Mitt konto (logga in)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence

8A, Nguyen Binh Khiem Street, District 1, Distrikt 1 - Konsulat / Notre-Dame-katedralen, Ho Chi Minh-staden, Vietnam (Visa karta)

Boka nu!

Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Gästrum Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Hotellet från insidan Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Gästrum Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Gästrum Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Gästrum Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Gästrum Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Gästrum Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Gästrum Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Gästrum Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Gästrum Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Gästrum Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Gästrum Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Gästrum Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Gästrum Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Pool Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Restaurang
Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidan Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Lobby Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Gästrum Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Business Center Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Barnklubb Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Fritidsfaciliteter Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Gym Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Butiker
Läge: Distrikt 1 - Konsulat / Notre-Dame-katedralen Antal rum: 165
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

från 495 recensioner

Valuta för pengarna
8,3
Läge
7,5
Personal
8,4
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,4
Mat/Middag
6,6
Alla recensioner (495)
Lars M. Familj med äldre barn Sweden, den 17 januari 2013
Utmärkt hotell med tillgång till relax och pool.

Tillgång till pool och gym och samtidigt ett bra läge för att gå eller kort taxiresa in till centrala delarna.
8,3
Ett alldeles utmärkt hotell att tillbringa ett par dagar i HMC. District 1 är bra hotellområde med lagom avstånd in till shopping och restauranger. Att man även har tillgång till pool och gym av god standard gör att vi rekommenderar detta hotell varmt.
Ann B. Familj med äldre barn Sweden, den 10 januari 2013
Fint hotell med väldigt serviceinriktad personaö

Pool, egen tvättstuga och stort utrymme.
8,7
En helt underbar oas med vardagslyx i rundresandets tuffa tempo.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Att se Ho Chi Mins alla turistattraktioner som shopping till de små resebyråerna som bjuder på från några timmars utflykt till flera dagars rundresa.
Magnus K. Familj med småbarn Sweden, den 18 februari 2012
Utmärkt läge med stora rum

Stora rum, bra och billig roomservice, lungt område
9,7
trevligt centralt lägenhetshotell med lagom stor pool. dock kan frukosten kännas något enkel men allt som man behöver finns.
David K. Reste med partner Sweden, den 11 november 2011
Fräscht lägenhetshotell

Frukostbuffén, städningen.
7,7
hamnade här när vi hade lite bråttom via mobilen. skulle egentligen boka ett annat hotell men missade att vi var inne på fel hotell när vi genomförde bokningen. lägenheten vi fick hade tre sovrum, matsal, vardagsrum, kök, tvättrum samt tre wc (ett med dusch, ett med badkar och ett med enbart toalett). lägenhetshotellet var fräscht med fin pool och gym. frukostbuffén var bra med variation. läget var helt ok med närhet till affärer och restauranger.
Restaurangtips: Restaurang Nem Vuông, på 15E, Nguyễn Thị Minh Khai. Bra mat till bra pris.
Anders L. Reste med partner Sweden, den 28 februari 2011
Bra boende

Bra boende för familj eller par
9
Ett mycke pris värt boende fina rum bra service personalen är jälpsam och trevlig Polen bra men lite ont om sol stolar nära till flygplatsen
Johan E. Familj med äldre barn Sweden, den 27 februari 2011
Fint hotell med trevlig personal

stora rum, pool och fräscht.
8,3
Dessa två nätter som vi tillbringade på Somerset var bra. Rummen var stora och fräscha. Hotellet låg bra till och nära till zoo. Hotellet var lugnt och inga ljud från trafiken hördes. Poolen uppskattades och hotellet hade god internationell mat på restaurangen. Frukosten var inte så bra, litet utbud och det fanns endast marmelad som pålägg och ingen yoghurt.
Goran S. Familj med småbarn Sweden, den 4 mars 2010
familjevänligt och trevligt hotell

Trevligt möblerad och rymlig lägenhet. Rent och fräscht. Trevligt poolområde och bra lekrum både inne och ute.
9
Vi bodde bara en natt på detta trevliga och familjevänliga hotell. Vi hade dock gärna stannat längre för barnen trivdes med lekplatsen ute och lekrummet inomhus var också populärt. Poolområdet var trevligt, synd att inte spa poolen fungerade när vi var där. Lägenheten var trevligt möblerad och väldigt ren och fräsch. Fin babysäng fanns på rummet för vår baby. Trevlig och tillmötesgående personal. Nästa gäng vi kommer till Ho-chi-minh staden bor vi gärna här igen!
Normalis J. Gruppresenär Singapore, den 6 april 2014
great location, comfortable bed, spacious apartmen

friendly staffs, high speed wifi, secured
6,7
Spent 3 nites, was upgraded to 3 bedroom. Nice n spacious rooms with comfy beds but breakfast was a bit disappointing as we are muslim family, we dont dare to eat it as afraid its not halal.but overall its a nice cozy hotel n will definately recommends it to friends.
Aishah Y. Familj med småbarn Malaysia, den 6 april 2014
Happy

Price, room
7,3
Jennifer J. Familj med småbarn Philippines, den 4 april 2014
the best hotel... worst city taxi

spacious, clean & friendly staff
8
our stay at somerset ho chi minh city was very good. we had a relaxing time. can be considered home away from home. the kids enjoyed every part of the hotel. had an unfortunate incident with a taxi wherein we were harassed. reported it to the hotel concierge but unfortunately, they couldn't do anything about it. but will definitely come back to this hotel.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-stadenSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - GästrumSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Hotellet från insidanSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - GästrumSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - GästrumSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - GästrumSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - GästrumSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - GästrumSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - GästrumSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - GästrumSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - GästrumSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - GästrumSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - GästrumSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - GästrumSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - GästrumSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - PoolSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - RestaurangSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidanSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - LobbySomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - GästrumSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Business CenterSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - BarnklubbSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - FritidsfaciliteterSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - GymSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Butiker

Kundrecensioner - Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence, Ho Chi Minh-staden

AS-AGWEB-3C08