Mitt konto (logga in)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Thaphae Garden Guesthouse

60 Soi 3 Thaphae Road, Changklan, Muang, Nattmarknad, Chiang Mai, Thailand 50100 (Visa karta)

Boka nu!

Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gästrum Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gästrum Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gästrum Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gästrum Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gästrum Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Badrum Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Badrum Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Business Center Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gästrum Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gästrum Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gästrum Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gästrum Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från insidan Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från insidan Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från insidan Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från insidan
Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från insidan Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från insidan Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Pool Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Pool Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Reception Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Omgivningar Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gästrum Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gästrum Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gästrum Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gästrum Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gästrum Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Lobby
Läge: Nattmarknad Antal rum: 30
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

från 219 recensioner

Valuta för pengarna
7,7
Läge
8,1
Personal
7,3
Hotellets Skick/Renlighet
7,3
Bekvämligheter på rummet
7,2
Mat/Middag
6,1
Alla recensioner (219)
Sigvard O. Reste med partner Sweden, den 24 mars 2012
Centralt läge, med bra rum.

Pool, centralt läge i centrum, tyst lungt.
6
En kort vistelse, sov gott, lungt läge, men ändå centralt.
Restaurangtips: Japan restaurang i centrum
Angelica E. Reste med partner Sweden, den 24 mars 2012
Prisvärt och rent.

Nära till centrum, rena rum.
7,3
thaphae garden är ett prisvärt guesthouse med bra läge till både matställen och shopping. 5 min gångavstånd till en mycket bra vegetarisk restaurang vilket var perfekt för oss. rummet var helt okej för priset. det enda vi saknade var ett kylskåp för egen frukost men frukosten på hotellet var helt okej även fast personalens engelska var lite knackig.
Angelica E. Reste med partner Sweden, den 23 mars 2012
Okej standard till bra pris

Att det är rent och ligger bra till
7,3
Rummet i sig var helt okej även om sömnen ofta blev störd av alla möjliga saker. Det ingår städning var 3e dag och då måste man anmäla till receptionen innan klockan 12 att man faktiskt vill ha städat vilket är ett litet märkligt system kan jag tycka.. det ingår även 1 flaska vatten och en toalettrulle per rum och dag men även där måste man gå till receptionen och säga till.
Angelica E. Reste med partner Sweden, den 22 mars 2012
Bra läge

Trevligt rum och nära till det mesta
7,3
rummet var ganska standard men det finns några ljuspunkter som uppskattas extra, som sänglampa, tv, schysst badrum med varmvatten och en fondvägg som piggar upp. det finns en pool som ingen badar i, kan kanske bero på att den ligger vid ingången alldeles framför receptionen, men vad vet jag.. annars ligger hotellet på en lugnare gata bort från trafiken så det som kan störa är andra gäster!
Angelica E. Reste med partner Sweden, den 21 mars 2012
Lyhört men prisvärt

Läget
7,7
Det bästa med det här hotellet, förutom att dom inte (som många andra) pushar på att man måste boka nån trekking-tur, är att det är rena rum med fräsch toalett och att det ligger väldigt bra till. Placeringen mellan gamla stan och marknaden samt night bazaar ger ett bra utgångsläge vart man än ska. Det ska dock tilläggas att det är extremt lyhört så räkna med att både höra allt som händer utanför dörren och gatuhundarnas konversationer.. av någon anledning är det också väldigt mycket mygg och sandflies (!?) vaknade upp med inte mindre än 9 bett en morgon så var tvungen att sova med myggmedel efter det!
Leah P. Ensamresenär United States of America, den 10 mars 2014
Best budget hotel for the money ever.

Price, location, facilities
8,7
Had a great time - friendly staff, comfortable beds, clean rooms, good location and A POOL (!) for equivalent of $13 USD a night between 2 people. Highly recommend!
Mat W. Reste med partner United Kingdom, den 2 mars 2014
Clean hotel, freezing pool.

The pool, the room cleanliness.
7,3
Pleasant stay, the room was very clean and enjoyable to stay in. The girl at reception was very friendly and can organise trips or scooters for you. The pool was very nice after a hot morning to take a dip, it is very cold, so can be a little to much in the cool of the night. Overall nice stay.
Mincong H. Ensamresenär China, den 27 februari 2014
Feeling Unclean and not Worthy

Good location
5
Cause it is a fan-room, so it is on the first floor. First floor is fine, but it gives a sense of dark, unclean, although it looks ok. Seriously, I live in the guesthouse after I came back from Pai, before I departed, I lived in another guesthouse, which my room was shared with five other Europeans. There is cheap, clean and big. But in this guesthouse, it's totally don't worth that price.
Kellyn K. Gruppresenär Canada, den 13 februari 2014
Pleasant

Staff, comfy bed, nice shower
9
We really enjoyed our stay here. The staff were very helpful with booking our excursions and hiring a good tuk tuk driver to take us to the tiger kingdom. The wifi worked well. The aircon was nice and chilly. Beds were very comfy for Asian standards. The pool was nice and clean although cold as its covered and not heated. They only clean the rooms every 3 days, but for a small fee you can have your room cleaned daily on request. It's located on a small street off the main road and our airport taxi had a hard time finding it, so take the hotel phone number with you just in case. Showers had plenty of hot water. My only gripe is that the bathroom window wash sealed and allowed alot of Mosquitos in so we always had to keep the bathroom door closed and had lots of mozzies in the bathroom. But there was lots of Mosquitos in the entire hotel. They tried to deter them with the coils though. I really enjoyed our stay here. I would definitely stay again !
Alexia W. Ensamresenär Australia, den 25 januari 2014
Very friendly staff!

The staff were very accommodating to any extra needs. They were extremely flexible when another friend wanted to stay in the same hotel and also when we extended our stay.
8
My stay at Thaphae Garden Guesthouse was extremely enjoyable. For $27 per night we had a good air-conditioned room, cleaned regularly and close to all amenities. The staff were extremely friendly and willing to help with the extras that came up.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Thaphae Garden Guesthouse Chiang MaiThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GästrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GästrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GästrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GästrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GästrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - BadrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - BadrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Business CenterThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GästrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GästrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GästrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GästrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från insidanThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från insidanThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från insidanThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från insidanThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från insidanThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från insidanThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - PoolThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - PoolThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - ReceptionThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - OmgivningarThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GästrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GästrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GästrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GästrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GästrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - LobbyThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - LobbyThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - FritidsfaciliteterThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - FritidsfaciliteterThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från insidanThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från insidanThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - BadtunnaThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - PoolThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - PoolThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - PoolThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från utsidanThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GästrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - PoolThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GästrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gästrum


AS-AGWEB-3C07