eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Taro Hotel

67/21 Moo 4, Kamala, Phuket, Thailand 83150 (Visa karta)

Boka nu!

Taro Hotel Phuket - Gästrum Taro Hotel Phuket - Gästrum Taro Hotel Phuket - Entré Taro Hotel Phuket - Entré Taro Hotel Phuket - Gästrum Taro Hotel Phuket - Gästrum Taro Hotel Phuket - Gästrum Taro Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Taro Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Taro Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Taro Hotel Phuket - Pool Taro Hotel Phuket - Pool Taro Hotel Phuket - Fritidsfaciliteter Taro Hotel Phuket - Utsikt Taro Hotel Phuket - Entré Taro Hotel Phuket - Gästrum
Taro Hotel Phuket - Gästrum Taro Hotel Phuket - Gästrum Taro Hotel Phuket - Hotellet från insidan Taro Hotel Phuket - Pool Taro Hotel Phuket - Pool Taro Hotel Phuket - Pool Taro Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Taro Hotel Phuket - Hotellet från utsidan
Område: Kamala Antal rum: 17
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

från 100 recensioner

Valuta för pengarna
8,3
Läge
6,7
Personal
8,3
Hotellets Skick/Renlighet
8,8
Bekvämligheter på rummet
8,3
Mat/Middag
5,3
Alla recensioner (100)
Sortera efter:
Christina G. Reste med partner Sweden, den 15 januari 2014
bra hotell till bra pris

rena rum, bra läge
8
bra, rena rum, bra läge , trevlig personal, städning varja dag
Andreas J. Reste med partner Sweden, den 28 januari 2013
Fina rum lite utanför centrumkärnan

fina, fräscha rum
6,3
Fina, fräscha rum dock svårt att få tag på personal vid incheckning
Melinda B. Reste med partner Sweden, den 5 januari 2013
Modern bungalow

Nytt och fräscht
7
Ganska enkel men modern bungalow. Trevlig och hjälpsam personal. Ligger en 10 min promenad från stranden el. shoppinggatan. Finns även en genväg till shoppinggatan där det också ligger flera restauranger. Massa restauranger på stranden där man sitter i sanden och äter på kvällarna. Stranden är underbar och inte överexploaterad. Var absolut nöjd med rummet och jag kan va ganska nojjig när det gäller badrum men fanns inget att klaga på. Perfekt om man planerar att åka till dem närliggande stränderna, finns inget att göra i övrigt på hotellet.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Finns 'bussar' som går mellan Kamala och de närliggande stränderna som inte kostar mycket!
Simon W. Reste med partner Sweden, den 2 december 2012
Enkelt boende för mellanlandning

Trevlig och hjälpsam personal
6
Mellanlandade här 2 nätter och bodde i en bungalow, inget speciellt med rummet , men heller inget fel på det. Lite avskilt från turismen men inte längre än 5-10 minuters promenad till både shopping,strand och turism. Lite speciellt då de har böneutrop några gånger om dagen, men inget man stör sig på efter ett tag.
Restaurangtips: tack vare att vi inte hade någon frukost hittade vi ett mysigt café på "shoppinggatan" i början på högersidan.
Fredrik A. Reste med partner Sweden, den 6 januari 2012
Rymlig och fräsch Studio Apartment, modern still.

Att det var snygg och hemtrevligt, bra läge i Kamala
6,3
Överlag var det ett bra vistelse då vi inte tillbringade så många timmar på just hotellet, men visst kunde man önska sig mer av utsikten från 2:a våningen. Eller att WIFI skulle fungera. Tyvärr var det ganska lyhört så mkt ljud i form av smäll i dörrar klampande i våningen ovanför.
Tips: Receptionen är inte bemannad 24/7 att tänka på, samt något lyhört.
David N. Reste med partner Australia, den 13 april 2014
Excellent value for money

Excellent staff, clean rooms & reasonably close to beaches, massage, shops etc.
9,7
Prompt check in & check out, requests met promptly, only 3 minutes on motorbike to beaches, massage, travel agent & shopping. 2 minutes walk to 7 Eleven for convenience shop. 15 minutes on motorbike to Patong if you looking for nightlife otherwise 2 minutes on motorbike to local bars. Excellent value for money.
Karen G. Ensamresenär New Zealand, den 2 mars 2014
very quite place, close to the shop and beach

quite, clean, hidden away, tranquil
7
The room was very basic which was fine the 2 things you should consider tea/coffee in the room and tell the cleaners to leave the air con on after they clean couple of times we were out in the heat to come home and the room was hot, we wanted to come home to a nice cool room. but i would come back it was quite and hidden away from the main road
Daniele C. Reste med partner Italy, den 12 februari 2014
Nice bungalows

Quiet. Clean. Nice room. Comfortable beds.
7
All ok, Quiet. Clean. Nice room. Comfortable beds. It's not a central position. It's 20 minute walking from the center/beach.
Gabrielle B. Ensamresenär United States of America, den 15 januari 2014
Nice clean room situated far from the tourist area

fast wifi, clean room, AC
5,3
The room itself was nice with good wifi, AC, and shower. At first we thought we would like being removed from the hustle and bustle of Patong but Taro Hotel was a little more removed from it than we would have liked. Our cab driver had to stop and make 3 different calls trying to find the location of Taro Hotel from the airport. It seems pretty secluded in the smaller parts of town. There is a "main street" which has several pharmacies, groceries, and limited food stops. Check-in and check-out were incredibly fast but they hardly checked verification and all we did was drop off the keys and leave.
Michael O. Reste med partner United Kingdom, den 12 januari 2014
very good after initial shock

quiet relaxed atmosphere, good sized room, close to everything
7
after initial shock of surrounding area we arrived at night and it appeared we had been dropped off in a construction area as there are some new places being built directly opposite but in the light of day it was much better & we actually had a great stay there even though Kamala itself did not turn out to be our most favorite place in the world

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Taro Hotel PhuketTaro Hotel Phuket - GästrumTaro Hotel Phuket - GästrumTaro Hotel Phuket - EntréTaro Hotel Phuket - EntréTaro Hotel Phuket - GästrumTaro Hotel Phuket - GästrumTaro Hotel Phuket - GästrumTaro Hotel Phuket - Hotellet från utsidanTaro Hotel Phuket - Hotellet från utsidanTaro Hotel Phuket - Hotellet från utsidanTaro Hotel Phuket - PoolTaro Hotel Phuket - PoolTaro Hotel Phuket - FritidsfaciliteterTaro Hotel Phuket - UtsiktTaro Hotel Phuket - EntréTaro Hotel Phuket - GästrumTaro Hotel Phuket - GästrumTaro Hotel Phuket - GästrumTaro Hotel Phuket - Hotellet från insidanTaro Hotel Phuket - PoolTaro Hotel Phuket - PoolTaro Hotel Phuket - PoolTaro Hotel Phuket - Hotellet från utsidanTaro Hotel Phuket - Hotellet från utsidan


AS-AGWEB-3C07