eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Skycity Hotel

Corner Victoria & Federal Streets, Auckland centrum, Auckland, Nya Zeeland (Visa på karta)

Boka nu!

Skycity Hotel Auckland - Reception Skycity Hotel Auckland - Hotellet från insidan Skycity Hotel Auckland - Gym Skycity Hotel Auckland - Gym Skycity Hotel Auckland - Gym Skycity Hotel Auckland - Badrum Skycity Hotel Auckland - Badrum Skycity Hotel Auckland - Badrum Skycity Hotel Auckland - Restaurang Skycity Hotel Auckland - Gästrum Skycity Hotel Auckland - Gästrum Skycity Hotel Auckland - Entré Skycity Hotel Auckland - Restaurang Skycity Hotel Auckland - Gästrum Skycity Hotel Auckland - Gästrum Skycity Hotel Auckland - Gästrum
Skycity Hotel Auckland - Gästrum Skycity Hotel Auckland - Kasino Skycity Hotel Auckland - Badrum Skycity Hotel Auckland - Badrum Skycity Hotel Auckland - Gästrum Skycity Hotel Auckland - Badrum Skycity Hotel Auckland - Badrum Skycity Hotel Auckland - Gästrum Skycity Hotel Auckland - Gästrum Skycity Hotel Auckland - Omgivningar Skycity Hotel Auckland - Omgivningar Skycity Hotel Auckland - Gästrum
Område: Auckland centrum Antal rum: 323
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,5

baserat på 980 omdömen

Valuta för pengarna
8,1
Läge
9,3
Personal
8,6
Hotellets Skick/Renlighet
8,8
Bekvämligheter på rummet
8,6
Mat/Middag
7,7
Alla omdömen (980)
Sortera efter:
Maria H. Ensamresenär Sweden, den 5 mars 2013
trevlig vistelse i en ordinär stad

centralt läge, trevlig hjälpsam personal god mat
6,7
Maria H. Ensamresenär Sweden, den 4 mars 2013
trevlig vistelse i en ordinär stad

centralt läge trevlig hjälpsam personal god mat
6,7
Maria H. Ensamresenär Sweden, den 3 mars 2013
en trevlig oas i en ordinär stad

centralt läge trevlig hjälpsam personal god mat
6,7
Rolf M. Gruppresenär Sweden, den 6 februari 2013
Klasshotell med utmärkt läge

Fina rum, bra personal, centralt läge
9
hotellet som ligger i anslutning till sky tower har ett centralt läge, med gångavstånd till hamnen. i byggnaden finns ett kasino och ett antal restauranger,
Tips: Hotellet ligger i anslutning till Sky Tower vilket i sej är värt ett besök, där kan den äventyrslystne hoppa bungyjump www.skyjump.co.nz eller varför inte njuta av utsikten eller stå på ett glasgolv nästan 200m över marken. Hotellet ligger på promenadavstånd från hamnen där man bl.a. kan ta en färja ut till t.ex. Davenport (värt ett besök ca 10-15 min resa eller till Waikehe Island (ca 35min resa) med ev. besök på vingård eller bad på långsträckta sandstränder.
Nils-Erik J. Reste med partner Sweden, den 5 januari 2011
Superhotell med casino på bästa läge i stan

Läget, standarden,
8,7
Bästa tänkbara mottagnde, hotellet hade genomgående hög standard. Tänk på att boka restaurangerna på toppen av hotellet i god tid.
Tie S. Reste med partner Malaysia, den 4 april 2015
Comfortable stay.

Friendly and helpful staff, Clean and Location.
8
I stayed there 10 years ago. After 10 years this hotel is still the same. Friendly and helpful staff.
Mitchell W. Reste med partner Australia, den 2 april 2015
All good!

location, services and staff
8,3
all good..
Mina V. Ensamresenär Australia, den 26 mars 2015
Its in the ♥️ Of Auckland

best location, space and cleanliness
9
Everything is w/in reach ie: restaurants, supermarket, pubs & clubs and the sky tower is above your roof plus transportation is just a block away w/c ever way your going! You could probably find a better hotel for the same price but the location is unbeatable. Staff did all my tour bookings while checking in!
Luis G. Affärsresenär Colombia, den 24 mars 2015
Awesome place to stay

Location, service and convenience
9,7
Great place, the staff is extremely welcoming which is what you expect in a quality hotel and more often than no other places in Auckland fail to hire nice staff.
Henry C. Affärsresenär China, den 17 mars 2015
Good Overall

Good Stay, Good Food, Good Service
8,3
Only thing that upset me was...... We didn't get noticed the check in time is after 3pm neither from agoda.com nor the hotel. we were there at 2pm. Hotel is ok ~!

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Skycity Hotel AucklandSkycity Hotel Auckland - ReceptionSkycity Hotel Auckland - Hotellet från insidanSkycity Hotel Auckland - GymSkycity Hotel Auckland - GymSkycity Hotel Auckland - GymSkycity Hotel Auckland - BadrumSkycity Hotel Auckland - BadrumSkycity Hotel Auckland - BadrumSkycity Hotel Auckland - RestaurangSkycity Hotel Auckland - GästrumSkycity Hotel Auckland - GästrumSkycity Hotel Auckland - EntréSkycity Hotel Auckland - RestaurangSkycity Hotel Auckland - GästrumSkycity Hotel Auckland - GästrumSkycity Hotel Auckland - GästrumSkycity Hotel Auckland - GästrumSkycity Hotel Auckland - KasinoSkycity Hotel Auckland - BadrumSkycity Hotel Auckland - BadrumSkycity Hotel Auckland - GästrumSkycity Hotel Auckland - BadrumSkycity Hotel Auckland - BadrumSkycity Hotel Auckland - GästrumSkycity Hotel Auckland - GästrumSkycity Hotel Auckland - OmgivningarSkycity Hotel Auckland - OmgivningarSkycity Hotel Auckland - Gästrum


AS-AGWEB-3C07