eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Swissotel The Stamford Hotel

2 Stamford Road, Marina Bay, Singapore 178882 (Visa karta)

Boka nu!

Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Hotellet från utsidan Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Reception Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Hotellet från insidan Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Hotellet från utsidan Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Gym Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Restaurang Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Gästrum Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Gästrum Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Gästrum Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Gästrum Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Gästrum Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Gästrum Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Gästrum Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Gästrum Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Gästrum Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Gästrum
Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Executive Lounge Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Executive Lounge Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Pool Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Hotellet från utsidan Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Mat och dryck Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Festvåning Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Festvåning Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Mötesrum Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Mötesrum Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Pub/lounge Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Mat och dryck Swissotel The Stamford Hotel Singapore - Restaurang
Område: Marina Bay Antal rum: 1261

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,4

från 4164 recensioner

Valuta för pengarna
7,8
Läge
9,4
Personal
8,4
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,6
Mat/Middag
7,7
Alla recensioner (4164)
Sortera efter:
Fredrik N. Reste med partner Sweden, den 17 mars 2013
Trevlig och hjälpsam personal, underbar utsikt.

Läge, personal och utsikt.
9
Swiss stamford är ett mycket trevligt hotell med bra läge till köpcenter, sevärdheter och tunnelbana (MRT). Personalen är proffsig och hjälpsam. Baren på 51 våningen har en fantastisk utsikt som man kan njuta av både på dagen och på kvällen.
Per E. Reste med partner Sweden, den 7 mars 2013
Centralt och trevligt

Baren på 70:e våningen, servicen, och det centrala läget
9
Det var ett kanonhotel som vi gärna bor på igen det är i sanning ett 5 stjärnigt hotel. Bekväma rum bra barer och restauranger med förstklassig service. Det var bara en sak som var riktigt dålig och det var att använda internet eller Wi-Fi kostade 30 Singaporedollar per dygn. Jag har mycket svårt att förstå detta!?
Oscar J. Familj med småbarn Sweden, den 13 januari 2013
Bra läge, högt hus

Utsikten.
7
En natt, bra rum men så otroligt snålt att frukost inte ingår för över natten.
Tips: Be om ett rum högt upp.
Anna L. Reste med partner Sweden, den 4 januari 2013
Utmärkt läge

centralt läge,mycket nära tunnelbanan, trevig och serviceminded personal
8,3
hotellet ligger centralt, nära de olika turistattraktionerna. runt hörnet ligger även tunnelbanan. rummet var tyst, trafiken från den stora gatan hördes inte alls. i hotellets regi finns även 2 pooler, en för barn att plaska i och en för simning. mycket bra. personalen var mycket trevlig och serviceinriktad. de fick oss att känna betydelsefulla. den enda nackdelen för hotellet är att det kostar om man vill använda wi-fi. ett så stort och lyxigt hotell borde tillhanda gratis wi-fi.
Jan B. Affärsresenär Sweden, den 1 december 2012
runt høgt hiss

runt høgt hiss
8
Ola N. Familj med småbarn Sweden, den 16 oktober 2012
Bra hotell med bra utsikt

Vi hade väldigt bra utsikt och balkong mot hamnen. Trevligt på kvällarna när barnen sover.
8
Det ligger ett köpcenter i botten av hotellet där vi handlade olika maträtter och tog med upp på rummet på kvällarna (när vi inte åt ute). På så sätt fick barenen och vi den maten var och en ville ha, med bra utsikt över ljusshowen på kvällarna i hamnen. Så det var ju fint!
Erik L. Gruppresenär Sweden, den 7 april 2012
Lyxhotell mitt i smeten

Servicen, läget, utsikten
10
Det första som hände var att vi blev uppgraderade till executive floor på 63:e våningen. Fantastisk utsikt över hela stan och som om inte det räckte kan man lätt ta sig upp till barerna och restaurangerna på 71/72 våningen. Suverän service med alla tänkbara bekvämligheter och städning två ggr per dag. Nära till allt med tunnelbana bredvid hotellet och shoppingcenter i bottenvåningen. 11 restauranger. Jag kommer definitivt återvända till detta hotellet
Claudia I. Reste med partner Switzerland, den 15 mars 2012
Sehr gut gelegenes, erstklassiges Hotel

