Mitt konto (logga in)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Sunshine House

16 Santidham T.Chang Puak A. Muang, Chang Phuak, Chiang Mai, Thailand 50300 (Visa karta)

Boka nu!

Sunshine House Chiang Mai - Badrum Sunshine House Chiang Mai - Gästrum Sunshine House Chiang Mai - Gästrum Sunshine House Chiang Mai - Gästrum Sunshine House Chiang Mai - Gästrum Sunshine House Chiang Mai - Gästrum Sunshine House Chiang Mai - Gästrum Sunshine House Chiang Mai - Gästrum Sunshine House Chiang Mai - Hotellet från utsidan Sunshine House Chiang Mai - Lobby Sunshine House Chiang Mai - Lobby Sunshine House Chiang Mai - Lobby Sunshine House Chiang Mai - Gästrum Sunshine House Chiang Mai - Gästrum Sunshine House Chiang Mai - Gästrum Sunshine House Chiang Mai - Gästrum
Sunshine House Chiang Mai - Gästrum Sunshine House Chiang Mai - Gästrum Sunshine House Chiang Mai - Hotellet från insidan Sunshine House Chiang Mai - Hotellet från insidan Sunshine House Chiang Mai - Hotellet från insidan Sunshine House Chiang Mai - Hotellet från insidan Sunshine House Chiang Mai - Hotellet från insidan Sunshine House Chiang Mai - Hotellet från insidan Sunshine House Chiang Mai - Hotellet från insidan Sunshine House Chiang Mai - Hotellet från insidan Sunshine House Chiang Mai - Gästrum Sunshine House Chiang Mai - Hotellet från utsidan
Läge: Chang Phuak Antal rum: 31
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

från 381 recensioner

Valuta för pengarna
9,1
Läge
7,5
Personal
8,8
Hotellets Skick/Renlighet
9,0
Bekvämligheter på rummet
8,8
Mat/Middag
6,7
Alla recensioner (381)
Magnus L. Ensamresenär Sweden, den 30 januari 2013
Fräscht hotell med hjälpsam personal

Rummen var fräscha!
9
hade ett väldigt bra rum som jag bodde i. rent och snyggt. hjälpsam personal. kommer definitivt komma tillbaka om tillfälle ges.
Andreas G. Reste med partner Sweden, den 10 januari 2013
Nytt och rent hotell!

nytt, rent, trevlig personal, valuta för pengarna
8,7
Vi stannde här i lite över en vecka och hade valt att stanna ännu längre om det inte var fullbokat. Hotellet är nytt och rent och personalen är trevlig. Du kan använda deras tvättmaskiner för 20 bath. Dricksvatten och städning varje dag. Rekommenderar verkligen detta hotell!
Christian T. Reste med partner Sweden, den 14 december 2012
riktigra bra hotell

trevlig perssonal
9
riktigt bra , vi stannade bara en natt men det var bra städat innan vi kom , trevlig personal . men en sak som saknas är frukost ! men det går ju alltid köpa mat ute någonstans , så det är ingen fara ..
Tips om shopping: riktigt bra hotell , men man bör hyra en moped , så man kan ta sig till olika ställen.
Athipakorn S. Reste med partner Thailand, den 5 april 2014
New small clean hotel

Safe parking area,good price,and new
8,7
Everything is good, worth the price,and nice stay
Shui L. Familj med småbarn Hong Kong, den 14 mars 2014
Nice Hotel, NIce Staff, Nice Coffee and Tea

Price, Staff, Coffee!
7,7
Shui L. Familj med småbarn Hong Kong, den 14 mars 2014
Nice Hotel, Nice Staff, Nice Coffee!

Hotel, Staff and Coffee!
7,7
Vanessa M. Ensamresenär United States of America, den 5 februari 2014
Extremely Nice Staff, Comfortable and Clean

Nice staff, clean room, and comfortable bed.
8
I really enjoyed my stay. I only stayed one night, but would return. It was clean, except for some stains on the curtains. The bed was comfortable and they had some good television channels in multiple languages. Wifi strength was not the best but worked. The staff allowed me to leave my bags locked in a store room there for multiple days while I took a trip to Pai, which was extremely kind. I recommend it for someone not looking for luxury, but a good presentation of the basics. Stayed February 2014.
Bing D. Reste med partner China, den 2 februari 2014
nice hotel with good rate but a little noisy

clean location rate
8,3
location is good, you can find lots of diet and market nearby but a little noisy because of the bad sound-proofing,lot of Chinese shout on the stairs,their children run up and down with noisy and shout in the room,I have to knock their door and stop them,beside of these,the hotel is good especially the staff,they are helpful!next time I will stay here again but pray no Chinese
Bing D. Reste med partner China, den 30 januari 2014
nice hotel with good rate but a little noisy

location rate clean
9,3
location is good, you can find lots of diet and market nearby but a little noisy because of the bad sound-proofing,lot of Chinese shout on the stairs,their children run up and down with noisy and shout in the room,I have to knock their door and stop them,beside of these,the hotel is good especially the staff,they are helpful!next time I will stay here again but pray no Chinese
Efthimios V. Affärsresenär Australia, den 18 januari 2014
cleann and comfortable

Quiet location, friendly staff, very clean
8,3

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Sunshine House Chiang MaiSunshine House Chiang Mai - BadrumSunshine House Chiang Mai - GästrumSunshine House Chiang Mai - GästrumSunshine House Chiang Mai - GästrumSunshine House Chiang Mai - GästrumSunshine House Chiang Mai - GästrumSunshine House Chiang Mai - GästrumSunshine House Chiang Mai - GästrumSunshine House Chiang Mai - Hotellet från utsidanSunshine House Chiang Mai - LobbySunshine House Chiang Mai - LobbySunshine House Chiang Mai - LobbySunshine House Chiang Mai - GästrumSunshine House Chiang Mai - GästrumSunshine House Chiang Mai - GästrumSunshine House Chiang Mai - GästrumSunshine House Chiang Mai - GästrumSunshine House Chiang Mai - GästrumSunshine House Chiang Mai - Hotellet från insidanSunshine House Chiang Mai - Hotellet från insidanSunshine House Chiang Mai - Hotellet från insidanSunshine House Chiang Mai - Hotellet från insidanSunshine House Chiang Mai - Hotellet från insidanSunshine House Chiang Mai - Hotellet från insidanSunshine House Chiang Mai - Hotellet från insidanSunshine House Chiang Mai - Hotellet från insidanSunshine House Chiang Mai - GästrumSunshine House Chiang Mai - Hotellet från utsidanSunshine House Chiang Mai - Hotellet från utsidanSunshine House Chiang Mai - BadrumSunshine House Chiang Mai - BadrumSunshine House Chiang Mai - BadrumSunshine House Chiang Mai - BadrumSunshine House Chiang Mai - BadrumSunshine House Chiang Mai - BadrumSunshine House Chiang Mai - GästrumSunshine House Chiang Mai - LobbySunshine House Chiang Mai - GästrumSunshine House Chiang Mai - BadrumSunshine House Chiang Mai - Gästrum


AS-AGWEB-3A03