Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Taro Hotel

67/21 Moo 4, Kamala, Phuket, Thailand 83150 (Visa på karta)

Boka nu!

Taro Hotel Phuket - Gästrum Taro Hotel Phuket - Gästrum Taro Hotel Phuket - Gästrum Taro Hotel Phuket - Gästrum Taro Hotel Phuket - Entré Taro Hotel Phuket - Entré Taro Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Taro Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Taro Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Taro Hotel Phuket - Pool Taro Hotel Phuket - Pool Taro Hotel Phuket - Fritidsfaciliteter Taro Hotel Phuket - Utsikt Taro Hotel Phuket - Entré Taro Hotel Phuket - Gästrum Taro Hotel Phuket - Gästrum
Taro Hotel Phuket - Pool Taro Hotel Phuket - Pool Taro Hotel Phuket - Pool Taro Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Taro Hotel Phuket - Hotellet från utsidan
Område: Kamala Antal rum: 17
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

baserat på 120
omdömen

Valuta för pengarna
8,2
Läge
6,8
Personal
8,2
Hotellets Skick/Renlighet
8,7
Bekvämligheter på rummet
8,3
Mat/Middag
5,2
Alla omdömen (120)
Sortera efter:
Christina G. Reste med partner Sweden, den 15 januari 2014
bra hotell till bra pris

rena rum, bra läge
8
bra, rena rum, bra läge , trevlig personal, städning varja dag
Anmäl det här omdömet
Andreas J. Reste med partner Sweden, den 28 januari 2013
Fina rum lite utanför centrumkärnan

fina, fräscha rum
6,3
Fina, fräscha rum dock svårt att få tag på personal vid incheckning
Anmäl det här omdömet
Melinda B. Reste med partner Sweden, den 5 januari 2013
Modern bungalow

Nytt och fräscht
7
Ganska enkel men modern bungalow. Trevlig och hjälpsam personal. Ligger en 10 min promenad från stranden el. shoppinggatan. Finns även en genväg till shoppinggatan där det också ligger flera restauranger. Massa restauranger på stranden där man sitter i sanden och äter på kvällarna. Stranden är underbar och inte överexploaterad. Var absolut nöjd med rummet och jag kan va ganska nojjig när det gäller badrum men fanns inget att klaga på. Perfekt om man planerar att åka till dem närliggande stränderna, finns inget att göra i övrigt på hotellet.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Finns 'bussar' som går mellan Kamala och de närliggande stränderna som inte kostar mycket!
Anmäl det här omdömet
Simon W. Reste med partner Sweden, den 2 december 2012
Enkelt boende för mellanlandning

Trevlig och hjälpsam personal
6
Mellanlandade här 2 nätter och bodde i en bungalow, inget speciellt med rummet , men heller inget fel på det. Lite avskilt från turismen men inte längre än 5-10 minuters promenad till både shopping,strand och turism. Lite speciellt då de har böneutrop några gånger om dagen, men inget man stör sig på efter ett tag.
Restaurangtips: tack vare att vi inte hade någon frukost hittade vi ett mysigt café på "shoppinggatan" i början på högersidan.
Anmäl det här omdömet
Fredrik A. Reste med partner Sweden, den 6 januari 2012
Rymlig och fräsch Studio Apartment, modern still.

Att det var snygg och hemtrevligt, bra läge i Kamala
6,3
Överlag var det ett bra vistelse då vi inte tillbringade så många timmar på just hotellet, men visst kunde man önska sig mer av utsikten från 2:a våningen. Eller att WIFI skulle fungera. Tyvärr var det ganska lyhört så mkt ljud i form av smäll i dörrar klampande i våningen ovanför.
Tips: Receptionen är inte bemannad 24/7 att tänka på, samt något lyhört.
Anmäl det här omdömet
James B. Reste med partner United States of America, den 7 augusti 2015
Change of ownership and change of rating

location
4
The ownership changed and it reflects in everything. We went to a much nicer place. for less money... the staff has to go. Room was dirty, no toiletries at all. Towel left on floor was re hung... etc. You will do better elsewhere. This was my fifth stay bit, I will not be returning.
Anmäl det här omdömet
Nicola H. Reste med partner United Kingdom, den 26 mars 2015
Good room, lovely pool

The pool, staff and price
6,7
the hotel is lovely. We stayed in a bungalow, which was very good but had a few very small floors. The bathroom light was on the other side of the room was was frustrating - especially in the middle of the night! The safe was located on the floor under the sideboard which made it ever so slightly awkward to get into without being on all fours and crawling to it. The rugs were quite harsh to walk on too. Generally the room was lovely though and the staff were very friendly. We enjoyed two nights here, and spent plenty of time chilling in the pool! There's a great restaurant just down the road called Coffee Club - we are here on both nights as the food and price was so good!
Anmäl det här omdömet
Christoph Z. Ensamresenär Germany, den 14 mars 2015
Nice Hotel, very quite.

Clean, Big Room, Friendly Staff
7,7
Anmäl det här omdömet
Colleen H. Reste med partner Canada, den 27 februari 2015
Comfortable Stay

wifi, nice people, friendly
8,3
Good stay at it was our first stop entering Thailand. The people who run the hotel are very nice with decent English speaking skills. It is a bit far from the beach, around 20mins walking. Not alot of sit down restaurants until you get to the beach district. Close 7/11 though and a few stands. Nice stay - 2 nights.
Anmäl det här omdömet
Rudolf B. Ensamresenär Germany, den 19 januari 2015
new,clean,quiet - 15 min. to beach

room, very nice, spacious, familiar
8
Once again I want to say thank you Mr. Ali for giving me a hotel room instead of the booked bungalow. I was not very happy with the bungalow- though it is clean, modern and all in all o.k. I got B2 Hotel room and this is perfect for me with big balcony and a nice view over the landscape! I knew the beach is a 20 min. walk,because I was there in 2014 In Regent. I can recommend this new hotel to everyone who appreciate a very kind family(muslim) owned acc. I enjoyed it! greetings from Germany to Ali and his team
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Taro Hotel PhuketTaro Hotel Phuket - GästrumTaro Hotel Phuket - GästrumTaro Hotel Phuket - GästrumTaro Hotel Phuket - GästrumTaro Hotel Phuket - EntréTaro Hotel Phuket - EntréTaro Hotel Phuket - Hotellet från utsidanTaro Hotel Phuket - Hotellet från utsidanTaro Hotel Phuket - Hotellet från utsidanTaro Hotel Phuket - PoolTaro Hotel Phuket - PoolTaro Hotel Phuket - FritidsfaciliteterTaro Hotel Phuket - UtsiktTaro Hotel Phuket - EntréTaro Hotel Phuket - GästrumTaro Hotel Phuket - GästrumTaro Hotel Phuket - PoolTaro Hotel Phuket - PoolTaro Hotel Phuket - PoolTaro Hotel Phuket - Hotellet från utsidanTaro Hotel Phuket - Hotellet från utsidan


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A08