Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Stanford Hillview Hotel

13 - 17 Observatory Road on Knutsford Terrace, T.S.T., Kowloon, Hong Kong SAR, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,7

baserat på 2032 omdömen

2 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,7
Läge
8,0
Personal
7,8
Hotellets Skick/Renlighet
8,0
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
7,0
Alla omdömen (2032)
Sortera efter:
Henric F. Affärsresenär Sweden, den 24 april 2011
trevlig hotel i ett lugntområde mitt i tst

Rent och snyggt
6,3
bra hotell med de fördödenheter man behövde, ligger lite avsides i ett lugnt område från tst's hektiska kvarter. ingen pampig entré men ok för att bo där för affärsenda mål exempelvis. besöker gärna igen
Stig K. Familj med småbarn Sweden, den 14 januari 2011
Bra hotel,med utmärkt service.

Bra läge i Kowloon,små rum.
8
bra läge,nära till tåg,tunnelbana,buss,shopping.endast 10-15 minuters promenad ner till hamnen,där finns en turistinformation som är jättebra. här kan du få hjälp med det mesta.
Kristin R. Affärsresenär United States of America, den 26 maj 2016
Very comfortable hotel for short business trip
5,3
Good room for value, but the breakfast is terrible.
Pascal L. Gruppresenär Cambodia, den 26 maj 2016
Good value for money
6
Clean, quiet, small efficient rooms
Pascal L. Gruppresenär Cambodia, den 26 maj 2016
Good deal for the money
6
Quiet, clean, small efficient room
Dennis L. Ensamresenär South Korea, den 25 maj 2016
I really enjoyed the stay here
6
Clean, nice bed, friendly staff, everything was new! so good. worth to stay here!
Siu L. Reste med partner United Kingdom, den 22 maj 2016
Great Location, Clean Room
5,7
My third time stay in this hotel. Paid for the superior room but ended up in a small room that is not much different to a standard room. Although the room is very clean as it is newly refurbished. But noise in the morning from cleaning ladies and renovation works are distracting. Overall good given its price, but service was not as good as before.
Jennifer E. Reste med partner Philippines, den 14 maj 2016
Satisfied 👍
6
thumbs up to all the staff especially in front desk thank you so much we really enjoyed our stay , till next time 😊
Po Y. Reste med partner Hong Kong, den 13 maj 2016
I expected more for a four stars hotel.
3,7
The general condition is good, the bath bowl we requested exited but couldn't be used. The taxi stand is absent that we have to stand to wait for taxi at car park.
Hong K. Reste med partner Malaysia, den 9 maj 2016
nice hotel
6
Clean & friendly staff
1 - 2 av 2 omdömen
Stanford Hillview Hotel Hong KongStanford Hillview Hotel Hong Kong - ReceptionStanford Hillview Hotel Hong Kong - ReceptionStanford Hillview Hotel Hong Kong - ReceptionStanford Hillview Hotel Hong Kong - RestaurangStanford Hillview Hotel Hong Kong - RestaurangStanford Hillview Hotel Hong Kong - RestaurangStanford Hillview Hotel Hong Kong - GästrumStanford Hillview Hotel Hong Kong - GästrumStanford Hillview Hotel Hong Kong - GästrumStanford Hillview Hotel Hong Kong - FritidsfaciliteterStanford Hillview Hotel Hong Kong - TrädgårdStanford Hillview Hotel Hong Kong - UtsiktStanford Hillview Hotel Hong Kong - OmgivningarStanford Hillview Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanStanford Hillview Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanStanford Hillview Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanStanford Hillview Hotel Hong Kong - LobbyStanford Hillview Hotel Hong Kong - LobbyStanford Hillview Hotel Hong Kong - LobbyStanford Hillview Hotel Hong Kong - LobbyStanford Hillview Hotel Hong Kong - LobbyStanford Hillview Hotel Hong Kong - LobbyStanford Hillview Hotel Hong Kong - EntréStanford Hillview Hotel Hong Kong - LobbyStanford Hillview Hotel Hong Kong - EntréStanford Hillview Hotel Hong Kong - LobbyStanford Hillview Hotel Hong Kong - EntréStanford Hillview Hotel Hong Kong - OmgivningarStanford Hillview Hotel Hong Kong - OmgivningarStanford Hillview Hotel Hong Kong - OmgivningarStanford Hillview Hotel Hong Kong - OmgivningarStanford Hillview Hotel Hong Kong - OmgivningarStanford Hillview Hotel Hong Kong - OmgivningarStanford Hillview Hotel Hong Kong - OmgivningarStanford Hillview Hotel Hong Kong - OmgivningarStanford Hillview Hotel Hong Kong - OmgivningarStanford Hillview Hotel Hong Kong - OmgivningarStanford Hillview Hotel Hong Kong - OmgivningarStanford Hillview Hotel Hong Kong - OmgivningarStanford Hillview Hotel Hong Kong - OmgivningarStanford Hillview Hotel Hong Kong - GästrumStanford Hillview Hotel Hong Kong - GästrumStanford Hillview Hotel Hong Kong - GästrumStanford Hillview Hotel Hong Kong - GästrumStanford Hillview Hotel Hong Kong - GästrumStanford Hillview Hotel Hong Kong - GästrumStanford Hillview Hotel Hong Kong - GästrumStanford Hillview Hotel Hong Kong - GästrumStanford Hillview Hotel Hong Kong - GästrumStanford Hillview Hotel Hong Kong - GästrumStanford Hillview Hotel Hong Kong - GästrumStanford Hillview Hotel Hong Kong - GästrumStanford Hillview Hotel Hong Kong - GästrumStanford Hillview Hotel Hong Kong - GästrumStanford Hillview Hotel Hong Kong - GästrumStanford Hillview Hotel Hong Kong - GästrumStanford Hillview Hotel Hong Kong - GästrumStanford Hillview Hotel Hong Kong - GästrumStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gästrum


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A03