eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Sule Shangri-La, Yangon Hotel

223 Sule Pagoda Road, G.P.O. Box 888 , Centrala Yangon, Rangoon, Myanmar (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Sule Shangri-La Hotel Yangon
Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Pub/lounge Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Restaurang Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Restaurang Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Restaurang Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Reception Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Svit Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Hotellet från insidan Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Svit Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Gästrum Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Mötesrum Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Mötesrum Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Restaurang Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Svit Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Utsikt Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Hotellet från insidan Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Hotellet från insidan
Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Hotellet från insidan Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Hotellet från insidan Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Hotellet från insidan Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Mötesrum Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Executive Lounge Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Festvåning Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Festvåning
Område: Centrala Yangon Antal rum: 479
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

från 1008 recensioner

Valuta för pengarna
7,0
Läge
8,9
Personal
8,5
Hotellets Skick/Renlighet
8,5
Bekvämligheter på rummet
8,5
Mat/Middag
8,1
Alla recensioner (1008)
Sortera efter:
Ulrika E. Familj med småbarn Sweden, den 28 januari 2013
Mycket bra hotell, bra läge och trevlig personal

Bra läge, fina och fräscha rum.Trevlig pool som våra barn uppskattade efter en dag med sightseeing. Fukost buffen var jättebra. Det var ätt att få tag på taxi
8,7
Vi var mycket nöjda med hotellet och skulle bo där igen.
Kjell W. Ensamresenär Sweden, den 29 november 2012
Centralt hotell

Läget, läget,läget
8,3
Hotellet ligger mycket centralt och har en fyrstjärnig standard. Hotellet är ett av de få hotellen i Yangon som ligger centralt och har en västerländsk standard. Hotellet är inte speciellt charmigt men det är funktionellt både för affärsfolk och turister. Personalen i receptionen talar bra engelska vilket är mera ovanligt annars i detta nyligen öppnade land.
Lena I. Ensamresenär Sweden, den 27 december 2011
Perfekt läge

underbar frukost, perfekt läge, snabb uppkoppling, trevlig personal, rent & snyggt
8,7
Jag fick ett rum på 17 vån om var helt nyrenoverat, det var snyggt och fräscht men tyvärr höll de på att renovera rummen runt omkring mellan 09.00-17.00 - även på julafton. Jag tyckte de kunde ha informerat om detta innan. Frukosten var toppen - speciellt på juldagen - jag tror det var 5 olika kockstationer som tillagade efter önskemål. Allt fanns. Personalen på hotellen var väldigt trevliga och hjälpsamma. Hotellet ligger väldigt bra, det är lätt att ta sig runt. Internetuppkopplingen som var gratis fungerade utmärkt. Jga är mycket nöjd med min vistelse.
Chelliah M. Familj med småbarn Sri Lanka, den 7 september 2014
It is a good hotel and people are very friendly

good servise, location, good food
10
very good
Yu X. Affärsresenär China, den 28 augusti 2014
Excellent hotel for business traveler

location; service; facility
9,7
Susana T. Affärsresenär Philippines, den 28 augusti 2014
PLEASANT STAY

LOCATION, HOTEL DESIGN, CLEAN
8
OVERALL VERY WELL , GOOD LOCATION, SERVICE, CLEAN
Hock K. Affärsresenär Malaysia, den 17 augusti 2014
Comfort Stay

Staff, Location and Clean
7,3
It was a comfort stay and staffs are well trained and helpful.
Kevin L. Ensamresenär France, den 17 augusti 2014
Such a confortable stay

Gorgeous place, super service, confortable
10
Amazing place, location is great, service and bfast are amazing
Satoshi N. Affärsresenär Japan, den 16 augusti 2014
My favorite hotel in downtown

heart of downtown, staff's friendliness, modern facilities
9,3
This is my fifth time stay at Traders/Shangri-La. The reception told me so and welcomed me with a gift box of chocolates probably because I am a Gold Circle member. I feel at home at this hotel when I stay in Yangon.
Cheong W. Affärsresenär Singapore, den 12 augusti 2014
Nice Hotel Good Buffet Comfortable Room Convenient

good massage at the hotel spa, buffet is good and room comfortable;
9,3
All staff are friendly and helpful; staffs at level 2 lounge provide good service & friendly; Overall, everything is good, will come back to stay during next visit and recommend to friends and relatives to book this hotel.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Sule Shangri-La, Yangon Hotel RangoonSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Pub/loungeSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - RestaurangSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - RestaurangSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - RestaurangSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - ReceptionSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - SvitSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Hotellet från insidanSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - SvitSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - GästrumSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - MötesrumSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - MötesrumSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - RestaurangSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - SvitSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - UtsiktSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Hotellet från insidanSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Hotellet från insidanSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Hotellet från insidanSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Hotellet från insidanSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Hotellet från insidanSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - MötesrumSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Executive LoungeSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - FestvåningSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Festvåning


AS-AGWEB-3A02