Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Sule Shangri-La, Yangon Hotel

223 Sule Pagoda Road, G.P.O. Box 888 , Centrala Yangon, Rangoon, Myanmar

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

baserat på 1254 omdömen

3 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,1
Läge
8,9
Personal
8,6
Hotellets Skick/Renlighet
8,6
Bekvämligheter på rummet
8,6
Mat/Middag
8,2
Alla omdömen (1254)
Sortera efter:
Ulrika E. Familj med småbarn Sweden, den 28 januari 2013
Mycket bra hotell, bra läge och trevlig personal

Bra läge, fina och fräscha rum.Trevlig pool som våra barn uppskattade efter en dag med sightseeing. Fukost buffen var jättebra. Det var ätt att få tag på taxi
8,7
Vi var mycket nöjda med hotellet och skulle bo där igen.
Anmäl det här omdömet
Kjell W. Ensamresenär Sweden, den 29 november 2012
Centralt hotell

Läget, läget,läget
8,3
Hotellet ligger mycket centralt och har en fyrstjärnig standard. Hotellet är ett av de få hotellen i Yangon som ligger centralt och har en västerländsk standard. Hotellet är inte speciellt charmigt men det är funktionellt både för affärsfolk och turister. Personalen i receptionen talar bra engelska vilket är mera ovanligt annars i detta nyligen öppnade land.
Anmäl det här omdömet
Lena I. Ensamresenär Sweden, den 27 december 2011
Perfekt läge

underbar frukost, perfekt läge, snabb uppkoppling, trevlig personal, rent & snyggt
8,7
Jag fick ett rum på 17 vån om var helt nyrenoverat, det var snyggt och fräscht men tyvärr höll de på att renovera rummen runt omkring mellan 09.00-17.00 - även på julafton. Jag tyckte de kunde ha informerat om detta innan. Frukosten var toppen - speciellt på juldagen - jag tror det var 5 olika kockstationer som tillagade efter önskemål. Allt fanns. Personalen på hotellen var väldigt trevliga och hjälpsamma. Hotellet ligger väldigt bra, det är lätt att ta sig runt. Internetuppkopplingen som var gratis fungerade utmärkt. Jga är mycket nöjd med min vistelse.
Anmäl det här omdömet
Chun Y. Affärsresenär Hong Kong, den 27 januari 2016
confort stay

clean, comfort, location
7,3
Anmäl det här omdömet
Somsuk P. Affärsresenär Thailand, den 12 januari 2016
Very good hotel...Clean & Clear + Friendly service

Comfortable / Clean / Friendly Service / Location
9,7
Anmäl det här omdömet
Sheila D. Familj med äldre barn United States of America, den 4 januari 2016
Amazing Hotel in Yangon

Breakfast, Service, Beds
9,7
Anmäl det här omdömet
Cameron C. Reste med partner United States of America, den 2 januari 2016
Best Hotel in the Area

Breakfast, Gym, WiFi
10
My wife and I stayed here for a few nights and it is by far the best place we've ever stayed in Yangon. People travel here from quite far to use the WiFi because it's the fastest and most reliable. We also thought the breakfast buffet was incredible -- looked forward to it every morning!
Anmäl det här omdömet
Joe P. Familj med äldre barn Myanmar, den 30 december 2015
Clean & comfortable hotel

Room, location & staffs
7
Ok
Anmäl det här omdömet
Johann G. Familj med äldre barn Germany, den 28 december 2015
A pleasant stay in very central location

The location was ideal to get around Yangon, one of the best hotels in the city , horizon club
9,7
We enjoyed our stay. The rooms were ok ,a bit old style thou. The executive suite was nicer and more spacious than the other rooms. It is worth to use the horizon club. The breakfast at the lobby area had a vast choice of international food. The location was ideal to explore Yangon.
Anmäl det här omdömet
Steven F. Reste med partner Australia, den 20 december 2015
Fine hotel in a great location

location, wifi, dining
9,3
We had a great 3 night stay here. The concierge staff temporarily lost our luggage for about 6 hours, but they ultimately tracked it down where it had been delivered to the wrong room. No harm done, a personal apology from the duty manager was more then sufficient, and for the remainder of our stay it seemed every staff seemed to know our names and were very helpful. The breakfast and buffet dinner here is excellent, and not too pricey. The location is very central, near the market and Sule Pagoda. You CAN walk to the Shwedegon Pagoda in under an hour, if it's not too hot, although it's not all that scenic. Cheap taxis are always available at the hotel.
Anmäl det här omdömet
1 - 3 av 3 omdömen
Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Hotellet från utsidanSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - GästrumSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - GymSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - ReceptionSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Hotellet från insidanSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Hotellet från insidanSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - GästrumSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - LobbySule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Pub/loungeSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - RestaurangSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - RestaurangSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - RestaurangSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - MötesrumSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - RestaurangSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - SvitSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Hotellet från insidanSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Hotellet från insidanSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Hotellet från insidanSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Hotellet från insidanSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Executive LoungeSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - FestvåningSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - FestvåningSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - RestaurangSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - MötesrumSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - MötesrumSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - UtsiktSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - MötesrumSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - ButikerSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - PoolSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Hotellet från utsidanSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - GymSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - RestaurangSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - RestaurangSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Hotellet från utsidanSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - LobbySule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Executive LoungeSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Lobby


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C06