Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Swiss-Belinn Medan

Jl. Surabaya No. 88, Medan centrum, Medan, Indonesien (Visa på karta)

Boka nu!

Swiss-Belinn Medan Medan - Hotellet från insidan Swiss-Belinn Medan Medan - Butiker Swiss-Belinn Medan Medan - Business Center Swiss-Belinn Medan Medan - Restaurang Swiss-Belinn Medan Medan - Mat och dryck Swiss-Belinn Medan Medan - Restaurang Swiss-Belinn Medan Medan - Lobby Swiss-Belinn Medan Medan - Entré Swiss-Belinn Medan Medan - Restaurang Swiss-Belinn Medan Medan - Gym Swiss-Belinn Medan Medan - Hotellet från insidan Swiss-Belinn Medan Medan - Gästrum Swiss-Belinn Medan Medan - Pub/lounge Swiss-Belinn Medan Medan - Mötesrum Swiss-Belinn Medan Medan - Restaurang Swiss-Belinn Medan Medan - Hotellet från insidan
Swiss-Belinn Medan Medan - Hotellet från insidan Swiss-Belinn Medan Medan - Hotellet från insidan Swiss-Belinn Medan Medan - Gästrum Swiss-Belinn Medan Medan - Hotellet från insidan Swiss-Belinn Medan Medan - Hotellet från insidan Swiss-Belinn Medan Medan - Gästrum Swiss-Belinn Medan Medan - Badrum
Område: Medan centrum Antal rum: 180
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

baserat på 2416
omdömen

Valuta för pengarna
7,8
Läge
7,7
Personal
7,5
Hotellets Skick/Renlighet
7,6
Bekvämligheter på rummet
7,5
Mat/Middag
6,9
Alla omdömen (2416)
Sortera efter:
Andre L. Ensamresenär Sweden, den 18 oktober 2010
Nytt billigt hotel med stora rum

Rent, trevlig och hjalpsam personal, stora rum och mycket bra lage
7,7
Om du soker ett billigt hotel i Medan dar du far mycket for pengarna sa ar detta ett utmarkt val. Det enda som jag var besviken pa ar avsaknaden av gym, vilket de borde ha anget pa internet.
Anmäl det här omdömet
Caroline S. Reste med partner Indonesia, den 20 juli 2015
good

room, location, clean
8,3
comfortable
Anmäl det här omdömet
Gitta W. Familj med äldre barn Indonesia, den 20 juli 2015
A one night stay in Medan

The staff were decent. The room was comfy. Not noisy.
5
I was staying there for a night after a rough road trip from Samosir to Medan. Overall it was quite decent for a 3 stars hotel. We arrived really late but we got our room pretty quick without any fuss. The room was clean and despite the area where the hotel located, our stay were safe and sound.
Anmäl det här omdömet
Kok H. Ensamresenär Malaysia, den 19 juli 2015
Swiss Bell-INN

Busy children run around non stop. Sounds proof is back. Keep hearing banggin
6
Anmäl det här omdömet
Sumitomo T. Affärsresenär Indonesia, den 17 juli 2015
hood cheap nice

hood cheap nice
5,7
hood cheap nice
Anmäl det här omdömet
Lye S. Affärsresenär Singapore, den 9 juli 2015
worst hotel of all swiss belinn chain
2
Bad..very bad. Despite being a loyal swiss inn chain loyal customer. The worst i ever experience. No more this hotel
Anmäl det här omdömet
Lim Y. Familj med småbarn Indonesia, den 8 juli 2015
Nice Hotel with Perfect Location

Location, Price, Comfort
8,3
Nice
Anmäl det här omdömet
Saimin L. Gruppresenär Singapore, den 29 juni 2015
Good location to nearby good food store

location, cleaness,pricing
8
The location is near to local famous foodstore by night at Selat Panjang and Semarang street. So far the room is convenient and clean. Any request for extra adaptor and ironing were fast served.
Anmäl det här omdömet
Zi J. Gruppresenär Malaysia, den 28 juni 2015
nice hotel

nice breakfast, friendly staff, fast internet
8,7
Anmäl det här omdömet
Yuli I. Familj med småbarn Indonesia, den 26 juni 2015
Friendly staff and good location for food lover

efficient check in/out process, friendly staff, easy to find nice food
7,7
Enjoy our stay at this hotel as the staffs are friendly and attentive. The kids enjoy the cyber corner in the lobby. Since most of the rooms has no window, it smells musty everytime we enter the room.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Swiss-Belinn Medan MedanSwiss-Belinn Medan Medan - Hotellet från insidanSwiss-Belinn Medan Medan - ButikerSwiss-Belinn Medan Medan - Business CenterSwiss-Belinn Medan Medan - RestaurangSwiss-Belinn Medan Medan - Mat och dryckSwiss-Belinn Medan Medan - RestaurangSwiss-Belinn Medan Medan - LobbySwiss-Belinn Medan Medan - EntréSwiss-Belinn Medan Medan - RestaurangSwiss-Belinn Medan Medan - GymSwiss-Belinn Medan Medan - Hotellet från insidanSwiss-Belinn Medan Medan - GästrumSwiss-Belinn Medan Medan - Pub/loungeSwiss-Belinn Medan Medan - MötesrumSwiss-Belinn Medan Medan - RestaurangSwiss-Belinn Medan Medan - Hotellet från insidanSwiss-Belinn Medan Medan - Hotellet från insidanSwiss-Belinn Medan Medan - Hotellet från insidanSwiss-Belinn Medan Medan - GästrumSwiss-Belinn Medan Medan - Hotellet från insidanSwiss-Belinn Medan Medan - Hotellet från insidanSwiss-Belinn Medan Medan - GästrumSwiss-Belinn Medan Medan - Badrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C07