Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The 101 Bali Legian Hotel

Jalan Legian no. 117, Badung, Legian, Bali, Indonesien 80361 (Visa på karta)

Boka nu!

tidigare : The 101 Legian
The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restaurang The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restaurang The 101 Bali Legian Hotel Bali - Pool The 101 Bali Legian Hotel Bali - Pool The 101 Bali Legian Hotel Bali - Pool The 101 Bali Legian Hotel Bali - Pool The 101 Bali Legian Hotel Bali - Pool The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gästrum The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gästrum The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gästrum The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gästrum The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gästrum The 101 Bali Legian Hotel Bali - Faciliteter The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restaurang The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restaurang The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restaurang
The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restaurang The 101 Bali Legian Hotel Bali - Reception The 101 Bali Legian Hotel Bali - Reception The 101 Bali Legian Hotel Bali - Lobby The 101 Bali Legian Hotel Bali - Lobby The 101 Bali Legian Hotel Bali - Lobby The 101 Bali Legian Hotel Bali - Business Center The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gym The 101 Bali Legian Hotel Bali - Omgivningar The 101 Bali Legian Hotel Bali - Mötesrum The 101 Bali Legian Hotel Bali - Mötesrum The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellet från insidan
Område: Legian Antal rum: 300
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

baserat på 4825
omdömen

Valuta för pengarna
7,8
Läge
8,6
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
8,1
Bekvämligheter på rummet
7,9
Mat/Middag
7,2
Alla omdömen (4825)
Sortera efter:
Linn L. Reste med partner Sweden, den 5 mars 2015
du får, nästan, det du betalar fall

location, 24 h service,
4,7
I detta fallet mindre. Tror vi betalade 300 kr för ett rum inkl skatter utan frukost. Kom fram sent och det var inga problem då det är 24 h service i receptionen. Incheckningen tog lång tid. Personalen var fumlig. Fulla ungdomar festar vid poolen och springer rundor i badkläder i korridor och hissar. Kommer upp till ett rum med två singelsängar, frågar om vi kan få dubbelsäng. Tar kanske 30 min att fixa detta. Mitt i natten och man vill bara gå och lägga sig. Rummet enkelt och väldigt slitet. Var säkert fint en gång i tiden, men nu känns det som x antal 100 ungdomar har festat och gud vet vad i rummen. Känns som ett stort hostel. INte värt pengarna, kommer inte stanna här igen.
Anmäl det här omdömet
Li L. Ensamresenär Sweden, den 15 november 2012
Underbar upplevelse

Fantastisk personal, god mat och mycket bra service.
9,7
Kände mig väl omhändertagen och bortskämd under min vistelse. Framförallt restaurangen och dess personal var otroligt bra!
Anmäl det här omdömet
Kajsa O. Ensamresenär Sweden, den 18 september 2012
Mkt trevligt och bra hotell

rent, nytt och super bra läge
9,7
Mkt bra och trevligt hotell med trevlig personal och bra och fina rum
Anmäl det här omdömet
Arto P. Reste med partner Sweden, den 7 augusti 2011
centralt, fina o frächa rum, trevlig personal

bra pool, mycke fräch hotel, bra frukost. trevlig personal
6,7
centralt läge, perfekt om man gillar fest, men ändå bra pool för barnfamiljer. hyfsat nära stranden, några minuters promenad. enda nackdel att det va ganska få sol stolar vid polen.
Anmäl det här omdömet
Maria E. Reste med partner Sweden, den 13 juli 2011
Fint hotell med bra läge

Bra läge, takterass, frukost
7,7
Fint hotell med många bra egenskaper, dock är rummen väldigt enkla, poolen smutsig. Men personalen är toppen!
Anmäl det här omdömet
Sim H. Ensamresenär Malaysia, den 29 juli 2015
Location good but too noisy

Location are convenient . 15mins to Kuta beach. Food around Legian street are expensive. Oppesite Kuta beach have cheaper food.
6,7
room are clean. But every night surrounding clubbing music too loud. But never mind they are nice Music. But I hate the people who getting drunk there. They will shout at the corridor outside our room.
Anmäl det här omdömet
Gemma A. Familj med äldre barn Australia, den 28 juli 2015
Mother and son travellers

Value for money , staff performance , great position
8,7
Our stay was great but a little noisy at the front of the hotel . After the first night . We asked to be moved to the back of the hotel which was done straight away and upgraded to a pool access . Which was great . I think this hotel is great value for money and very well maintained .
Anmäl det här omdömet
Tristian S. Ensamresenär Australia, den 28 juli 2015
101 the place

Location service and food
9,7
Excellent
Anmäl det här omdömet
Lucas A. Ensamresenär Malaysia, den 25 juli 2015
Great Location

Nice food
8
Anmäl det här omdömet
Teresa B. Ensamresenär Australia, den 24 juli 2015
3 night stay

Cleanliness, friendly & helpful staff
8,7
We enjoyed our stay at the hotel very much. The staff were great, as were the restaurants and facilities. It was well located if you want to be in the center of the action in Legian. The only negative was that if you wanted to sleep-in past 7am then I wouldn't recommend staying in a room on the 3rd floor directly under the restaurant as we woke to the sounds of customers dragging their chairs in & out at their breakfast table.Overall, we thought it was great value!
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

The 101 Bali Legian Hotel BaliThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurangThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurangThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GästrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GästrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GästrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GästrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GästrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - FaciliteterThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurangThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurangThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurangThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurangThe 101 Bali Legian Hotel Bali - ReceptionThe 101 Bali Legian Hotel Bali - ReceptionThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Business CenterThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GymThe 101 Bali Legian Hotel Bali - OmgivningarThe 101 Bali Legian Hotel Bali - MötesrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - MötesrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellet från insidanThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellet från insidanThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurangThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GästrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellet från utsidanThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Mat och dryckThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Mat och dryckThe 101 Bali Legian Hotel Bali - CaféThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Mat och dryckThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Mat och dryckThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Mat och dryckThe 101 Bali Legian Hotel Bali - SpaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GästrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GästrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Pool


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A06