arrow-up-icon Välj ditt lojalitetsprogram för att se dina poäng
Tillbaka till hotellinfo

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Alla omdömen (143)

Affärsresenär (6)

Reste med partner (93)

Ensamresenär (27)

Familj med småbarn (5)

Gruppresenär (12)

Mycket bra
7,9
baserat på 143 omdömen
Hotellets Skick/Renlighet
7,7
Faciliteter
8,0
Läge
8,3
Bekvämligheter på rummet
7,8
Personal
7,9
Valuta för pengarna
7,8
Mat/Middag
7,8

8,3 Lena J.
Sweden
07 februari 2013
Mindre hotell med utmärkt läge
Läge, pris, frukost
Litet hotell med bra avstånd till stranden. Vi hade bokat standardrum mot baksidan och man hade ingen utsikt, bara nästa tak. Man kunde inte ha fönstret öppet för det luktade matos hela tiden. Ändå helt OK med tanke på priset. Till frukost fick man välja hur mycket som helst från menyn. Vi hade problem med vattnet i ett par dagar men efter klagomål skickades reparatören efter, sen var det inga problem. Fanns ingen safetybox på rummen.

7,3 Johan M.
Sweden
04 februari 2013
Trevligt hotell men ingen fin utsikt
Restaurang med bra frukost
Trevligt hotell med bra personal. Dock är den utlovade sea view obefintlig. Bra air condtion som höll bra temperatur.

6 Anette G.
Sweden
29 januari 2013
Trevligt, litet hotell
Rent och snyggt
Vi var där i 5 dagar. Lite hårda sängar men fick en extra madrass. Hotellet var rent och snyggt. Lite över 1 km till stranden men några gånger om dagen går det buss från hotellet till stranden.

5,7 peter B.
Sweden
29 januari 2013
bra läge
Bra läge, nära stranden,.
Rummet var så där....smutsigt fönster mot bakgården, ingen balkong. Kackerlackor på rummet. Nej tyvärr kan vi inte rekommendera detta boende, det var inte ens billigt.

8,3 Rolf W.
Sweden
27 september 2012
Fint litet hotell nära stranden
Rummet
Hotellet var väldigt litet men ändå mysigt, vi bodde näst längst upp i ett av dom större rummen. I dom stora rummen var det väldigt gott om plats, men havsutsikt som det lovades fanns inte på hotellet då det är igenväxt mellan hav och hotell...liten besvikelse, negativt också var att man nästan kunde ta på kraftledningen som fanns precis utanför balkongen. Frukosten va bra, dock ingen buffé.

8 Ann K.
Sweden
20 februari 2012
Bra läge och trevlig personal
Läget och lugnet
Hotellet har ett bra läge nära beachen. Hotellets restaurang har god och vällagad mat. Frukost för ett värde av 200 Bath får du välja från en frukostmeny. Kaffe/te och flaskvatten på rummet fylls på varje dag.

9,2 James L.
United States of America
20 april 2016
Great Value, Great Location
I found the Surin Bay Inn quite nice to stay at and a great value. I think of this as a B & B, not necessarily a full blown hotel, you actually check in at the bar and walk through the restaurant to get to the stairs leading to the room. There is free wi-fi and a computer station downstairs for guest use. The rooms are spacious, clean and very functional. Some things show a little wear and tear but overall very acceptable. I eat out most of the time but the food I had at the restaurant (Thai/Western) was very good. I don't eat western food when I'm in Thailand, local food is way better, and the Thai dishes I had were great. The owner is very nice and social and the staff was awesome. I would definitely recommend to friends or family. I will stay here again. Sure there is no gym or pool, but who cares. You are right on top of the beach, and a good one. I had friends staying at a much more expensive hotel down the road and I can honestly say the 3x cost was not worth it, in my humble opinion. I'll definitely book a room here next year when I go back.

8,3 Yee C.
China
05 januari 2016
Good location n clean
Location n worth money

4,3 Anup D.
India
10 september 2015
Worst value for money
Staff performance.
Lame hotel. Especially from the so called "Sea View" room... YOU CAN'T SEE THE SEA Do not go as per the image advertised. From any hotel/ any room at this beach you can't see the Sea No activities to be done Swimming not allowed Pathetic experience

8,7 Karline L.
New Zealand
24 juni 2015
Good value hotel
Room size was big, location to beach was excellent
The hotel and staff were really good nothing was too much trouble for the staff. Paid for a delux ocean view but there is no view as the trees have overgrown but it was still nice to have the balcony.