eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Thaison Palace Hotel

9 Hang Voi Street, Near Hoan Kiem Lake,, Hoan Kiem-distriktet, Hanoi, Vietnam (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Thaison Hotel 1 (Asia Paradise Hotel)
Thaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryck Thaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryck Thaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryck Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Badrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Restaurang Thaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryck Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Hotellet från insidan Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum
Thaison Palace Hotel Hanoi - Entré Thaison Palace Hotel Hanoi - Hotellet från insidan Thaison Palace Hotel Hanoi - Fritidsfaciliteter Thaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryck Thaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryck Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryck Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Badrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum Thaison Palace Hotel Hanoi - Gästrum
Område: Hoan Kiem-distriktet Antal rum: 35
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

baserat på 1402 omdömen

Valuta för pengarna
8,5
Läge
8,7
Personal
8,5
Hotellets Skick/Renlighet
8,2
Bekvämligheter på rummet
8,3
Mat/Middag
7,6
Alla omdömen (1402)
Sortera efter:
Lars-Gunnar K. Reste med partner Sweden, den 6 februari 2015
Budget hotell

Personalen, läget och personalen
6
Ett äldre slitet hotell i de gamla delarna av Hanoi. Mycket vänlig personal och tillmötesgående. Frukosten var begränsad. Vi hade dåligt väder under vistelsen och fukten fanns även i rummet.
Lena A. Affärsresenär Sweden, den 13 januari 2015
Bra hotell centralt.

Centralt. Lättillgängligt. Sköna sängar.
8,3
Kristina R. Familj med äldre barn Sweden, den 11 augusti 2013
Trevligt litet hotell centralt beläget

Rent, stora rum (välj De Lux rum
6,7
Dennis L. Ensamresenär Sweden, den 21 februari 2013
Helt okey, centralt läge

Bra service
6,7
Helt okey hotell och läget är centralt och bra. Mkt servicevänlig personal och bra engelska. Rummet ganska mörkt, endast ett litet fönster men där var jag ju bara när jag sov.
Bo G. Reste med partner Sweden, den 12 juli 2011
Litet hotell m 15 rum, bra läge o trevlig personal

Trevlig personal, ok frukost, gratis wifi o flera engelska tv-kanaler. Vill gärna sälja utflykter.
8
Fräscht hotellrum med bra läge i utkanten av gamla stan. Endast en ingång/utgång till hotellet. Relativt lugn gata utanför. Ingen säkerhetsbox på rummet, inga strykbrädor, rummen var hälften så stora som beskrivningen utlovade - det är ett litet hotell som har kryddat beskrivningen, men fortfarande väldigt bra. Man får ta beskrivningen med en nypa salt, men vi är väldigt nöjda med vår vistelse.
Mike P. Reste med partner Australia, den 19 mars 2015
Good stay

Friendship clean service
10
We have had 2good stays at this hotel and on both accasions we have had good service. The hotel is well placed for getting to see Hanoi. The hotel offers good tours that they will book for you. The rooms are great and very clean Breakfast is good with a great selection. You will find this hotel with its manager Joe going out of there way to make your stay a pleasant one
An B. Affärsresenär Vietnam, den 16 mars 2015
Value for money, friendly staff

location,staff
7,7
Seng Y. Reste med partner Singapore, den 15 mars 2015
Value For Money

Value for money, friendly staff, location
6,3
Located at old quarter, although the actual location is a few minutes walk to the tourist area. Not much choice for dining near the hotel.
Bob P. Reste med partner Australia, den 8 mars 2015
the friendliest hotel staff in hanoi

the helpful and friendly staff, the hotel is well located in the old quarter, our room was clean and well appointed
9,7
We had a great time at the Thaison Palace Hotel, and we will definitely come again. The breakfast is extra good, and the room spacious with a large bathroom. The highlight for us were the great friendships we made with the staff - they made us feel a part of a family, which is important when you're in a different culture than your own. The staff organised tours and day trips for us which were hassle free. We would highly recommend The Thaison Palace Hotel as a great place to stay if you want to enjoy Hanoi and surrounds.
Rohit G. Familj med småbarn Australia, den 7 mars 2015
NIce small hotel, one of the best staff i met

Smiling Staff ready to help, location,
7,3
Good stay, though very small hotel the room size was good - that is what you should look for in Vietnam and not the hotel size. Staff was great and helpful i will recommend to everyone. They do have tours which you can negotiate the price and they are not the cheapest. However for a 3 start hotel they punch above their weight, well done

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Thaison Palace Hotel HanoiThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - BadrumThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurangThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - Hotellet från insidanThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - EntréThaison Palace Hotel Hanoi - Hotellet från insidanThaison Palace Hotel Hanoi - FritidsfaciliteterThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - BadrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - GästrumThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurangThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - FaciliteterThaison Palace Hotel Hanoi - Mat och dryckThaison Palace Hotel Hanoi - FaciliteterThaison Palace Hotel Hanoi - Hotellet från insidan


AS-AGWEB-3B05