Mitt konto (logga in)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Sunshine House

16 Santidham T.Chang Puak A. Muang, Chang Phuak, Chiang Mai, Thailand 50300 (Visa karta)

Boka nu!

Sunshine House Chiang Mai - Badrum Sunshine House Chiang Mai - Gästrum Sunshine House Chiang Mai - Gästrum Sunshine House Chiang Mai - Gästrum Sunshine House Chiang Mai - Gästrum Sunshine House Chiang Mai - Gästrum Sunshine House Chiang Mai - Gästrum Sunshine House Chiang Mai - Gästrum Sunshine House Chiang Mai - Hotellet från utsidan Sunshine House Chiang Mai - Lobby Sunshine House Chiang Mai - Lobby Sunshine House Chiang Mai - Lobby Sunshine House Chiang Mai - Gästrum Sunshine House Chiang Mai - Gästrum Sunshine House Chiang Mai - Gästrum Sunshine House Chiang Mai - Gästrum
Sunshine House Chiang Mai - Gästrum Sunshine House Chiang Mai - Gästrum Sunshine House Chiang Mai - Hotellet från insidan Sunshine House Chiang Mai - Hotellet från insidan Sunshine House Chiang Mai - Hotellet från insidan Sunshine House Chiang Mai - Hotellet från insidan Sunshine House Chiang Mai - Hotellet från insidan Sunshine House Chiang Mai - Hotellet från insidan Sunshine House Chiang Mai - Hotellet från insidan Sunshine House Chiang Mai - Hotellet från insidan Sunshine House Chiang Mai - Gästrum Sunshine House Chiang Mai - Hotellet från utsidan
Område: Chang Phuak Antal rum: 31
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

från 423 recensioner

Valuta för pengarna
9,1
Läge
7,5
Personal
8,8
Hotellets Skick/Renlighet
8,9
Bekvämligheter på rummet
8,7
Mat/Middag
6,6
Alla recensioner (423)
Sortera efter:
Magnus L. Ensamresenär Sweden, den 30 januari 2013
Fräscht hotell med hjälpsam personal

Rummen var fräscha!
9
hade ett väldigt bra rum som jag bodde i. rent och snyggt. hjälpsam personal. kommer definitivt komma tillbaka om tillfälle ges.
Andreas G. Reste med partner Sweden, den 10 januari 2013
Nytt och rent hotell!

nytt, rent, trevlig personal, valuta för pengarna
8,7
Vi stannde här i lite över en vecka och hade valt att stanna ännu längre om det inte var fullbokat. Hotellet är nytt och rent och personalen är trevlig. Du kan använda deras tvättmaskiner för 20 bath. Dricksvatten och städning varje dag. Rekommenderar verkligen detta hotell!
Christian T. Reste med partner Sweden, den 14 december 2012
riktigra bra hotell

trevlig perssonal
9
riktigt bra , vi stannade bara en natt men det var bra städat innan vi kom , trevlig personal . men en sak som saknas är frukost ! men det går ju alltid köpa mat ute någonstans , så det är ingen fara ..
Tips om shopping: riktigt bra hotell , men man bör hyra en moped , så man kan ta sig till olika ställen.
Grant B. Reste med partner Australia, den 16 juli 2014
very pleasant

room, view, near good vegetarian restaurant
7,7
very nice, clean, no fuss
Yoosun K. Ensamresenär South Korea, den 2 juli 2014
Clean, Value for money

Clean,Comfort, Kind
8
Great.
Lim C. Gruppresenär Malaysia, den 27 juni 2014
It's awesome!

Staff very friendly, room very clean, budget hotel.
9,3
Great!!!staff there really friendly.toilet and room clean enough.ovarall, value for money!
Nga S. Reste med partner Hong Kong, den 24 juni 2014
Clean, Value for money

Quiet location, friendly staff, very clean
8
Anan J. Reste med partner Thailand, den 10 juni 2014
Chiang Mai's best hotel under $20

value for money, high-pressure shower, free wi-fi
9,3
I've stayed at a number of budget hotels in Chiang Mai (7days Hotel Arcade, A9 Place, B2 Black, B2 Green, B2 Resort, Banilah, Chiang Mai Thai House, Khuang Singh Residence, Penny's Place, Royal Panerai Hotel, Zak Residence) and Sunshine House is my favourite so far. I rarely stay at the same hotel twice; however, this was my third stay and I will be back!
William W. Familj med äldre barn United States of America, den 7 juni 2014
Hard to beat deal

locaton, price, people we met there
9
After thrashing about for a full week driving and sight-seeing across northern Thailand I decided to find a hotel buried inside Chaing Mai's center. I could not have been more pleasantly surprised. The staff was very helpful and certainly willing to make us feel welcome. The quiet neighborhood street where the Sunshine House is located is really a relief from the tortuous traffic and main streets of Chiang Mai. The vegan dining spot just down the street is fantastic; even if that menu isn't one you normally seek out. For my wife and daughter it was heaven. Two doors away is a spa where we received foot massages that were extremely nice and priced right. That is just about the theme for this review, and I can see why there were people staying for month plus stints at the Sunshine House. Wish I had another night there right now.
Neil T. Gruppresenär United Kingdom, den 4 juni 2014
Boring

No electricity
4,3
Tedious and dark requiring lateen to enter room. Room bland and with a view of a wall. No mini bar or food available apart from microwave meals.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Sunshine House Chiang MaiSunshine House Chiang Mai - BadrumSunshine House Chiang Mai - GästrumSunshine House Chiang Mai - GästrumSunshine House Chiang Mai - GästrumSunshine House Chiang Mai - GästrumSunshine House Chiang Mai - GästrumSunshine House Chiang Mai - GästrumSunshine House Chiang Mai - GästrumSunshine House Chiang Mai - Hotellet från utsidanSunshine House Chiang Mai - LobbySunshine House Chiang Mai - LobbySunshine House Chiang Mai - LobbySunshine House Chiang Mai - GästrumSunshine House Chiang Mai - GästrumSunshine House Chiang Mai - GästrumSunshine House Chiang Mai - GästrumSunshine House Chiang Mai - GästrumSunshine House Chiang Mai - GästrumSunshine House Chiang Mai - Hotellet från insidanSunshine House Chiang Mai - Hotellet från insidanSunshine House Chiang Mai - Hotellet från insidanSunshine House Chiang Mai - Hotellet från insidanSunshine House Chiang Mai - Hotellet från insidanSunshine House Chiang Mai - Hotellet från insidanSunshine House Chiang Mai - Hotellet från insidanSunshine House Chiang Mai - Hotellet från insidanSunshine House Chiang Mai - GästrumSunshine House Chiang Mai - Hotellet från utsidanSunshine House Chiang Mai - Hotellet från utsidanSunshine House Chiang Mai - BadrumSunshine House Chiang Mai - BadrumSunshine House Chiang Mai - BadrumSunshine House Chiang Mai - BadrumSunshine House Chiang Mai - BadrumSunshine House Chiang Mai - BadrumSunshine House Chiang Mai - GästrumSunshine House Chiang Mai - LobbySunshine House Chiang Mai - GästrumSunshine House Chiang Mai - BadrumSunshine House Chiang Mai - Gästrum


AS-AGWEB-3A06