eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Thaison Palace Hotel

9 Hang Voi Street, Near Hoan Kiem Lake,, Hoan Kiem-distriktet, Hanoi, Vietnam (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Thaison Hotel 1 (Asia Paradise Hotel)
Thaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryck Thaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryck Thaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryck Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Badrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Restaurang Thaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryck Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Hotellet från insidan Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum
Thaison Palace Hotel Hanoi - Entré Thaison Palace Hotel Hanoi - Hotellet från insidan Thaison Palace Hotel Hanoi - Fritidsfaciliteter Thaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryck Thaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryck Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryck Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Badrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum
Område: Hoan Kiem-distriktet Antal rum: 35
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

från 1328 recensioner

Valuta för pengarna
8,5
Läge
8,7
Personal
8,5
Hotellets Skick/Renlighet
8,2
Bekvämligheter på rummet
8,4
Mat/Middag
7,6
Alla recensioner (1328)
Sortera efter:
Kristina R. Familj med äldre barn Sweden, den 11 augusti 2013
Trevligt litet hotell centralt beläget

Rent, stora rum (välj De Lux rum
6,7
Dennis L. Ensamresenär Sweden, den 21 februari 2013
Helt okey, centralt läge

Bra service
6,7
Helt okey hotell och läget är centralt och bra. Mkt servicevänlig personal och bra engelska. Rummet ganska mörkt, endast ett litet fönster men där var jag ju bara när jag sov.
Bo G. Reste med partner Sweden, den 12 juli 2011
Litet hotell m 15 rum, bra läge o trevlig personal

Trevlig personal, ok frukost, gratis wifi o flera engelska tv-kanaler. Vill gärna sälja utflykter.
8
Fräscht hotellrum med bra läge i utkanten av gamla stan. Endast en ingång/utgång till hotellet. Relativt lugn gata utanför. Ingen säkerhetsbox på rummet, inga strykbrädor, rummen var hälften så stora som beskrivningen utlovade - det är ett litet hotell som har kryddat beskrivningen, men fortfarande väldigt bra. Man får ta beskrivningen med en nypa salt, men vi är väldigt nöjda med vår vistelse.
Xin Y. Reste med partner Malaysia, den 16 november 2014
Thaison Palace hotel - a hotel with smile

staffs' attitude, breakfast, location
8
The staffs are so welcoming and this gave me a big impression as if Hanoi is welcoming us because the first thing we did when we reached Hanoi is hotel check-in. They are very friendly. Breakfast was good and room was clean. Worth for the price paid.
Miroslav M. Ensamresenär Slovakia, den 14 november 2014
excellent

food, personal, wilingness
10
Lan H. Affärsresenär Vietnam, den 7 november 2014
good location, clean, friendly staff

good location, clean, friendly staff
7,3
located in old quarter, easy to access the favorite place of Ha Noi. Room is comfortable, quite small but acceptable with the price. I will come back here.
The T. Affärsresenär Australia, den 7 november 2014
Good value for money. Location is very centralized

The staffs are very good. The room is quite comfortable and best value for money
7,7
Good
Terence T. Familj med småbarn Malaysia, den 1 november 2014
Family Hotel, A Must Stay!

Friendly hotel staff, great location, good food
10
The staff are very helpful, making sure we were comfortable and relaxed. We arranged our tours through the hotel and there was no problem at all. Breakfast in the hotel was nice, with food replenished very frequently. The location is very near to Hoan Kiem Lake and the Night Market.
Terence T. Familj med småbarn Malaysia, den 29 oktober 2014
Coming back to a warm place

Location, Staff Friendliness
10
The rooms are spacious and comfortable. The staff are very attentive and friendly. Although many times we arrive back at the hotel at wee hours and tired, they still greeted us with warm hearts. Tours were arranged by hotel staff and it was very enjoyable.
Fong K. Gruppresenär Malaysia, den 28 oktober 2014
fantastic

staff very helpful really make your day I will definitely come back and recommend for friends and family
10
Room very clean and fantastic

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Thaison Palace Hotel HanoiThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - BadrumThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurangThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - Hotellet från insidanThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - EntréThaison Palace Hotel Hanoi - Hotellet från insidanThaison Palace Hotel Hanoi - FritidsfaciliteterThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - BadrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - SvitThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryck

Kundrecensioner - Thaison Palace Hotel, Hanoi

AS-AGWEB-3A08