eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Thaphae Garden Guesthouse

60 Soi 3 Thaphae Road, Changklan, Muang, Nattmarknad, Chiang Mai, Thailand 50100 (Visa karta)

Boka nu!

Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gästrum Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gästrum Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gästrum Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gästrum Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gästrum Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Badrum Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Badrum Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Business Center Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gästrum Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gästrum Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gästrum Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gästrum Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från insidan Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från insidan Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från insidan Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från insidan
Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från insidan Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från insidan Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Pool Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Pool Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Reception Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Omgivningar Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gästrum Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gästrum Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gästrum Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gästrum Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gästrum Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Lobby
Område: Nattmarknad Antal rum: 30
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,2

från 234 recensioner

Valuta för pengarna
7,6
Läge
8,0
Personal
7,2
Hotellets Skick/Renlighet
7,2
Bekvämligheter på rummet
7,2
Mat/Middag
6,1
Alla recensioner (234)
Sortera efter:
Sigvard O. Reste med partner Sweden, den 24 mars 2012
Centralt läge, med bra rum.

Pool, centralt läge i centrum, tyst lungt.
6
En kort vistelse, sov gott, lungt läge, men ändå centralt.
Restaurangtips: Japan restaurang i centrum
Angelica E. Reste med partner Sweden, den 24 mars 2012
Prisvärt och rent.

Nära till centrum, rena rum.
7,3
thaphae garden är ett prisvärt guesthouse med bra läge till både matställen och shopping. 5 min gångavstånd till en mycket bra vegetarisk restaurang vilket var perfekt för oss. rummet var helt okej för priset. det enda vi saknade var ett kylskåp för egen frukost men frukosten på hotellet var helt okej även fast personalens engelska var lite knackig.
Angelica E. Reste med partner Sweden, den 23 mars 2012
Okej standard till bra pris

Att det är rent och ligger bra till
7,3
Rummet i sig var helt okej även om sömnen ofta blev störd av alla möjliga saker. Det ingår städning var 3e dag och då måste man anmäla till receptionen innan klockan 12 att man faktiskt vill ha städat vilket är ett litet märkligt system kan jag tycka.. det ingår även 1 flaska vatten och en toalettrulle per rum och dag men även där måste man gå till receptionen och säga till.
Angelica E. Reste med partner Sweden, den 22 mars 2012
Bra läge

Trevligt rum och nära till det mesta
7,3
rummet var ganska standard men det finns några ljuspunkter som uppskattas extra, som sänglampa, tv, schysst badrum med varmvatten och en fondvägg som piggar upp. det finns en pool som ingen badar i, kan kanske bero på att den ligger vid ingången alldeles framför receptionen, men vad vet jag.. annars ligger hotellet på en lugnare gata bort från trafiken så det som kan störa är andra gäster!
Angelica E. Reste med partner Sweden, den 21 mars 2012
Lyhört men prisvärt

Läget
7,7
Det bästa med det här hotellet, förutom att dom inte (som många andra) pushar på att man måste boka nån trekking-tur, är att det är rena rum med fräsch toalett och att det ligger väldigt bra till. Placeringen mellan gamla stan och marknaden samt night bazaar ger ett bra utgångsläge vart man än ska. Det ska dock tilläggas att det är extremt lyhört så räkna med att både höra allt som händer utanför dörren och gatuhundarnas konversationer.. av någon anledning är det också väldigt mycket mygg och sandflies (!?) vaknade upp med inte mindre än 9 bett en morgon så var tvungen att sova med myggmedel efter det!
Ulzana C. Reste med partner Italy, den 13 augusti 2014
stay away from here

good location, the rest is very poor
2,7
We had 2 terrible nights here, we arrived at 22.30 and nobody was there to check us in, nobody checked our passports They just gave us the keys to our room. Unfortunatly the neighbour of the guest house has 4 german sheperds kept in cages in the garden just under our windows and guess what, they barked all night long (poor dogs) waking us up every hour. We were supposed to have 3 nights here but on the third day they made us aware that we had make a mistake with reservation (true, our fault) booking 10-13 instead of 11-14 and that if we wanted to stay we had to pay one more night at full price. They had immediately realised we had made a mistake but they didn't tell us until last minute, they had my thai mobile number but they did not call us they just charged us the night and claimed they did us a favour keeping the room while we actually paid for 3 nights (what favour????). The room was at 3 floor with no lift, and was decent size but the shower curtain was disgusting with mould spots everywhere, absolutely revolting if u consider u could touch. In coclusion, the ratio quality/price was bad, the staff more than poor and the swimming pool is tiny and covered...the only good thing is location but u can find loads of nice places around that area for less money with better service.
Karen D. Reste med partner Australia, den 7 augusti 2014
Worst room? Probably much nicer upstairs

Location
6,7
Yangkai Z. Gruppresenär China, den 12 juli 2014
smelly pool

value and nothing else
6
We were looking for a twin room with a pool and there we found it. Like the only one at this price. But the pool really smells and after swimming, I could even smell that disgusting disinfectant fluid on myself.
Niamh M. Ensamresenär Ireland, den 6 juli 2014
Really good however shower was not working

Location Price
6
Yu Z. Reste med partner China, den 29 april 2014
awful service and experience, won't come again

room is acceptable
2,7
awful, the service really sucks. the receptionists are very cold. we booked the fan room since it is cheap. we would stay there for 3 nights and on the first day to check in, the receptionist recommended us to upgrade to air-room we said we want to stay for one night and decided, then we were told if we upgrade tomorrow, it will cost but it's not weekends! the feeling is so much like hard selling to make you have to upgrade. (we also thought about continue staying in fan room, but the hotel has a lot of, plenty of, extremely plenty of mosquitos, you can imagine) another reason that we want to stay here is the swimming pool. but we would rather describe it as a basin. the overall experience is awful. i hate the service. even until we checkout, the servers never show smile. they are cold and impolite. we will never come again

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Thaphae Garden Guesthouse Chiang MaiThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GästrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GästrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GästrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GästrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GästrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - BadrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - BadrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Business CenterThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GästrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GästrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GästrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GästrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från insidanThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från insidanThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från insidanThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från insidanThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från insidanThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från insidanThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - PoolThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - PoolThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - ReceptionThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - OmgivningarThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GästrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GästrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GästrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GästrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GästrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - LobbyThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - LobbyThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - FritidsfaciliteterThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - FritidsfaciliteterThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från insidanThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från insidanThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - BadtunnaThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - PoolThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - PoolThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - PoolThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Hotellet från utsidanThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GästrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - PoolThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GästrumThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gästrum


AS-AGWEB-3B03