Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Thaison Palace Hotel

9 Hang Voi Street, Near Hoan Kiem Lake, Hoan Kiem-distriktet, Hanoi, Vietnam (Visa på karta)

Boka nu!

tidigare : Thaison Hotel 1 (Asia Paradise Hotel)
Thaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryck Thaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryck Thaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryck Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Badrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Restaurang Thaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryck Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Hotellet från insidan Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum
Thaison Palace Hotel Hanoi - Entré Thaison Palace Hotel Hanoi - Hotellet från insidan Thaison Palace Hotel Hanoi - Fritidsfaciliteter Thaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryck Thaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryck Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryck Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Badrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum
Område: Hoan Kiem-distriktet Antal rum: 35
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

baserat på 1469
omdömen

Valuta för pengarna
8,5
Läge
8,7
Personal
8,6
Hotellets Skick/Renlighet
8,2
Bekvämligheter på rummet
8,3
Mat/Middag
7,6
Alla omdömen (1469)
Sortera efter:
Lars-Gunnar K. Reste med partner Sweden, den 6 februari 2015
Budget hotell

Personalen, läget och personalen
6
Ett äldre slitet hotell i de gamla delarna av Hanoi. Mycket vänlig personal och tillmötesgående. Frukosten var begränsad. Vi hade dåligt väder under vistelsen och fukten fanns även i rummet.
Lena A. Affärsresenär Sweden, den 13 januari 2015
Bra hotell centralt.

Centralt. Lättillgängligt. Sköna sängar.
8,3
Kristina R. Familj med äldre barn Sweden, den 11 augusti 2013
Trevligt litet hotell centralt beläget

Rent, stora rum (välj De Lux rum
6,7
Dennis L. Ensamresenär Sweden, den 21 februari 2013
Helt okey, centralt läge

Bra service
6,7
Helt okey hotell och läget är centralt och bra. Mkt servicevänlig personal och bra engelska. Rummet ganska mörkt, endast ett litet fönster men där var jag ju bara när jag sov.
Bo G. Reste med partner Sweden, den 12 juli 2011
Litet hotell m 15 rum, bra läge o trevlig personal

Trevlig personal, ok frukost, gratis wifi o flera engelska tv-kanaler. Vill gärna sälja utflykter.
8
Fräscht hotellrum med bra läge i utkanten av gamla stan. Endast en ingång/utgång till hotellet. Relativt lugn gata utanför. Ingen säkerhetsbox på rummet, inga strykbrädor, rummen var hälften så stora som beskrivningen utlovade - det är ett litet hotell som har kryddat beskrivningen, men fortfarande väldigt bra. Man får ta beskrivningen med en nypa salt, men vi är väldigt nöjda med vår vistelse.
Tay D. Reste med partner Singapore, den 23 juni 2015
bad experience

the manager is nice
5,3
we have a bad experience with the hotel, took us a long time to check in. Have to wait quite a while for the lift and its small. room given to us do not have water as tap is all faulty.
Aubrey H. Ensamresenär United States of America, den 21 juni 2015
Lovely room, wonderful staff

The friendly & helpful staff, comfortable & quiet room, great location
10
The staff were so friendly and helpful. The room was clean, comfortable & quiet. Location is great, very close to Hoan Kiem lake. Good breakfast!
Gilbert R. Familj med småbarn Singapore, den 18 juni 2015
Thaison Palace Hotel

Friendly staff, good location, good food
10
I enjoyed my stay at Thaison Palace Hotel mainly because of the friendly and helpful staff. They never failed to ask me and my wife every day how we were and if we needed any help. Any queries we had or any request for assistance was met with very quick and helpful response. Location-wise, it was in the Old Quarter and yet not in the noisy, bustling part. The breakfast buffet was good but it was always the same selection - that was my only gripe. Overall, a thoroughly enjoyable stay!
Mako I. Affärsresenär Japan, den 17 juni 2015
Staffs are very well educated.

Staffs are well educated and are very friendly, location is very good for both business and sightseeing.
6,7
Yoon H. Reste med partner South Korea, den 9 juni 2015
Nice hotel

Good bed. Helpful staff. Price worth.
8,7
I want to recommend this hotel. Location and hotel staffs are very kind and helpful. Room is big enough for 2. Could see city view from 8th floor room. Better than the price.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Thaison Palace Hotel HanoiThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - BadrumThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurangThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - Hotellet från insidanThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - EntréThaison Palace Hotel Hanoi - Hotellet från insidanThaison Palace Hotel Hanoi - FritidsfaciliteterThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - BadrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurangThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - FaciliteterThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - FaciliteterThaison Palace Hotel Hanoi - Hotellet från insidan


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B03