Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Terrace Bali Inn

Jl. Pratama No. 71 Tanjung Benoa, Nusa Dua, Bali, Indonesien 80361

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

baserat på 130 omdömen

5 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,4
Läge
7,6
Personal
9,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,2
Mat/Middag
7,9
Alla omdömen (130)
Sortera efter:
Tobias T. Reste med partner Sweden, den 22 mars 2016
10/10

läget, hotellet, personalen
10
För 219kr natten var det vårt näst bästa boendet under 1,5månader i Asien. Otroligt fin trädgård och personal, inget att klaga på.
Anmäl det här omdömet
Hannes H. Reste med partner Sweden, den 20 maj 2013
underbart, fin pool, bra ägare, sköna sängar

Sängarna! Ägarna! poolen! närheten till havet, 5 min gång
10
Helt underbar vistelse, ägarna jobbar där och hjälper till med allt du behöver, väldigt bra mat finns tillgänglig. det ligger inte på stranden men det tar 5-10 min gång. väldigt fräsch pool, allt är nybyggt. egen balkong. och sängarna är bland det bästa jag upplevt ute på resorna.
Anmäl det här omdömet
Victor W. Reste med partner Sweden, den 8 maj 2013
Budgethotell

Priset, poolen, personalen
5,7
Hotellet funkar för kanske 3 nätter om man vill bo billigt men vi bokade bara 1 natt vilket vi är glada för. Området i Nusa Dua är inte roligt alls och stranden är under all kritik. Även stenigt och smutsigt i vattnet så bokar man hotell här rekommenderas att det finns pool. Detta hotell har en liten pool som det lätt att få solstolar vid då det bara finns 8 rum.
Anmäl det här omdömet
Sofia N. Reste med partner Sweden, den 17 februari 2013
Underbar liten pärla

Personalen rummet wifin
8,3
Underbart litet ställe med endast 8 rum, fina o fräscha med tv ac bra wufi, mysig pool o fin trädgård, bra frukost, mycket trevlig o tillmötesgående personal, dom får bara plus. Bor gärna här igen!
Anmäl det här omdömet
Brian J. Reste med partner Canada, den 1 maj 2016
Bali Comfort
6,7
Great Staff always there to help, the location is very good for this area 5 minute walk to very good warung's & also to western food. The rooms are very comfy with very good wifi & tv & the breakfast is also one of the best. We will let our friends know about Terrace Bali Inn.
Anmäl det här omdömet
Rishenda M. Reste med partner Australia, den 16 april 2016
Not the cleanest but it is cheap.
3,7
While the rooms were spacious enough they weren't very clean. The fridge was filthy (something akin to blood had been spilt in it). In saying that we only needed to be in the room for about 6 hours while waiting to catch a flight so the price was good for what we got. It is within walking distance of a lot of restaurants which was a bonus.
Anmäl det här omdömet
Jonna H. Ensamresenär Finland, den 21 februari 2016
Very nice place!
5,7
Staff were really Friendly. Good breakfast.
Anmäl det här omdömet
Niall F. Reste med partner United States of America, den 7 februari 2016
Nice friendly place
4,7
Lovely place - quiet and relaxing
Anmäl det här omdömet
Alex K. Ensamresenär Australia, den 19 januari 2016
pool in garden setting

pool
7,3
Anmäl det här omdömet
Kasandra Z. Reste med partner Venezuela, den 24 december 2015
had a great time at this place

wifi, food and location
10
This place was very nice. Quiet and clean. The wifi was super fast. The breakfast was really nice and the staff cleaned up our room everyday. The bed was very comfortable and the air conditioning worked good. The pool was cold but this is the rainy season so it kinda makes sense.
Anmäl det här omdömet
1 - 5 av 5 omdömen
Terrace Bali Inn BaliTerrace Bali Inn Bali - PoolTerrace Bali Inn Bali - BadrumTerrace Bali Inn Bali - GästrumTerrace Bali Inn Bali - Balkong/terrassTerrace Bali Inn Bali - TrädgårdTerrace Bali Inn Bali - PoolTerrace Bali Inn Bali - BadrumTerrace Bali Inn Bali - GästrumTerrace Bali Inn Bali - GästrumTerrace Bali Inn Bali - Hotellet från utsidanTerrace Bali Inn Bali - PoolTerrace Bali Inn Bali - Hotellet från insidanTerrace Bali Inn Bali - PoolTerrace Bali Inn Bali - Balkong/terrassTerrace Bali Inn Bali - Balkong/terrassTerrace Bali Inn Bali - Pool


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A06