arrow-up-icon Tjäna poäng till ditt lojalitetsprogram!
Tillbaka till hotellinfo

2015
Utmärkt 8,3
baserat på 2678 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 2678 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,6
  • Faciliteter 8,3
  • Läge 8,2
  • Bekvämligheter på rummet 8,4
  • Personal 8,5
  • Valuta för pengarna 7,6
  • Mat/Middag 8,4

Ronnie P.
Sverige
25 juli 2011
Perfekt hotell
Utmärkt service
allt till belåtenhet snabb in och ut checkning perfekt service bekväma sängar bäddservice på kvällen bra rumsservice med bra mat kanske lite stora potioner snabb taxiservice och buss till ett stort shoppingsenter egen frukost restaurang på 10 våningen toppen!!

KURT R.
Sverige
02 mars 2011
Lungt och bra läge
Rent och propert över allt
Det enda jag har att anmärka på är att det inte finns CNN på satelit TV det är hotelledningen som tagit bort CNN och inte att jag inte kunde tuna in kanalen.I övrigt finns inget att anmärka på.

Stephan P.
Sverige
07 februari 2011
Förstklassigt hotell
Mycket trevlig personal med god service
övernattde 2 dygn i manilla på detta mycket fina och trevliga hotell inte så långt från flygplatsen

KURT R.
Sverige
03 mars 2010
February 2010
Tyst och lungt på rummen
Inget jag vill klassa som negativt
Transporten från airport till hotellet var utmärkt rummen och restaurangerna var första klass,inget att anmärka på.Det är lätt att lägga på hullet för allt i buffen är så gott att man vill prova på allt.Personalen är mycket välutbildad och gör ett förstklassigt jobb.Alla bekvämligheter på rummet och vid poolen fungerade utmärkt.

Stefan H.
Sverige
20 november 2009
Fantastiskt hotel,bäst i manila
Allt
Inget
Perfekt läge nära flygplats,Mall Of Asia.Fint utomhus område.Detta hotel har allt man kan önska sig.Bäst i manila bor alltid på detta när vi är där.Maten dyr men super bra,fukosten helt underbar världens största tror jag.Får alltid en frukt korg när vi kommer hit och en välkommen tillbaka lapp.Personalen är helt underbar.Bäst helt enkelt. Super sköna sängar och kuddar.

KURT R.
Sverige
26 januari 2009
mycket bra
Lungt på rummet Kunde sova hela natten
Besticken när jag äter. Handtaget är mycket tyngre än verktyget och ramlar ner i maten så fort du lägger i från dej besticket.Kniven är också aldeles för smal.
Detta är det bästa hotell jag ligat på i far est det inkluderar de i singapore också.

Jo C.
Filippinerna
25 juli 2016
Spiral made the difference
Excellent service as always especially Spiral restaurant. The pool is also a plus factor for this hotel.

Jessica W.
Filippinerna
24 juli 2016
Always Fantastic
Through the years Sofitel has never failed me. This is just a wonderful hotel in the center of Metro Manila. The grounds are fantastic so you don't feel that you are in the big city, the hotel amenities is complete and well kept, the staff are friendly and efficient, the place is very well maintained, and my favorite is the food! The buffet breakfast is something to look forward too and has always been the highlight of my staff at Sofitel.

Antoine T.
USA
23 juli 2016
Loyal guest
There restaurant is extremely over priced. There front desk staff somewhat they don't recognise loyal and repeat guests. I always feel like I'm not treated as a sofitel loyal customer.

Paz C.
USA
23 juli 2016
sofitel
the room and hallways smell of mold and there was a dead roach in the hallway. The restaurant and pool looks nice.