eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Sule Shangri-La, Yangon Hotel

223 Sule Pagoda Road, G.P.O. Box 888 , Centrala Yangon, Rangoon, Myanmar (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Sule Shangri-La Hotel Yangon

Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Pub/lounge Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Restaurang Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Restaurang Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Restaurang Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Reception Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Svit Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Hotellet från insidan Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Svit Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Gästrum Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Mötesrum Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Mötesrum Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Pool Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Gym Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Café Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Restaurang Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Svit
Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Restaurang Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Utsikt Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Utsikt Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Svit Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Hotellet från insidan Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Hotellet från insidan Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Hotellet från insidan Sule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Hotellet från insidan
Område: Centrala Yangon Antal rum: 479
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

från 979 recensioner

Valuta för pengarna
7,0
Läge
8,9
Personal
8,4
Hotellets Skick/Renlighet
8,5
Bekvämligheter på rummet
8,5
Mat/Middag
8,1
Alla recensioner (979)
Sortera efter:
Ulrika E. Familj med småbarn Sweden, den 28 januari 2013
Mycket bra hotell, bra läge och trevlig personal

Bra läge, fina och fräscha rum.Trevlig pool som våra barn uppskattade efter en dag med sightseeing. Fukost buffen var jättebra. Det var ätt att få tag på taxi
8,7
Vi var mycket nöjda med hotellet och skulle bo där igen.
Kjell W. Ensamresenär Sweden, den 29 november 2012
Centralt hotell

Läget, läget,läget
8,3
Hotellet ligger mycket centralt och har en fyrstjärnig standard. Hotellet är ett av de få hotellen i Yangon som ligger centralt och har en västerländsk standard. Hotellet är inte speciellt charmigt men det är funktionellt både för affärsfolk och turister. Personalen i receptionen talar bra engelska vilket är mera ovanligt annars i detta nyligen öppnade land.
Lena I. Ensamresenär Sweden, den 27 december 2011
Perfekt läge

underbar frukost, perfekt läge, snabb uppkoppling, trevlig personal, rent & snyggt
8,7
Jag fick ett rum på 17 vån om var helt nyrenoverat, det var snyggt och fräscht men tyvärr höll de på att renovera rummen runt omkring mellan 09.00-17.00 - även på julafton. Jag tyckte de kunde ha informerat om detta innan. Frukosten var toppen - speciellt på juldagen - jag tror det var 5 olika kockstationer som tillagade efter önskemål. Allt fanns. Personalen på hotellen var väldigt trevliga och hjälpsamma. Hotellet ligger väldigt bra, det är lätt att ta sig runt. Internetuppkopplingen som var gratis fungerade utmärkt. Jga är mycket nöjd med min vistelse.
Connie C. Affärsresenär United Kingdom, den 22 juli 2014
Friendly and efficient staff

Clean, bright friendly staff, good location
9
Excellent
Tim S. Familj med äldre barn United Kingdom, den 21 juli 2014
A City Oasis

Fantastic friendly staff, good Horizon Club facility, well equipped gym
8,7
We thoroughly enjoyed our time at the Sule Shangri-la. It is an oasis in Yangon, though it falls short of some of the facilities we have experienced in other Shangri-la hotels around Asia. However, the service of the staff could not be faulted - they were attentive and helpful throughout our staff. The hotel is not close to the airport but is very close to the Central Railway Station, if like us, you wish to explore Myanmar by rail afterwards.
Zaker R. Affärsresenär Bangladesh, den 17 juli 2014
Best in Yangon

Restaurant Food, Dessert, Friendly Staff
7,7
I stayed there for 3 nights. It is near to Sule Pagoda. There are two movie theaters opposite of the hotel and last show is at 9:30pm. Hotel staff are very friendly and they fixed the taxi and bargained it for me. Hotel do not change money, but there is a money changer inside the hotel. But it closes at 7pm. But the money i paid and the accommodation is not worth it. But don't worry. Sule Shangri-La does give the best value for money in Yangon. And one more thing, internet is very very slow.
Thomas M. Gruppresenär United Kingdom, den 14 juli 2014
Great hotel with a complimentary Birthday cake

Good location, great staff and excellent range of facilities including a gym and pool.
8
Very comfortable with really attentive staff. The breakfast could be cheaper. They gave my friend a Birthday cake which was a great surprise. Excellent hotel all round but there are much cheaper options available nearby!
Ailing W. Affärsresenär Singapore, den 10 juli 2014
normal

rate, location and service
6
very upset cause it does not screen world cup in the room.
Sujun K. Affärsresenär South Korea, den 10 juli 2014
Great!

Great!
8
Great!
Sumon G. Gruppresenär Thailand, den 9 juli 2014
Great qnd comfortable
7,7
Good and comfortable but too expensive.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Sule Shangri-La, Yangon Hotel RangoonSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Pub/loungeSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - RestaurangSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - RestaurangSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - RestaurangSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - ReceptionSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - SvitSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Hotellet från insidanSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - SvitSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - GästrumSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - MötesrumSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - MötesrumSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - PoolSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - GymSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - CaféSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - RestaurangSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - SvitSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - RestaurangSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - UtsiktSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - UtsiktSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - SvitSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Hotellet från insidanSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Hotellet från insidanSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Hotellet från insidanSule Shangri-La, Yangon Hotel Rangoon - Hotellet från insidan


AS-AGWEB-3C03