eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Thamada Hotel

5 Signal Pagoda Road, Dagon Township, Centrala Yangon, Rangoon, Myanmar (Visa karta)

Boka nu!

Thamada Hotel Rangoon - Hotellet från utsidan Thamada Hotel Rangoon - Gästrum Thamada Hotel Rangoon - Gästrum Thamada Hotel Rangoon - Gästrum Thamada Hotel Rangoon - Gästrum Thamada Hotel Rangoon - Gästrum Thamada Hotel Rangoon - Gästrum Thamada Hotel Rangoon - Gästrum Thamada Hotel Rangoon - Gästrum Thamada Hotel Rangoon - Badrum Thamada Hotel Rangoon - Restaurang Thamada Hotel Rangoon - Restaurang Thamada Hotel Rangoon - Restaurang Thamada Hotel Rangoon - Reception Thamada Hotel Rangoon - Reception Thamada Hotel Rangoon - Entré
Thamada Hotel Rangoon - Lobby
Område: Centrala Yangon Antal rum: 45
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,8

från 1285 recensioner

Valuta för pengarna
6,5
Läge
8,1
Personal
6,7
Hotellets Skick/Renlighet
6,3
Bekvämligheter på rummet
7,0
Mat/Middag
6,5
Alla recensioner (1285)
Sortera efter:
Fredrik G. Reste med partner Sweden, den 4 januari 2013
Tjusigt och fräscht hotell.

Trevlig personal, god service.
6
Utmärkt läge för att utforska staden Rangoon. Mycket trevlig personal. Hyfsad frukost!
Thor Y. Reste med partner Sweden, den 21 december 2012
centralt

Centralt beläget , med en skaplig restaurang i byggnaden.
4
Första gången i Myanmar så förväntningarna var nollställda, kostnaden för rummet motsvarar ej standarden i övriga asien. Rummet gammalt och nedslitet med nästintill obrukbara sängar, fläckiga lakan råttor som sprang utanför vid restaurangen på kvällen. Mitt förslag är att lägg till lite pengar så kan man höja standarden till en internationell nivå. Dock måste påpekas att personalen på hotellet var väldigt hjälpsamma och tillmötesgående.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Åk och titta på alla pagodor samt besök hotellet Strand för att insupa lite av det gamla koloniala.
Per S. Ensamresenär Sweden, den 12 april 2012
Slitet hotell

Frukosten
6,3
ett slitet och mörkt hotell med fruktansvärda sängar! bra städning och i övrigt rent och snyggt. hjälpsam personal i receptionen. mycket bra frukost serveras i en flachig restaurang (annan ägare än hotellet) med fantastisk personal. läget av hotellet är lite utanför det mesta.
Wong T. Affärsresenär Malaysia, den 13 september 2014
Toilet very run down.Bath tub chipped and rusted.P

location,staff helpfulness and the size of room
4,3
No coffee making facility as promised in the Agoda hotel description
Tin M. Affärsresenär Singapore, den 10 september 2014
Value for Money

Big Room, convinence location, value for money
8
Nice stay and will be going back there again
Tin M. Familj med äldre barn Singapore, den 6 september 2014
Value for Money

Big Room, Near to City, Many food centre are around Hotel
7,7
I am happy to stay at this hotel, will be going there again.
Chatt P. Ensamresenär Thailand, den 6 september 2014
The hotel is over priced for what is given.

Good location seem to be the only best thing for this hotel.
6,3
My stay is alright. The location of the hotel is good right in downtown Yangon. However, the building is very old need a big renovation. The room are old. The toilet also old. The bedding are clean and old, infact the mattress is in function as it is too old. Water from air-condition is dripping along the hall way on every floor. It is over price.
Iskhandar O. Affärsresenär Malaysia, den 28 augusti 2014
HIGH CLASS BUDGET HOTEL

CITY CENTER, EASY TRANSPORT, NEARBY SHOPPING
6,7
Great Stay and being my 4th stay and this time for one week. They welcome all guest and as AGODA member i been serve welcome drink. Reception really assist our needs. Breakfast just fine and enough for me even minimum sets available.
Kijsricharoenchai S. Affärsresenär Thailand, den 19 augusti 2014
I am happy to stay here

food, location easy to go around, safety
7
convenient for appointment
Kevin L. Ensamresenär France, den 16 augusti 2014
Good location, room a bit old, need a refresh

Location, Coffee, Soap
5,7
Good location, however the rooms need a refresh, cold tobacco smell

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Thamada Hotel Rangoon - Hotellet från utsidanThamada Hotel Rangoon - Hotellet från utsidanThamada Hotel Rangoon - GästrumThamada Hotel Rangoon - GästrumThamada Hotel Rangoon - GästrumThamada Hotel Rangoon - GästrumThamada Hotel Rangoon - GästrumThamada Hotel Rangoon - GästrumThamada Hotel Rangoon - GästrumThamada Hotel Rangoon - GästrumThamada Hotel Rangoon - BadrumThamada Hotel Rangoon - RestaurangThamada Hotel Rangoon - RestaurangThamada Hotel Rangoon - RestaurangThamada Hotel Rangoon - ReceptionThamada Hotel Rangoon - ReceptionThamada Hotel Rangoon - EntréThamada Hotel Rangoon - Lobby


AS-AGWEB-3A06