Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Taro Hotel

67/21 Moo 4, Kamala, Phuket, Thailand 83150

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

baserat på 129 omdömen

6 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,2
Läge
6,8
Personal
8,3
Hotellets Skick/Renlighet
8,6
Bekvämligheter på rummet
8,2
Mat/Middag
5,3
Alla omdömen (129)
Sortera efter:
Deborah B. Reste med partner Sweden, den 28 december 2015
Bungalowen var annorlunda mot man är van vid m ok

Trevlig personal, sköna sängar, lugnt och tyst inga ljud från gatan. Lite långt till beachen, ca 10 min
8,7
Duger bra om man inte är ute efter lyx
Anmäl det här omdömet
Christina G. Reste med partner Sweden, den 15 januari 2014
bra hotell till bra pris

rena rum, bra läge
8
bra, rena rum, bra läge , trevlig personal, städning varja dag
Anmäl det här omdömet
Andreas J. Reste med partner Sweden, den 28 januari 2013
Fina rum lite utanför centrumkärnan

fina, fräscha rum
6,3
Fina, fräscha rum dock svårt att få tag på personal vid incheckning
Anmäl det här omdömet
Melinda B. Reste med partner Sweden, den 5 januari 2013
Modern bungalow

Nytt och fräscht
7
Ganska enkel men modern bungalow. Trevlig och hjälpsam personal. Ligger en 10 min promenad från stranden el. shoppinggatan. Finns även en genväg till shoppinggatan där det också ligger flera restauranger. Massa restauranger på stranden där man sitter i sanden och äter på kvällarna. Stranden är underbar och inte överexploaterad. Var absolut nöjd med rummet och jag kan va ganska nojjig när det gäller badrum men fanns inget att klaga på. Perfekt om man planerar att åka till dem närliggande stränderna, finns inget att göra i övrigt på hotellet.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Finns 'bussar' som går mellan Kamala och de närliggande stränderna som inte kostar mycket!
Anmäl det här omdömet
Simon W. Reste med partner Sweden, den 2 december 2012
Enkelt boende för mellanlandning

Trevlig och hjälpsam personal
6
Mellanlandade här 2 nätter och bodde i en bungalow, inget speciellt med rummet , men heller inget fel på det. Lite avskilt från turismen men inte längre än 5-10 minuters promenad till både shopping,strand och turism. Lite speciellt då de har böneutrop några gånger om dagen, men inget man stör sig på efter ett tag.
Restaurangtips: tack vare att vi inte hade någon frukost hittade vi ett mysigt café på "shoppinggatan" i början på högersidan.
Anmäl det här omdömet
Fredrik A. Reste med partner Sweden, den 6 januari 2012
Rymlig och fräsch Studio Apartment, modern still.

Att det var snygg och hemtrevligt, bra läge i Kamala
6,3
Överlag var det ett bra vistelse då vi inte tillbringade så många timmar på just hotellet, men visst kunde man önska sig mer av utsikten från 2:a våningen. Eller att WIFI skulle fungera. Tyvärr var det ganska lyhört så mkt ljud i form av smäll i dörrar klampande i våningen ovanför.
Tips: Receptionen är inte bemannad 24/7 att tänka på, samt något lyhört.
Anmäl det här omdömet
Sopa L. Ensamresenär Thailand, den 10 december 2015
Cheap

Cheap, clean
8
Anmäl det här omdömet
Milyana A. Gruppresenär Singapore, den 30 september 2015
Very friendly and amazing staff!

Staff, room and pool.
9,7
I had a very pleasant stay in Taro Hotel. One of the owners, Ms Nadia, was very friendly and helpful to us. We felt like home and even met her adorable daughter! We stayed in the bungalow room which was cosy. Though we had the water heater tripped but it was fixed immediately. Since it was low season, we had the pool all to ourselves. Location is about 5 minutes walk to the main road. There were a handful of muslim food stalls around the area which was helpful for us. Overall my stay exceeded my expectations! Highly recommended and many thanks to Ms Nadia and the team!
Anmäl det här omdömet
Naris V. Affärsresenär United Kingdom, den 3 september 2015
Exceptional customer service

Customer service, quietness, cost
10
Fantastic right from the start. The staff there are very friendly and went beyond their duty to ensure my stay was pleasent and my needs met.
Anmäl det här omdömet
James B. Reste med partner United States of America, den 7 augusti 2015
Change of ownership and change of rating

location
4
The ownership changed and it reflects in everything. We went to a much nicer place. for less money... the staff has to go. Room was dirty, no toiletries at all. Towel left on floor was re hung... etc. You will do better elsewhere. This was my fifth stay bit, I will not be returning.
Anmäl det här omdömet
1 - 6 av 6 omdömen
Taro Hotel PhuketTaro Hotel Phuket - GästrumTaro Hotel Phuket - GästrumTaro Hotel Phuket - GästrumTaro Hotel Phuket - GästrumTaro Hotel Phuket - EntréTaro Hotel Phuket - EntréTaro Hotel Phuket - Hotellet från utsidanTaro Hotel Phuket - Hotellet från utsidanTaro Hotel Phuket - Hotellet från utsidanTaro Hotel Phuket - PoolTaro Hotel Phuket - PoolTaro Hotel Phuket - FritidsfaciliteterTaro Hotel Phuket - UtsiktTaro Hotel Phuket - EntréTaro Hotel Phuket - GästrumTaro Hotel Phuket - GästrumTaro Hotel Phuket - PoolTaro Hotel Phuket - PoolTaro Hotel Phuket - PoolTaro Hotel Phuket - Hotellet från utsidanTaro Hotel Phuket - Hotellet från utsidan


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C03