Bar im 70ten Stock mit traumhafter Aussicht
10
Beste Lage, herrliche Aussicht in der Bar, schöne Zimmer und hervorragender Service
Kristian R. Familj med äldre barn Sweden, den 9 januari 2012
stora rum och otrolig utsikt (bodde på 51 vån)

stora sängar, utsikten och connecting rum med våra söner
8,3
kommer gärna tillbaka, för en natt var för lite i singapore. och jag kan varmt rekommendera att bo på swiss stamford med ett utmärkt läge i massor med rest, barer, affärer i eller i direkt anslutning till hotellet. prisvärt även pm rummen inte var de mest designade så kändes dom gedigna och framförallt vilken oslagbar utsikt.
Tips om att göra på hotellet: Ta en drink i skybaren och se lasershowen som körs varje kväll från trippelhotellet
Christer S. Reste med partner Sweden, den 5 januari 2012
det bästa i singapore, the best in singapore

läget mitt i allt, utsikten mot hamnen, personlig service trots det stora hotellet
10
ett av mina favorithotell med läge (bredvid raffels) som innebär att det är nära till allt. tunnelbanan runt knuten till höger. enormt shoppingcenter inom samma byggnad. fantastiskt utsikt från balkongen över hamnen, dit det är promenadavstånd och där det finns gott om restauranger ( många promenadvägar efter floden) sköna sängar. bekväm och mysig pool på 8:e våningen (tror jag att det var) dyr, men bra frukost- ingår fri aperetif/efterrätt med goda viner och whiskey innan ni går ut på kvällen. personlig service i receptionen. genomtänkta hissar (din hiss stannar inte på alla våningar)etc etc
Sightseeing/ tips om sevärdheter: tack vare närheten till den mycket bekväma tunnelbanan och de billiga taxipriserna når du bekvämt allt

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Swissotel The Stamford Hotel SingaporeSwissotel The Stamford Hotel Singapore - Hotellet från utsidanSwissotel The Stamford Hotel Singapore - ReceptionSwissotel The Stamford Hotel Singapore - Hotellet från insidanSwissotel The Stamford Hotel Singapore - Hotellet från utsidanSwissotel The Stamford Hotel Singapore - GymSwissotel The Stamford Hotel Singapore - RestaurangSwissotel The Stamford Hotel Singapore - GästrumSwissotel The Stamford Hotel Singapore - GästrumSwissotel The Stamford Hotel Singapore - GästrumSwissotel The Stamford Hotel Singapore - GästrumSwissotel The Stamford Hotel Singapore - GästrumSwissotel The Stamford Hotel Singapore - GästrumSwissotel The Stamford Hotel Singapore - GästrumSwissotel The Stamford Hotel Singapore - GästrumSwissotel The Stamford Hotel Singapore - GästrumSwissotel The Stamford Hotel Singapore - GästrumSwissotel The Stamford Hotel Singapore - Executive LoungeSwissotel The Stamford Hotel Singapore - Executive LoungeSwissotel The Stamford Hotel Singapore - PoolSwissotel The Stamford Hotel Singapore - Hotellet från utsidanSwissotel The Stamford Hotel Singapore - Mat och dryckSwissotel The Stamford Hotel Singapore - FestvåningSwissotel The Stamford Hotel Singapore - FestvåningSwissotel The Stamford Hotel Singapore - MötesrumSwissotel The Stamford Hotel Singapore - MötesrumSwissotel The Stamford Hotel Singapore - Pub/loungeSwissotel The Stamford Hotel Singapore - Mat och dryckSwissotel The Stamford Hotel Singapore - RestaurangSwissotel The Stamford Hotel Singapore - RestaurangSwissotel The Stamford Hotel Singapore - RestaurangSwissotel The Stamford Hotel Singapore - RestaurangSwissotel The Stamford Hotel Singapore - Pub/loungeSwissotel The Stamford Hotel Singapore - RestaurangSwissotel The Stamford Hotel Singapore - RestaurangSwissotel The Stamford Hotel Singapore - Pub/loungeSwissotel The Stamford Hotel Singapore - MötesrumSwissotel The Stamford Hotel Singapore - RestaurangSwissotel The Stamford Hotel Singapore - RestaurangSwissotel The Stamford Hotel Singapore - SpaSwissotel The Stamford Hotel Singapore - Spa


AS-AGWEB-3C02