Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Thaison Palace Hotel

9 Hang Voi Street, BEST LOCATION!, Hoan Kiem-distriktet, Hanoi, Vietnam

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

baserat på 1681 omdömen

5 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,5
Läge
8,7
Personal
8,6
Hotellets Skick/Renlighet
8,2
Bekvämligheter på rummet
8,3
Mat/Middag
7,6
Alla omdömen (1681)
Sortera efter:
Lars-Gunnar K. Reste med partner Sweden, den 6 februari 2015
Budget hotell

Personalen, läget och personalen
6
Ett äldre slitet hotell i de gamla delarna av Hanoi. Mycket vänlig personal och tillmötesgående. Frukosten var begränsad. Vi hade dåligt väder under vistelsen och fukten fanns även i rummet.
Lena A. Affärsresenär Sweden, den 13 januari 2015
Bra hotell centralt.

Centralt. Lättillgängligt. Sköna sängar.
8,3
Kristina R. Familj med äldre barn Sweden, den 11 augusti 2013
Trevligt litet hotell centralt beläget

Rent, stora rum (välj De Lux rum
6,7
Dennis L. Ensamresenär Sweden, den 21 februari 2013
Helt okey, centralt läge

Bra service
6,7
Helt okey hotell och läget är centralt och bra. Mkt servicevänlig personal och bra engelska. Rummet ganska mörkt, endast ett litet fönster men där var jag ju bara när jag sov.
Bo G. Reste med partner Sweden, den 12 juli 2011
Litet hotell m 15 rum, bra läge o trevlig personal

Trevlig personal, ok frukost, gratis wifi o flera engelska tv-kanaler. Vill gärna sälja utflykter.
8
Fräscht hotellrum med bra läge i utkanten av gamla stan. Endast en ingång/utgång till hotellet. Relativt lugn gata utanför. Ingen säkerhetsbox på rummet, inga strykbrädor, rummen var hälften så stora som beskrivningen utlovade - det är ett litet hotell som har kryddat beskrivningen, men fortfarande väldigt bra. Man får ta beskrivningen med en nypa salt, men vi är väldigt nöjda med vår vistelse.
Viet P. Gruppresenär Vietnam, den 21 maj 2016
My review
5,7
Staff and location are excellent. The room is little, TV is not working.
Bui N. Familj med äldre barn Vietnam, den 15 maj 2016
Nice -
6,7
Nice place and really friendly staffs :--)
Bin Y. Reste med partner Vietnam, den 3 maj 2016
The best hotel in Hanoi Old-Quarter
6,7
Fantastic hotel and amazing customer service. We got nice room, clean and beautiful. Staff funny, friendly and like chatting with us. I and my boy friend were invited the Vietnamese Tangyuan. We love this hotel and all staff.
Viet N. Ensamresenär Vietnam, den 3 maj 2016
Location good
5,7
Should have breakfast inside Hotel
Johanna K. Affärsresenär Namibia, den 2 maj 2016
Good
6,3
Really enjoyed my stay there
1 - 5 av 5 omdömen
Thaison Palace Hotel HanoiThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - BadrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - EntréThaison Palace Hotel Hanoi - Hotellet från insidanThaison Palace Hotel Hanoi - FritidsfaciliteterThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - BadrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Hotellet från insidanThaison Palace Hotel Hanoi - Hotellet från insidanThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurangThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurangThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurangThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurangThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurangThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurangThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurangThaison Palace Hotel Hanoi - Hotellet från insidanThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - FaciliteterThaison Palace Hotel Hanoi - FaciliteterThaison Palace Hotel Hanoi - FaciliteterThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurangThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - FritidsfaciliteterThaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C01