Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Thaison Palace Hotel

9 Hang Voi Street, BEST LOCATION!, Hoan Kiem-distriktet, Hanoi, Vietnam

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

baserat på 1670 omdömen

5 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,5
Läge
8,7
Personal
8,6
Hotellets Skick/Renlighet
8,2
Bekvämligheter på rummet
8,3
Mat/Middag
7,6
Alla omdömen (1670)
Sortera efter:
Lars-Gunnar K. Reste med partner Sweden, den 6 februari 2015
Budget hotell

Personalen, läget och personalen
6
Ett äldre slitet hotell i de gamla delarna av Hanoi. Mycket vänlig personal och tillmötesgående. Frukosten var begränsad. Vi hade dåligt väder under vistelsen och fukten fanns även i rummet.
Anmäl det här omdömet
Lena A. Affärsresenär Sweden, den 13 januari 2015
Bra hotell centralt.

Centralt. Lättillgängligt. Sköna sängar.
8,3
Anmäl det här omdömet
Kristina R. Familj med äldre barn Sweden, den 11 augusti 2013
Trevligt litet hotell centralt beläget

Rent, stora rum (välj De Lux rum
6,7
Anmäl det här omdömet
Dennis L. Ensamresenär Sweden, den 21 februari 2013
Helt okey, centralt läge

Bra service
6,7
Helt okey hotell och läget är centralt och bra. Mkt servicevänlig personal och bra engelska. Rummet ganska mörkt, endast ett litet fönster men där var jag ju bara när jag sov.
Anmäl det här omdömet
Bo G. Reste med partner Sweden, den 12 juli 2011
Litet hotell m 15 rum, bra läge o trevlig personal

Trevlig personal, ok frukost, gratis wifi o flera engelska tv-kanaler. Vill gärna sälja utflykter.
8
Fräscht hotellrum med bra läge i utkanten av gamla stan. Endast en ingång/utgång till hotellet. Relativt lugn gata utanför. Ingen säkerhetsbox på rummet, inga strykbrädor, rummen var hälften så stora som beskrivningen utlovade - det är ett litet hotell som har kryddat beskrivningen, men fortfarande väldigt bra. Man får ta beskrivningen med en nypa salt, men vi är väldigt nöjda med vår vistelse.
Anmäl det här omdömet
Bich N. Reste med partner Vietnam, den 26 april 2016
Nice stay
5,3
We have had a great time during our stay at Thai Son Palace. Staffs are nice and friendly. Most of all we love the location, it's quite convenient to get at around the city.
Anmäl det här omdömet
Han S. Affärsresenär Singapore, den 21 april 2016
Perfect hotel for hanoi stay.
6,7
Convenient; good service by the female receptionist. Managed to get upgraded room. Will book the hotel again when i next visit Hanoi. Well done! Other staff were also very helpful and attentive.
Anmäl det här omdömet
Joycelyn K. Gruppresenär Singapore, den 16 april 2016
The toilet always smell.
4,7
Everything was fine else that the toilet seems to smell rather bad. No amount of flushing helps.
Anmäl det här omdömet
Muhammad F. Familj med äldre barn Australia, den 2 april 2016
Nice hotel
5,3
Although a bit small it a good place to stay and also near sapa express bus station
Anmäl det här omdömet
Gary P. Familj med småbarn United States of America, den 26 mars 2016
OK, but not Fantastic
4,7
First of all, I have to say the staff were completely fantastic. They were as helpful as could be. Pros: Decent accommodations for the money. Fantastic staff. Good value and tasty breakfast. Cons: Dingy and dim bathroom. Bathroom toilet right up against tub of shower. Small capacity dining area. 9 floors, but elevator only goes to floor 8. (No problem if your room is not on 9th floor) I probably will to stay ther again, but it is not because of the staff. If you like quaint, inexpensive, and in the old quarter neighborhood, this place may suit your needs. If you want metropolitan/upscale, this is not it.
Anmäl det här omdömet
1 - 5 av 5 omdömen
Thaison Palace Hotel HanoiThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - BadrumThaison Palace Hotel Hanoi - Hotellet från insidanThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - EntréThaison Palace Hotel Hanoi - Hotellet från insidanThaison Palace Hotel Hanoi - FritidsfaciliteterThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - BadrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Hotellet från insidanThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Hotellet från insidanThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurangThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurangThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurangThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurangThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurangThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurangThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurangThaison Palace Hotel Hanoi - Hotellet från insidanThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - FaciliteterThaison Palace Hotel Hanoi - FaciliteterThaison Palace Hotel Hanoi - FaciliteterThaison Palace Hotel Hanoi - Restaurang


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C07