Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Sorat Hotel Ambassador

Bayreuther Strasse 42-43, Schöneberg, Berlin, Tyskland 10787 (Visa på karta)

Boka nu!

Sorat Hotel Ambassador Berlin - Hotellet från insidan Sorat Hotel Ambassador Berlin - Restaurang Sorat Hotel Ambassador Berlin - Lobby Sorat Hotel Ambassador Berlin - Pub/lounge Sorat Hotel Ambassador Berlin - Mötesrum Sorat Hotel Ambassador Berlin - Hotellet från insidan Sorat Hotel Ambassador Berlin - Restaurang Sorat Hotel Ambassador Berlin - Restaurang Sorat Hotel Ambassador Berlin - Mötesrum Sorat Hotel Ambassador Berlin - Restaurang Sorat Hotel Ambassador Berlin - Entré Sorat Hotel Ambassador Berlin - Reception Sorat Hotel Ambassador Berlin - Mötesrum Sorat Hotel Ambassador Berlin - Mötesrum Sorat Hotel Ambassador Berlin - Restaurang Sorat Hotel Ambassador Berlin - Hotellet från utsidan
Sorat Hotel Ambassador Berlin - Restaurang Sorat Hotel Ambassador Berlin - Fritidsfaciliteter Sorat Hotel Ambassador Berlin - Hotellet från insidan Sorat Hotel Ambassador Berlin - Hotellet från utsidan Sorat Hotel Ambassador Berlin - Mötesrum Sorat Hotel Ambassador Berlin - Pub/lounge Sorat Hotel Ambassador Berlin - Hotellet från insidan Sorat Hotel Ambassador Berlin - Hotellet från insidan Sorat Hotel Ambassador Berlin - Café Sorat Hotel Ambassador Berlin - Balkong/terrass Sorat Hotel Ambassador Berlin - Restaurang
Område: Schöneberg Antal rum: 218
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,1

baserat på 74
omdömen

Valuta för pengarna
8,5
Läge
8,9
Personal
7,9
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
8,2
Mat/Middag
7,3
Alla omdömen (74)
Sortera efter:
Stefan E. Reste med partner Sweden, den 26 juni 2015
Good location

Personalen, priset och läget
6,7
Bjorn W. Ensamresenär Sweden, den 12 november 2012
Helt okey

God frukost
9
Centralt och trevligt hotell,med fräscha rum. rummen som vi bodde i var comfort rum-väl värda de extra pengarna som det kostade. Frukosten är stor,mycket goda bröd,(tyskland har bra bagare),skinkor och andra goda pålägg,säkert 7-8 oloka sorters ost. Småvarmt med korv,köttbullar,bacon scramle egg. Och vill man festa till det finns det mousserande vin! Många sorters juice,kaffe, normalt eller fr maskin.,
Bjorn W. Reste med partner Sweden, den 12 november 2012
Bra Hotell

Ligger bra till
8,3
Centralt och trevligt hotell,med fräscha rum. rummen som vi bodde i var comfort rum-väl värda de extra pengarna som det kostade. Lagom stort med goda sängar ,bra kuddar mm Frukosten är stor,mycket goda bröd,(tyskland har bra bagare),skinkor och andra goda pålägg,säkert 7-8 oloka sorters ost. Småvarmt med korv,köttbullar,bacon scramle egg. Trevlig och positiv personal i matsalen, Många sorters juice,kaffe, normalt eller fr maskin.,
Bjorn W. Gruppresenär Sweden, den 16 april 2012
bra läge,ok rum

Kanon frukost,trevlig personal
7,3
Tyvärr ingen minibar/kylskåp. Bra läge, med närhet till bussar ,restauranger,barer.Mkt bra pris i området.Hotellet lite slitet ,men rent,tyvärr tunna dörra in till rummen,vilket gör att rök och ljud lätt hörs.Skulle inte vara godkänt i sverige med tanke på brand etc. Frukosten var mycket bra,med mycke goda tyska bröd,varma och kallla rätter,juice i alla dess former,även ett glas vin/bubbel fanns att tillgå!
Tips om att göra på hotellet: Bra frukost,läget är bra med tyst och nära till buss 100 som nästan är som en sightseeingtur för 2.3 euro! Istället för normal tur för 10-20 euro
Peaw K. Ensamresenär Netherlands, den 20 juni 2015
Alles was Sie brauchen ist in der Nähe!

Location,location and location.
8,7
Very pleasant except that a group of young men came back around 3.30 am one of the nights and woke everybody up by making a hell of the noise. Also i would not stay there in high summer above 22 degrees as it would be bloody hot. They have no air condition or fans. Otherwise the location is fantastic,metro and shops around the corner.
Hui W. Ensamresenär Malaysia, den 15 juni 2015
Good location. tho old hotel

good location, breakfast spread ok, near u bahn
7
all alright ...except I travel alone and wan a king size bed instead of twin bed. but reception says no. On website, it says either twin or king size bed. Hence, this is inflexible from hotel side.
Fjola K. Reste med partner Iceland, den 29 maj 2015
Good stay in Berlin

Location, good staff, clean
9,3
Remily C. Gruppresenär Philippines, den 29 april 2015
Very good location

Location location location
7,3
Very good room, location is perfect
Anna B. Ensamresenär Canada, den 23 februari 2015
i stay in this hotel since i discovered it .

the location.the helpfulness of the staff and the pleasant atmosphere of the 60s maybe
9,3
It is a very comfy hotel.once i lost something in the hotel and they managed to find it for me.very helpful In many ways.the staff is very professional.fresh in attitude never seen staff like this before.vrry pleasant rooms clean alwayscleaned and airy.the shower functions well.everything is well maintained.
Eddie N. Affärsresenär Singapore, den 28 januari 2015
Good location

Location, near Kadewe, near station
8
Excellent.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Sorat Hotel Ambassador BerlinSorat Hotel Ambassador Berlin - Hotellet från insidanSorat Hotel Ambassador Berlin - RestaurangSorat Hotel Ambassador Berlin - LobbySorat Hotel Ambassador Berlin - Pub/loungeSorat Hotel Ambassador Berlin - MötesrumSorat Hotel Ambassador Berlin - Hotellet från insidanSorat Hotel Ambassador Berlin - RestaurangSorat Hotel Ambassador Berlin - RestaurangSorat Hotel Ambassador Berlin - MötesrumSorat Hotel Ambassador Berlin - RestaurangSorat Hotel Ambassador Berlin - EntréSorat Hotel Ambassador Berlin - ReceptionSorat Hotel Ambassador Berlin - MötesrumSorat Hotel Ambassador Berlin - MötesrumSorat Hotel Ambassador Berlin - RestaurangSorat Hotel Ambassador Berlin - Hotellet från utsidanSorat Hotel Ambassador Berlin - RestaurangSorat Hotel Ambassador Berlin - FritidsfaciliteterSorat Hotel Ambassador Berlin - Hotellet från insidanSorat Hotel Ambassador Berlin - Hotellet från utsidanSorat Hotel Ambassador Berlin - MötesrumSorat Hotel Ambassador Berlin - Pub/loungeSorat Hotel Ambassador Berlin - Hotellet från insidanSorat Hotel Ambassador Berlin - Hotellet från insidanSorat Hotel Ambassador Berlin - CaféSorat Hotel Ambassador Berlin - Balkong/terrassSorat Hotel Ambassador Berlin - Restaurang

Kundrecensioner - Sorat Hotel Ambassador, Berlin

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B03