till Sky Tower vilket i sej är värt ett besök, där kan den äventyrslystne hoppa bungyjump www.skyjump.co.nz eller varför inte njuta av utsikten eller stå på ett glasgolv nästan 200m över marken. Hotellet ligger på promenadavstånd från hamnen där man bl.a. kan ta en färja ut till t.ex. Davenport (värt ett besök ca 10-15 min resa eller till Waikehe Island (ca 35min resa) med ev. besök på vingård eller bad på långsträckta sandstränder.
Anmäl det här omdömet
Nils-Erik J. Reste med partner Sweden, den 5 januari 2011
Superhotell med casino på bästa läge i stan

Läget, standarden,
8,7
Bästa tänkbara mottagnde, hotellet hade genomgående hög standard. Tänk på att boka restaurangerna på toppen av hotellet i god tid.
Anmäl det här omdömet
Lynley F. Ensamresenär New Zealand, den 20 augusti 2015
Good place to stay

Central location, good service,
9,7
Anmäl det här omdömet
Falah A. Ensamresenär United Arab Emirates, den 14 augusti 2015
ok

clean, tidy, location
8
Anmäl det här omdömet
Priscilla W. Familj med småbarn Australia, den 9 augusti 2015
Excellent Hotel

the staff, the location and the restaurants
10
We went for 3 nights and had the best experience. We would recommend Skycity to anyone.
Anmäl det här omdömet
Diane S. Affärsresenär New Zealand, den 26 juli 2015
Don't understand

There really weren't any
4
Disappointed that payment was taken several weeks before the stay. Difficulties experienced when paying for parking. Lift system difficult to negotiate.
Anmäl det här omdömet
Sue-Ellen Q. Affärsresenär Australia, den 22 juli 2015
Location and entertainment

Location, casino and great food
9
Really enjoyed the location of the hotel. The food was great and reasonably priced.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Skycity Hotel AucklandSkycity Hotel Auckland - ReceptionSkycity Hotel Auckland - Hotellet från insidanSkycity Hotel Auckland - GymSkycity Hotel Auckland - GymSkycity Hotel Auckland - GymSkycity Hotel Auckland - BadrumSkycity Hotel Auckland - BadrumSkycity Hotel Auckland - BadrumSkycity Hotel Auckland - RestaurangSkycity Hotel Auckland - GästrumSkycity Hotel Auckland - GästrumSkycity Hotel Auckland - EntréSkycity Hotel Auckland - RestaurangSkycity Hotel Auckland - GästrumSkycity Hotel Auckland - GästrumSkycity Hotel Auckland - GästrumSkycity Hotel Auckland - GästrumSkycity Hotel Auckland - KasinoSkycity Hotel Auckland - BadrumSkycity Hotel Auckland - GästrumSkycity Hotel Auckland - BadrumSkycity Hotel Auckland - BadrumSkycity Hotel Auckland - GästrumSkycity Hotel Auckland - GästrumSkycity Hotel Auckland - OmgivningarSkycity Hotel Auckland - OmgivningarSkycity Hotel Auckland - Gästrum

Kundrecensioner - Skycity Hotel, Auckland

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C06