Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Thamada Hotel

5 Signal Pagoda Road, Dagon Township, Centrala Yangon, Rangoon, Myanmar (Visa på karta)

Boka nu!

Thamada Hotel Rangoon - Gästrum Thamada Hotel Rangoon - Utsikt Thamada Hotel Rangoon - Gästrum Thamada Hotel Rangoon - Lobby Thamada Hotel Rangoon - Gästrum Thamada Hotel Rangoon - Badrum Thamada Hotel Rangoon - Gästrum Thamada Hotel Rangoon - Gästrum Thamada Hotel Rangoon - Restaurang Thamada Hotel Rangoon - Restaurang Thamada Hotel Rangoon - Restaurang Thamada Hotel Rangoon - Restaurang Thamada Hotel Rangoon - Gästrum Thamada Hotel Rangoon - Restaurang Thamada Hotel Rangoon - Entré Thamada Hotel Rangoon - Gästrum
Thamada Hotel Rangoon - Lobby Thamada Hotel Rangoon - Gästrum Thamada Hotel Rangoon - Gästrum Thamada Hotel Rangoon - Gästrum Thamada Hotel Rangoon - Gästrum Thamada Hotel Rangoon - Lobby Thamada Hotel Rangoon - Gästrum Thamada Hotel Rangoon - Gästrum Thamada Hotel Rangoon - Gästrum
Område: Centrala Yangon Antal rum: 45
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,9

baserat på 1415
omdömen

Valuta för pengarna
6,6
Läge
8,1
Personal
6,8
Hotellets Skick/Renlighet
6,3
Bekvämligheter på rummet
6,9
Mat/Middag
6,5
Alla omdömen (1415)
Sortera efter:
Fredrik G. Reste med partner Sweden, den 4 januari 2013
Tjusigt och fräscht hotell.

Trevlig personal, god service.
6
Utmärkt läge för att utforska staden Rangoon. Mycket trevlig personal. Hyfsad frukost!
Anmäl det här omdömet
Thor Y. Reste med partner Sweden, den 21 december 2012
centralt

Centralt beläget , med en skaplig restaurang i byggnaden.
4
Första gången i Myanmar så förväntningarna var nollställda, kostnaden för rummet motsvarar ej standarden i övriga asien. Rummet gammalt och nedslitet med nästintill obrukbara sängar, fläckiga lakan råttor som sprang utanför vid restaurangen på kvällen. Mitt förslag är att lägg till lite pengar så kan man höja standarden till en internationell nivå. Dock måste påpekas att personalen på hotellet var väldigt hjälpsamma och tillmötesgående.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Åk och titta på alla pagodor samt besök hotellet Strand för att insupa lite av det gamla koloniala.
Anmäl det här omdömet
Per S. Ensamresenär Sweden, den 12 april 2012
Slitet hotell

Frukosten
6,3
ett slitet och mörkt hotell med fruktansvärda sängar! bra städning och i övrigt rent och snyggt. hjälpsam personal i receptionen. mycket bra frukost serveras i en flachig restaurang (annan ägare än hotellet) med fantastisk personal. läget av hotellet är lite utanför det mesta.
Anmäl det här omdömet
Tay L. Gruppresenär Malaysia, den 17 augusti 2015
Budget hotel

friendly staff, location,breakfast
9
Location very good in town center.
Anmäl det här omdömet
Tay L. Affärsresenär Malaysia, den 17 augusti 2015
Good Location Hotel

Location,food,staff
9,3
Good!
Anmäl det här omdömet
Loc D. Affärsresenär Vietnam, den 8 augusti 2015
Good place to stay

Good price. Staff is very friendly and good location
7,3
Accomodation is quite poor but the location, foood and staff is very good. I do not like my room, so terrible
Anmäl det här omdömet
Chau H. Ensamresenär Vietnam, den 6 augusti 2015
Good enough!

Location, Restaurant, Friendly Security guy
5
So so!
Anmäl det här omdömet
Kwang C. Ensamresenär Singapore, den 3 augusti 2015
A bit dated but still comfortable. Near city centr

Near town. Staff friendly. Room is spacious.
7,7
Pleasant
Anmäl det här omdömet
Bonaventura H. Affärsresenär Indonesia, den 23 juli 2015
Old and Run down hotel

location
5,7
the bed is very old. the aircon is very old and noisy. i could not sleep. it is a bad choice and overpriced.
Anmäl det här omdömet
Koh P. Gruppresenär Singapore, den 2 juni 2015
Budget choice stay in Yangon

Location, big room, 24hr cafe
6,3
Stayed a few times.. Good budget stay but hotel quite dated.. Needs some renovation and refurbishing..
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Thamada Hotel RangoonThamada Hotel Rangoon - GästrumThamada Hotel Rangoon - UtsiktThamada Hotel Rangoon - GästrumThamada Hotel Rangoon - LobbyThamada Hotel Rangoon - GästrumThamada Hotel Rangoon - BadrumThamada Hotel Rangoon - GästrumThamada Hotel Rangoon - GästrumThamada Hotel Rangoon - RestaurangThamada Hotel Rangoon - RestaurangThamada Hotel Rangoon - RestaurangThamada Hotel Rangoon - RestaurangThamada Hotel Rangoon - GästrumThamada Hotel Rangoon - RestaurangThamada Hotel Rangoon - EntréThamada Hotel Rangoon - GästrumThamada Hotel Rangoon - LobbyThamada Hotel Rangoon - GästrumThamada Hotel Rangoon - GästrumThamada Hotel Rangoon - GästrumThamada Hotel Rangoon - GästrumThamada Hotel Rangoon - LobbyThamada Hotel Rangoon - GästrumThamada Hotel Rangoon - GästrumThamada Hotel Rangoon - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B02