eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Taro Hotel

67/21 Moo 4, Kamala, Phuket, Thailand 83150 (Visa karta)

Boka nu!

Taro Hotel Phuket - Gästrum Taro Hotel Phuket - Gästrum Taro Hotel Phuket - Gästrum Taro Hotel Phuket - Gästrum Taro Hotel Phuket - Entré Taro Hotel Phuket - Entré Taro Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Taro Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Taro Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Taro Hotel Phuket - Pool Taro Hotel Phuket - Pool Taro Hotel Phuket - Fritidsfaciliteter Taro Hotel Phuket - Utsikt Taro Hotel Phuket - Entré Taro Hotel Phuket - Gästrum Taro Hotel Phuket - Gästrum
Taro Hotel Phuket - Pool Taro Hotel Phuket - Pool Taro Hotel Phuket - Pool Taro Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Taro Hotel Phuket - Hotellet från utsidan
Område: Kamala Antal rum: 17
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

från 106 recensioner

Valuta för pengarna
8,3
Läge
6,7
Personal
8,2
Hotellets Skick/Renlighet
8,8
Bekvämligheter på rummet
8,3
Mat/Middag
5,4
Alla recensioner (106)
Sortera efter:
Christina G. Reste med partner Sweden, den 15 januari 2014
bra hotell till bra pris

rena rum, bra läge
8
bra, rena rum, bra läge , trevlig personal, städning varja dag
Andreas J. Reste med partner Sweden, den 28 januari 2013
Fina rum lite utanför centrumkärnan

fina, fräscha rum
6,3
Fina, fräscha rum dock svårt att få tag på personal vid incheckning
Melinda B. Reste med partner Sweden, den 5 januari 2013
Modern bungalow

Nytt och fräscht
7
Ganska enkel men modern bungalow. Trevlig och hjälpsam personal. Ligger en 10 min promenad från stranden el. shoppinggatan. Finns även en genväg till shoppinggatan där det också ligger flera restauranger. Massa restauranger på stranden där man sitter i sanden och äter på kvällarna. Stranden är underbar och inte överexploaterad. Var absolut nöjd med rummet och jag kan va ganska nojjig när det gäller badrum men fanns inget att klaga på. Perfekt om man planerar att åka till dem närliggande stränderna, finns inget att göra i övrigt på hotellet.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Finns 'bussar' som går mellan Kamala och de närliggande stränderna som inte kostar mycket!
Simon W. Reste med partner Sweden, den 2 december 2012
Enkelt boende för mellanlandning

Trevlig och hjälpsam personal
6
Mellanlandade här 2 nätter och bodde i en bungalow, inget speciellt med rummet , men heller inget fel på det. Lite avskilt från turismen men inte längre än 5-10 minuters promenad till både shopping,strand och turism. Lite speciellt då de har böneutrop några gånger om dagen, men inget man stör sig på efter ett tag.
Restaurangtips: tack vare att vi inte hade någon frukost hittade vi ett mysigt café på "shoppinggatan" i början på högersidan.
Fredrik A. Reste med partner Sweden, den 6 januari 2012
Rymlig och fräsch Studio Apartment, modern still.

Att det var snygg och hemtrevligt, bra läge i Kamala
6,3
Överlag var det ett bra vistelse då vi inte tillbringade så många timmar på just hotellet, men visst kunde man önska sig mer av utsikten från 2:a våningen. Eller att WIFI skulle fungera. Tyvärr var det ganska lyhört så mkt ljud i form av smäll i dörrar klampande i våningen ovanför.
Tips: Receptionen är inte bemannad 24/7 att tänka på, samt något lyhört.
Mathilde D. Reste med partner France, den 28 november 2014
The best place to stay in Phuket!!

The studio appartements so spacious, the friendly owner who gave us good advices to visit Phuket and the peaceful place that offer Taro Hotel!
10
At the begin we planned to stay only one night at Taro hotel but we finally stayed three nights because we really love this place! This is such an amazing place: the bungalows are clean, modern and quiet and studio apartments are so spacious: i highly recommended them! What we really appreciated was the easy contact with the owner, very friendly (and fluent english speaker), who welcomed us from the entrance to our room when we arrived, so kind of him! There is no room service if you suddently want food at 2am in your bed, but i can tell you it is so much better than this. It is so peaceful, far from the noise and close from beaches: this hotel is the perfect location. Moreover we loved the little private swimming pool from Taro Hotel, this is actually perfect when you come from the beach and you want to chill out quietly :-) We thought we would not like Phuket (because as a couple we needed something really chill and peaceful) but this is finally the place we enjoyed the more thanks to this hotel! We really want to come back again, and we will for sure asap, so dont hesitate: go ahead!
Nicole R. Reste med partner Canada, den 16 november 2014
2 night stay away from the hustle of Patong

Spacious, clean, off the busy street
7,7
The hotel had everything needed for a short or extended stay. New room with lots of space and nice bathroom. Kitchen was missing some items, which were promptly given to us when it was noticed. They let us stay late in the afternoon of our departure day to accommodate our later flight.
David N. Reste med partner Australia, den 13 april 2014
Excellent value for money

Excellent staff, clean rooms & reasonably close to beaches, massage, shops etc.
9,7
Prompt check in & check out, requests met promptly, only 3 minutes on motorbike to beaches, massage, travel agent & shopping. 2 minutes walk to 7 Eleven for convenience shop. 15 minutes on motorbike to Patong if you looking for nightlife otherwise 2 minutes on motorbike to local bars. Excellent value for money.
Karen G. Ensamresenär New Zealand, den 2 mars 2014
very quite place, close to the shop and beach

quite, clean, hidden away, tranquil
7
The room was very basic which was fine the 2 things you should consider tea/coffee in the room and tell the cleaners to leave the air con on after they clean couple of times we were out in the heat to come home and the room was hot, we wanted to come home to a nice cool room. but i would come back it was quite and hidden away from the main road
Daniele C. Reste med partner Italy, den 12 februari 2014
Nice bungalows

Quiet. Clean. Nice room. Comfortable beds.
7
All ok, Quiet. Clean. Nice room. Comfortable beds. It's not a central position. It's 20 minute walking from the center/beach.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Taro Hotel PhuketTaro Hotel Phuket - GästrumTaro Hotel Phuket - GästrumTaro Hotel Phuket - GästrumTaro Hotel Phuket - GästrumTaro Hotel Phuket - EntréTaro Hotel Phuket - EntréTaro Hotel Phuket - Hotellet från utsidanTaro Hotel Phuket - Hotellet från utsidanTaro Hotel Phuket - Hotellet från utsidanTaro Hotel Phuket - PoolTaro Hotel Phuket - PoolTaro Hotel Phuket - FritidsfaciliteterTaro Hotel Phuket - UtsiktTaro Hotel Phuket - EntréTaro Hotel Phuket - GästrumTaro Hotel Phuket - GästrumTaro Hotel Phuket - PoolTaro Hotel Phuket - PoolTaro Hotel Phuket - PoolTaro Hotel Phuket - Hotellet från utsidanTaro Hotel Phuket - Hotellet från utsidan


AS-AGWEB-3A05