Tillbaka till hotellinfo

2015
Utmärkt 8,3
baserat på 2691 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 2691 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,6
  • Faciliteter 8,4
  • Läge 8,2
  • Bekvämligheter på rummet 8,4
  • Personal 8,5
  • Valuta för pengarna 7,6
  • Mat/Middag 8,4
Sortera efter

Ronnie P.
Sverige
25 juli 2011
Perfekt hotell
Utmärkt service
allt till belåtenhet snabb in och ut checkning perfekt service bekväma sängar bäddservice på kvällen bra rumsservice med bra mat kanske lite stora potioner snabb taxiservice och buss till ett stort shoppingsenter egen frukost restaurang på 10 våningen toppen!!

KURT R.
Sverige
02 mars 2011
Lungt och bra läge
Rent och propert över allt
Det enda jag har att anmärka på är att det inte finns CNN på satelit TV det är hotelledningen som tagit bort CNN och inte att jag inte kunde tuna in kanalen.I övrigt finns inget att anmärka på.

Stephan P.
Sverige
07 februari 2011
Förstklassigt hotell
Mycket trevlig personal med god service
övernattde 2 dygn i manilla på detta mycket fina och trevliga hotell inte så långt från flygplatsen

KURT R.
Sverige
03 mars 2010
February 2010
Tyst och lungt på rummen
Inget jag vill klassa som negativt
Transporten från airport till hotellet var utmärkt rummen och restaurangerna var första klass,inget att anmärka på.Det är lätt att lägga på hullet för allt i buffen är så gott att man vill prova på allt.Personalen är mycket välutbildad och gör ett förstklassigt jobb.Alla bekvämligheter på rummet och vid poolen fungerade utmärkt.

Stefan H.
Sverige
20 november 2009
Fantastiskt hotel,bäst i manila
Allt
Inget
Perfekt läge nära flygplats,Mall Of Asia.Fint utomhus område.Detta hotel har allt man kan önska sig.Bäst i manila bor alltid på detta när vi är där.Maten dyr men super bra,fukosten helt underbar världens största tror jag.Får alltid en frukt korg när vi kommer hit och en välkommen tillbaka lapp.Personalen är helt underbar.Bäst helt enkelt. Super sköna sängar och kuddar.

KURT R.
Sverige
26 januari 2009
mycket bra
Lungt på rummet Kunde sova hela natten
Besticken när jag äter. Handtaget är mycket tyngre än verktyget och ramlar ner i maten så fort du lägger i från dej besticket.Kniven är också aldeles för smal.
Detta är det bästa hotell jag ligat på i far est det inkluderar de i singapore också.

Teoh S.
Australien
22 augusti 2016
Sofitel stay
A big hotel with all the facilities for a business traveler - gym, steam room, hot-and-cold baths, swimming pools, a sports restaurant with all the games on wide screen TVs, a coffee house and the big restaurant called Spiral for all your meals. This restaurant is geared towards over-consumption. Avoid this place if you do not want to over-eat. The food is good, varied (Thai, Korean, Indian, Filipino, Western, etc.) and the desserts are painfully sweet and delicious. Avoid the "halo-halo" if you do not want to have a sugar-high. There is a bus to take you to the Mall of Asia - a big shopping complex about 10 minutes away. Many many restaurants over there.

Maria L.
Australien
18 augusti 2016
Excellent Service
Our stay in Sofitel was absoutely good! The custormer service of the staff was excellent, they made sure they looked after us. The food was great, make sure you upgrade to the Luxury Club membership, in which they provide buffet breakfast, luxury room, late check out and unlimited drinks and food during happy hour and afternoon snacks. The Lagoon Pool is superb, and the view from the pool is breathtaking. One of the best hotel I've stayed. Will definitely come back.

Raul M.
Filippinerna
09 augusti 2016
good hotel
Its a nice hotel with a good restaurant and a nice pool. But the sheets of our bed was not so clean that we need to ask for replacement.

Oliva C.
USA
02 augusti 2016
Check in issue
Upon check in we were made to wait while some foreign guests were given priority. Then when my husband inquired if we can check in on an empty check in counter we were told yes. Why do we have to ask. Can you're staff just tell us they are available to help instead of us asking if they can??