Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Thaison Palace Hotel

9 Hang Voi Street, Near Hoan Kiem Lake, Hoan Kiem-distriktet, Hanoi, Vietnam (Visa på karta)

Boka nu!

tidigare : Thaison Hotel 1 (Asia Paradise Hotel)
Thaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryck Thaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryck Thaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryck Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Badrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Restaurang Thaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryck Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Hotellet från insidan Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum
Thaison Palace Hotel Hanoi - Entré Thaison Palace Hotel Hanoi - Hotellet från insidan Thaison Palace Hotel Hanoi - Fritidsfaciliteter Thaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryck Thaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryck Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryck Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Badrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum
Område: Hoan Kiem-distriktet Antal rum: 35
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

baserat på 1506
omdömen

Valuta för pengarna
8,5
Läge
8,7
Personal
8,6
Hotellets Skick/Renlighet
8,2
Bekvämligheter på rummet
8,3
Mat/Middag
7,6
Alla omdömen (1506)
Sortera efter:
Lars-Gunnar K. Reste med partner Sweden, den 6 februari 2015
Budget hotell

Personalen, läget och personalen
6
Ett äldre slitet hotell i de gamla delarna av Hanoi. Mycket vänlig personal och tillmötesgående. Frukosten var begränsad. Vi hade dåligt väder under vistelsen och fukten fanns även i rummet.
Anmäl det här omdömet
Lena A. Affärsresenär Sweden, den 13 januari 2015
Bra hotell centralt.

Centralt. Lättillgängligt. Sköna sängar.
8,3
Anmäl det här omdömet
Kristina R. Familj med äldre barn Sweden, den 11 augusti 2013
Trevligt litet hotell centralt beläget

Rent, stora rum (välj De Lux rum
6,7
Anmäl det här omdömet
Dennis L. Ensamresenär Sweden, den 21 februari 2013
Helt okey, centralt läge

Bra service
6,7
Helt okey hotell och läget är centralt och bra. Mkt servicevänlig personal och bra engelska. Rummet ganska mörkt, endast ett litet fönster men där var jag ju bara när jag sov.
Anmäl det här omdömet
Bo G. Reste med partner Sweden, den 12 juli 2011
Litet hotell m 15 rum, bra läge o trevlig personal

Trevlig personal, ok frukost, gratis wifi o flera engelska tv-kanaler. Vill gärna sälja utflykter.
8
Fräscht hotellrum med bra läge i utkanten av gamla stan. Endast en ingång/utgång till hotellet. Relativt lugn gata utanför. Ingen säkerhetsbox på rummet, inga strykbrädor, rummen var hälften så stora som beskrivningen utlovade - det är ett litet hotell som har kryddat beskrivningen, men fortfarande väldigt bra. Man får ta beskrivningen med en nypa salt, men vi är väldigt nöjda med vår vistelse.
Anmäl det här omdömet
Corinne M. Reste med partner United Kingdom, den 23 augusti 2015
Caring Hanoi hotel

Staff, room v. quiet, location
8,7
We stayed here for three days.The staff were very helpful and spoke excellent English.The hotel is close to The lake and old quarter.Our room was very quiet considering the hotel is located in such a busy part of Hanoi,
Anmäl det här omdömet
Corinne M. Reste med partner United Kingdom, den 22 augusti 2015
Friendly Hotel

staff, location, room quiet
9
We stayed for three nights .The staff were very friendly, and helpful and they also spoke very good English.The hotel is in a busy central location but having said this our room was very quiet and the air conditioning worked well.Also lots of hot water.
Anmäl det här omdömet
Corinne M. Reste med partner United Kingdom, den 22 augusti 2015
Friendly Hotel

staff, location, room quiet
9
We stayed for three nights .The staff were very friendly, and helpful and they also spoke very good English.The hotel is in a busy central location but having said this our room was very quiet and the air conditioning worked well.Also lots of hot water.
Anmäl det här omdömet
Hannes S. Gruppresenär Germany, den 10 augusti 2015
Great star in Hanoi's old quarter!

Service,location,room
8,3
We arrived directly from Germany so hanoi was our first stop. The hotel team gave us a warm welcome and helped us with the tours we wanted to make. They moved one of our stays after we decided to go to halong bay one day earlier. All the tours organized by the hotel were great. We would recommend this hotel to everybody who wants to stay in old quarter and likes to have nearly European standards. Thanks, Tobi & Hannes
Anmäl det här omdömet
Simone E. Reste med partner Switzerland, den 8 augusti 2015
Friendly, Best Service, TOP!

Service, Breakfast, Clean
10
We are a backpacker traveling actually without a travel agency but since we met the people at the reception in the Tháison Palace Hotel we chanched our mind. we now have booked the whole Vietnam trip here. Also the rooms are very comftable and the breakfast is awesome. we highly recommend this hotel!!!
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Thaison Palace Hotel HanoiThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - BadrumThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurangThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - Hotellet från insidanThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - EntréThaison Palace Hotel Hanoi - Hotellet från insidanThaison Palace Hotel Hanoi - FritidsfaciliteterThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - BadrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurangThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - FaciliteterThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - FaciliteterThaison Palace Hotel Hanoi - Hotellet från insidan


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C03