Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Thaphae Garden Guesthouse

60 Soi 3 Thaphae Road, Changklan, Muang, Tha Phae, Chiang Mai, Thailand 50100

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,2

baserat på 305 omdömen

5 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,6
Läge
8,0
Personal
7,3
Hotellets Skick/Renlighet
7,2
Bekvämligheter på rummet
7,1
Mat/Middag
6,1
Alla omdömen (305)
Sortera efter:
Sigvard O. Reste med partner Sweden, den 24 mars 2012
Centralt läge, med bra rum.

Pool, centralt läge i centrum, tyst lungt.
6
En kort vistelse, sov gott, lungt läge, men ändå centralt.
Restaurangtips: Japan restaurang i centrum
Anmäl det här omdömet
Angelica E. Reste med partner Sweden, den 24 mars 2012
Prisvärt och rent.

Nära till centrum, rena rum.
7,3
thaphae garden är ett prisvärt guesthouse med bra läge till både matställen och shopping. 5 min gångavstånd till en mycket bra vegetarisk restaurang vilket var perfekt för oss. rummet var helt okej för priset. det enda vi saknade var ett kylskåp för egen frukost men frukosten på hotellet var helt okej även fast personalens engelska var lite knackig.
Anmäl det här omdömet
Angelica E. Reste med partner Sweden, den 23 mars 2012
Okej standard till bra pris

Att det är rent och ligger bra till
7,3
Rummet i sig var helt okej även om sömnen ofta blev störd av alla möjliga saker. Det ingår städning var 3e dag och då måste man anmäla till receptionen innan klockan 12 att man faktiskt vill ha städat vilket är ett litet märkligt system kan jag tycka.. det ingår även 1 flaska vatten och en toalettrulle per rum och dag men även där måste man gå till receptionen och säga till.
Anmäl det här omdömet
Angelica E. Reste med partner Sweden, den 22 mars 2012
Bra läge

Trevligt rum och nära till det mesta
7,3
rummet var ganska standard men det finns några ljuspunkter som uppskattas extra, som sänglampa, tv, schysst badrum med varmvatten och en fondvägg som piggar upp. det finns en pool som ingen badar i, kan kanske bero på att den ligger vid ingången alldeles framför receptionen, men vad vet jag.. annars ligger hotellet på en lugnare gata bort från trafiken så det som kan störa är andra gäster!
Anmäl det här omdömet
Angelica E. Reste med partner Sweden, den 21 mars 2012
Lyhört men prisvärt

Läget
7,7
Det bästa med det här hotellet, förutom att dom inte (som många andra) pushar på att man måste boka nån trekking-tur, är att det är rena rum med fräsch toalett och att det ligger väldigt bra till. Placeringen mellan gamla stan och marknaden samt night bazaar ger ett bra utgångsläge vart man än ska. Det ska dock tilläggas att det är extremt lyhört så räkna med att både höra allt som händer utanför dörren och gatuhundarnas konversationer.. av någon anledning är det också väldigt mycket mygg och sandflies (!?) vaknade upp med inte mindre än 9 bett en morgon så var tvungen att sova med myggmedel efter det!
Anmäl det här omdömet
Heather S. Ensamresenär United States of America, den 4 februari 2016
This is a great place to stay

Quiet and clean, good wifi, friendly staff
9,7
This was a great place to stay. Very close to the old city but just outside of it made the location quiet. Staff was very helpful and friendly. Wifi was great. Room was simple and sweet. Would go back if I were to go to Chiang Mai again.
Anmäl det här omdömet
Chong A. Familj med äldre barn Malaysia, den 18 januari 2016
Just value for money

Quiet
6,3
Overall is acceptable, not too far to the old city. Disadvantage is there are many mosquito. shampoo, soap and drinking water only provided for first day where we stay 3 days there.
Anmäl det här omdömet
Tracie F. Gruppresenär United States of America, den 18 december 2015
Just ok

The location is near tha phae, the desk is helpful booking tours, they have luggage storage
4,7
The rooms aren't very clean, the bed spreads Really need to be washed. The bathroom doesn't have sprayers but they want tissue in the trash bin (yuck!). A cup of hot water is the same charge as a cappuccino. We booked a room with 3 singles and were given a single and a queen but charges the higher rate. I've visited Chiang Mai many times and this is my least favorite place to date. I won't return.
Anmäl det här omdömet
Jim M. Ensamresenär United States of America, den 16 december 2015
Super helpful staff

Location near the night market was good, staff was super helpful.
8,3
The staff were super helpful. Here's the truth. I stupidly left a lot of USDs in the drawer of my night stand. They found it, kept it for me when I came back.
Anmäl det här omdömet
Omer M. Gruppresenär Turkey, den 14 december 2015
Thaphae Garden Review

Location,Neighbourhood,The restourant in the near street
3,3
Not good. Staff was rude, and deposits were overpriced. Hotel was below average.
Anmäl det här omdömet
1 - 5 av 5 omdömen
Thaphae Garden Guesthouse Chiang MaiThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GästrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GästrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - FaciliteterThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - FaciliteterThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GästrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GästrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GästrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GästrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från insidanThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Faciliteter


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A05