Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The 101 Bali Legian Hotel

Jalan Legian no. 117, Badung, Legian, Bali, Indonesien 80361 (Visa på karta)

Boka nu!

tidigare : The 101 Legian
The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restaurang The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restaurang The 101 Bali Legian Hotel Bali - Pool The 101 Bali Legian Hotel Bali - Pool The 101 Bali Legian Hotel Bali - Pool The 101 Bali Legian Hotel Bali - Pool The 101 Bali Legian Hotel Bali - Pool The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gästrum The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gästrum The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gästrum The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gästrum The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gästrum The 101 Bali Legian Hotel Bali - Faciliteter The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restaurang The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restaurang The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restaurang
The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restaurang The 101 Bali Legian Hotel Bali - Reception The 101 Bali Legian Hotel Bali - Reception The 101 Bali Legian Hotel Bali - Lobby The 101 Bali Legian Hotel Bali - Lobby The 101 Bali Legian Hotel Bali - Lobby The 101 Bali Legian Hotel Bali - Business Center The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gym The 101 Bali Legian Hotel Bali - Omgivningar The 101 Bali Legian Hotel Bali - Mötesrum The 101 Bali Legian Hotel Bali - Mötesrum The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellet från insidan
Område: Legian Antal rum: 300
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

baserat på 4884
omdömen

Valuta för pengarna
7,8
Läge
8,6
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
8,1
Bekvämligheter på rummet
7,9
Mat/Middag
7,2
Alla omdömen (4884)
Sortera efter:
Linn L. Reste med partner Sweden, den 5 mars 2015
du får, nästan, det du betalar fall

location, 24 h service,
4,7
I detta fallet mindre. Tror vi betalade 300 kr för ett rum inkl skatter utan frukost. Kom fram sent och det var inga problem då det är 24 h service i receptionen. Incheckningen tog lång tid. Personalen var fumlig. Fulla ungdomar festar vid poolen och springer rundor i badkläder i korridor och hissar. Kommer upp till ett rum med två singelsängar, frågar om vi kan få dubbelsäng. Tar kanske 30 min att fixa detta. Mitt i natten och man vill bara gå och lägga sig. Rummet enkelt och väldigt slitet. Var säkert fint en gång i tiden, men nu känns det som x antal 100 ungdomar har festat och gud vet vad i rummen. Känns som ett stort hostel. INte värt pengarna, kommer inte stanna här igen.
Anmäl det här omdömet
Li L. Ensamresenär Sweden, den 15 november 2012
Underbar upplevelse

Fantastisk personal, god mat och mycket bra service.
9,7
Kände mig väl omhändertagen och bortskämd under min vistelse. Framförallt restaurangen och dess personal var otroligt bra!
Anmäl det här omdömet
Kajsa O. Ensamresenär Sweden, den 18 september 2012
Mkt trevligt och bra hotell

rent, nytt och super bra läge
9,7
Mkt bra och trevligt hotell med trevlig personal och bra och fina rum
Anmäl det här omdömet
Arto P. Reste med partner Sweden, den 7 augusti 2011
centralt, fina o frächa rum, trevlig personal

bra pool, mycke fräch hotel, bra frukost. trevlig personal
6,7
centralt läge, perfekt om man gillar fest, men ändå bra pool för barnfamiljer. hyfsat nära stranden, några minuters promenad. enda nackdel att det va ganska få sol stolar vid polen.
Anmäl det här omdömet
Maria E. Reste med partner Sweden, den 13 juli 2011
Fint hotell med bra läge

Bra läge, takterass, frukost
7,7
Fint hotell med många bra egenskaper, dock är rummen väldigt enkla, poolen smutsig. Men personalen är toppen!
Anmäl det här omdömet
Sara C. Gruppresenär New Zealand, den 30 augusti 2015
Hens weekend getaway

Friendly staff, Starbucks in the lobby, the roof top pool
8
Pleasant stay, pretty noisy place but expected with the location
Anmäl det här omdömet
Gaurav G. Reste med partner India, den 29 augusti 2015
Happy customer ( highly recommend)

Staff, spa and HARI
10
Teri ma 101 for the hospitality and the service you offered and specially the reception staff and the spa staff.. This was one of the best holidays we had. We stayed there almost for a week and really really good.. Also a big thanks to the front staff reception (HARI). She really made us come back again to 101.. Me and my wife were really happy... Thanks Happy customer😃😃😃😃
Anmäl det här omdömet
Shane G. Ensamresenär Australia, den 29 augusti 2015
Hotel overbooked, given room in front of the DJ
3,3
I've stayed at the 101 a few times when passing through Kuta but will never do so again. When we arrived we were told the place was overbooked and our booking was not in the system. Admittedly I did not have my Agoda voucher with me as I'd booked it while traveling and had problems with my phone. After I got wifi and extracted the voucher the hotel finally agreed that I did have a booking but they did not have our rooms ready (we arrived at 4 p.m.). After a good hour or so we were given one room, but it was by the pool with pool party in full swing and speakers right by our door blasting some pretty ordinary music. Not what we wanted after a long journey. After another few hours the second room was available but not a twin bed room as booked. A throughly disappointing experience and I will not be back.
Anmäl det här omdömet
Laurie T. Gruppresenär Australia, den 29 augusti 2015
think again

Location
7,3
average at best
Anmäl det här omdömet
Alysha G. Reste med partner Singapore, den 28 augusti 2015
Pleasant stay in 101 Legian

Location, breakfast and service
8,3
Didn't favour the late check-in time which was at 3pm however, hotel staff assisted us to rent a bike and explore the vincinty while waiting. Walking distance to Sky Garden, Poppies Lane 1 & 2 and they offer money changing and tour services. Will definitely come back again the next time.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

The 101 Bali Legian Hotel BaliThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurangThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurangThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GästrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GästrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GästrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GästrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GästrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - FaciliteterThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurangThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurangThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurangThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurangThe 101 Bali Legian Hotel Bali - ReceptionThe 101 Bali Legian Hotel Bali - ReceptionThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Business CenterThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GymThe 101 Bali Legian Hotel Bali - OmgivningarThe 101 Bali Legian Hotel Bali - MötesrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - MötesrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellet från insidanThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellet från insidanThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurangThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GästrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellet från utsidanThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Mat och dryckThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Mat och dryckThe 101 Bali Legian Hotel Bali - CaféThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Mat och dryckThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Mat och dryckThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Mat och dryckThe 101 Bali Legian Hotel Bali - SpaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GästrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GästrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Pool


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B04