eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Sunshine House

16 Santidham T.Chang Puak A. Muang, Chang Phuak, Chiang Mai, Thailand 50300 (Visa karta)

Boka nu!

Sunshine House Chiang Mai - Gästrum Sunshine House Chiang Mai - Gästrum Sunshine House Chiang Mai - Badrum Sunshine House Chiang Mai - Gästrum Sunshine House Chiang Mai - Strand
Område: Chang Phuak Antal rum: 31
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

från 533 recensioner

Valuta för pengarna
9,1
Läge
7,6
Personal
8,8
Hotellets Skick/Renlighet
9,0
Bekvämligheter på rummet
8,8
Mat/Middag
6,6
Alla recensioner (533)
Sortera efter:
Magnus L. Ensamresenär Sweden, den 30 januari 2013
Fräscht hotell med hjälpsam personal

Rummen var fräscha!
9
hade ett väldigt bra rum som jag bodde i. rent och snyggt. hjälpsam personal. kommer definitivt komma tillbaka om tillfälle ges.
Andreas G. Reste med partner Sweden, den 10 januari 2013
Nytt och rent hotell!

nytt, rent, trevlig personal, valuta för pengarna
8,7
Vi stannde här i lite över en vecka och hade valt att stanna ännu längre om det inte var fullbokat. Hotellet är nytt och rent och personalen är trevlig. Du kan använda deras tvättmaskiner för 20 bath. Dricksvatten och städning varje dag. Rekommenderar verkligen detta hotell!
Christian T. Reste med partner Sweden, den 14 december 2012
riktigra bra hotell

trevlig perssonal
9
riktigt bra , vi stannade bara en natt men det var bra städat innan vi kom , trevlig personal . men en sak som saknas är frukost ! men det går ju alltid köpa mat ute någonstans , så det är ingen fara ..
Tips om shopping: riktigt bra hotell , men man bör hyra en moped , så man kan ta sig till olika ställen.
Sukanda Y. Reste med partner Thailand, den 28 januari 2015
Great place to stay

easy to find, tidy and comfortable
8,3
There was a motobike for rent at the hotel also staff were nice and friendly
Yung C. Reste med partner Taiwan, den 17 januari 2015
good value

location . clean,good staff
9,3
We only stayed one night but it the best hotel we have stayed so far. Good value.Definitely we will come back again .
Jitima K. Ensamresenär Thailand, den 10 januari 2015
Good room and very nice staffs

Cleanliness, good location and lovely staffs
9,7
Cherdsak P. Familj med småbarn Thailand, den 27 december 2014
Good value for money.

Price, Clean and Comfortable
8,7
Cherdsak P. Familj med småbarn Thailand, den 27 december 2014
Good value for money.

Price, Clean and Comfortable
8,7
Mark W. Reste med partner United States of America, den 25 december 2014
Clean, nice location, great place to stay

clean, modern, good location
9
Sunshine House is a great place to stay in Chiang Mai. The rooms are clean and modern, the beds are comfortable, and I love the location, not far from the center of the city, yet tucked into a more peaceful neighborhood. Internet wasn't the fastest, but could have been due to our room location, but other than that, everything was great.
Tan K. Reste med partner Singapore, den 6 december 2014
Located in a quiet corner

Spacious room, comfortable bed, good water pressure
7
Despite it's location out of the old city square, there are cafes and little boutique/craft shops around the area. I even found awesome tasting bread/bun in a small bakery shop. If walking it too taxing, considering the heat from the sun, then rent a bike to go around the nearby vicinity.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Sunshine House Chiang MaiSunshine House Chiang Mai - GästrumSunshine House Chiang Mai - GästrumSunshine House Chiang Mai - BadrumSunshine House Chiang Mai - GästrumSunshine House Chiang Mai - Strand


AS-AGWEB-3B06