Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence

8A, Nguyen Binh Khiem Street, District 1, Distrikt 1 Notre Dame-katedralen, Ho Chi Minh-staden, Vietnam (Visa på karta)

Boka nu!

Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Gästrum Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Gästrum Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Gästrum Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Gästrum Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Gästrum Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Gästrum Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Gästrum Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Gästrum Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Gästrum Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Gästrum Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Gästrum Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Gästrum Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Gästrum Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Gästrum Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Gästrum Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Gästrum
Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Gästrum Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Gästrum Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Gästrum Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Gym Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Pool Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Gym Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Fritidsfaciliteter Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Faciliteter Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Gästrum Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Gästrum
Område: Distrikt 1 Notre Dame-katedralen Antal rum: 165
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

8,0

baserat på 749
omdömen

Valuta för pengarna
8,4
Läge
7,7
Personal
8,4
Hotellets Skick/Renlighet
8,5
Bekvämligheter på rummet
8,6
Mat/Middag
6,8
Alla omdömen (749)
Sortera efter:
Lars M. Familj med äldre barn Sweden, den 17 januari 2013
Utmärkt hotell med tillgång till relax och pool.

Tillgång till pool och gym och samtidigt ett bra läge för att gå eller kort taxiresa in till centrala delarna.
8,3
Ett alldeles utmärkt hotell att tillbringa ett par dagar i HMC. District 1 är bra hotellområde med lagom avstånd in till shopping och restauranger. Att man även har tillgång till pool och gym av god standard gör att vi rekommenderar detta hotell varmt.
Anmäl det här omdömet
Ann B. Familj med äldre barn Sweden, den 10 januari 2013
Fint hotell med väldigt serviceinriktad personaö

Pool, egen tvättstuga och stort utrymme.
8,7
En helt underbar oas med vardagslyx i rundresandets tuffa tempo.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Att se Ho Chi Mins alla turistattraktioner som shopping till de små resebyråerna som bjuder på från några timmars utflykt till flera dagars rundresa.
Anmäl det här omdömet
Magnus K. Familj med småbarn Sweden, den 18 februari 2012
Utmärkt läge med stora rum

Stora rum, bra och billig roomservice, lungt område
9,7
trevligt centralt lägenhetshotell med lagom stor pool. dock kan frukosten kännas något enkel men allt som man behöver finns.
Anmäl det här omdömet
David K. Reste med partner Sweden, den 11 november 2011
Fräscht lägenhetshotell

Frukostbuffén, städningen.
7,7
hamnade här när vi hade lite bråttom via mobilen. skulle egentligen boka ett annat hotell men missade att vi var inne på fel hotell när vi genomförde bokningen. lägenheten vi fick hade tre sovrum, matsal, vardagsrum, kök, tvättrum samt tre wc (ett med dusch, ett med badkar och ett med enbart toalett). lägenhetshotellet var fräscht med fin pool och gym. frukostbuffén var bra med variation. läget var helt ok med närhet till affärer och restauranger.
Restaurangtips: Restaurang Nem Vuông, på 15E, Nguyễn Thị Minh Khai. Bra mat till bra pris.
Anmäl det här omdömet
Anders L. Reste med partner Sweden, den 28 februari 2011
Bra boende

Bra boende för familj eller par
9
Ett mycke pris värt boende fina rum bra service personalen är jälpsam och trevlig Polen bra men lite ont om sol stolar nära till flygplatsen
Anmäl det här omdömet
Johan E. Familj med äldre barn Sweden, den 27 februari 2011
Fint hotell med trevlig personal

stora rum, pool och fräscht.
8,3
Dessa två nätter som vi tillbringade på Somerset var bra. Rummen var stora och fräscha. Hotellet låg bra till och nära till zoo. Hotellet var lugnt och inga ljud från trafiken hördes. Poolen uppskattades och hotellet hade god internationell mat på restaurangen. Frukosten var inte så bra, litet utbud och det fanns endast marmelad som pålägg och ingen yoghurt.
Anmäl det här omdömet
Goran S. Familj med småbarn Sweden, den 4 mars 2010
familjevänligt och trevligt hotell

Trevligt möblerad och rymlig lägenhet. Rent och fräscht. Trevligt poolområde och bra lekrum både inne och ute.
9
Vi bodde bara en natt på detta trevliga och familjevänliga hotell. Vi hade dock gärna stannat längre för barnen trivdes med lekplatsen ute och lekrummet inomhus var också populärt. Poolområdet var trevligt, synd att inte spa poolen fungerade när vi var där. Lägenheten var trevligt möblerad och väldigt ren och fräsch. Fin babysäng fanns på rummet för vår baby. Trevlig och tillmötesgående personal. Nästa gäng vi kommer till Ho-chi-minh staden bor vi gärna här igen!
Anmäl det här omdömet
York N. Affärsresenär Malaysia, den 25 augusti 2015
1 DAY BUSINESS TRIP

CONVENIENT, PRICE AND HAS MULTI INDIVIDUAL ROOMS
9,3
VERY COMFORTABLE
Anmäl det här omdömet
Helen T. Familj med småbarn Philippines, den 23 augusti 2015
Room very spacious and staff very accommodating

1.Room very spacious and clean 2.Staff very accommodating 3. The location is very good,accessible to all attractions.
9,7
We had a very good stay.The food was good and value for money.
Anmäl det här omdömet
Jo C. Gruppresenär Singapore, den 16 augusti 2015
Good place for group stay

amenities; hotel condition and room comfort
9,3
it was very good. the hotel is clean and comfortable. the rooms are big and spacious (even their toilets!), and it is value for money. Even though it is not right in the city but their taxis are easily accessible.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-stadenSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - GästrumSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - GästrumSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - GästrumSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - GästrumSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - GästrumSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - GästrumSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - GästrumSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - GästrumSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - GästrumSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - GästrumSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - GästrumSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - GästrumSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - GästrumSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - GästrumSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - GästrumSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - GästrumSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - GästrumSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - GästrumSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - GästrumSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - GymSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - PoolSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - GymSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - FritidsfaciliteterSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - FaciliteterSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - GästrumSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh-staden - Gästrum

Kundrecensioner - Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence, Ho Chi Minh-staden

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B08