Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The 101 Bali Legian Hotel

Jalan Legian no. 117, Badung, Legian, Bali, Indonesien 80361 (Visa på karta)

Boka nu!

tidigare : The 101 Legian
The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restaurang The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restaurang The 101 Bali Legian Hotel Bali - Pool The 101 Bali Legian Hotel Bali - Pool The 101 Bali Legian Hotel Bali - Pool The 101 Bali Legian Hotel Bali - Pool The 101 Bali Legian Hotel Bali - Pool The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gästrum The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gästrum The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gästrum The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gästrum The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gästrum The 101 Bali Legian Hotel Bali - Faciliteter The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restaurang The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restaurang The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restaurang
The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restaurang The 101 Bali Legian Hotel Bali - Reception The 101 Bali Legian Hotel Bali - Reception The 101 Bali Legian Hotel Bali - Lobby The 101 Bali Legian Hotel Bali - Lobby The 101 Bali Legian Hotel Bali - Lobby The 101 Bali Legian Hotel Bali - Business Center The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gym The 101 Bali Legian Hotel Bali - Omgivningar The 101 Bali Legian Hotel Bali - Mötesrum The 101 Bali Legian Hotel Bali - Mötesrum The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellet från insidan
Område: Legian Antal rum: 300
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

baserat på 4768
omdömen

Valuta för pengarna
7,8
Läge
8,6
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
8,2
Bekvämligheter på rummet
7,9
Mat/Middag
7,2
Alla omdömen (4768)
Sortera efter:
Linn L. Reste med partner Sweden, den 5 mars 2015
du får, nästan, det du betalar fall

location, 24 h service,
4,7
I detta fallet mindre. Tror vi betalade 300 kr för ett rum inkl skatter utan frukost. Kom fram sent och det var inga problem då det är 24 h service i receptionen. Incheckningen tog lång tid. Personalen var fumlig. Fulla ungdomar festar vid poolen och springer rundor i badkläder i korridor och hissar. Kommer upp till ett rum med två singelsängar, frågar om vi kan få dubbelsäng. Tar kanske 30 min att fixa detta. Mitt i natten och man vill bara gå och lägga sig. Rummet enkelt och väldigt slitet. Var säkert fint en gång i tiden, men nu känns det som x antal 100 ungdomar har festat och gud vet vad i rummen. Känns som ett stort hostel. INte värt pengarna, kommer inte stanna här igen.
Li L. Ensamresenär Sweden, den 15 november 2012
Underbar upplevelse

Fantastisk personal, god mat och mycket bra service.
9,7
Kände mig väl omhändertagen och bortskämd under min vistelse. Framförallt restaurangen och dess personal var otroligt bra!
Kajsa O. Ensamresenär Sweden, den 18 september 2012
Mkt trevligt och bra hotell

rent, nytt och super bra läge
9,7
Mkt bra och trevligt hotell med trevlig personal och bra och fina rum
Arto P. Reste med partner Sweden, den 7 augusti 2011
centralt, fina o frächa rum, trevlig personal

bra pool, mycke fräch hotel, bra frukost. trevlig personal
6,7
centralt läge, perfekt om man gillar fest, men ändå bra pool för barnfamiljer. hyfsat nära stranden, några minuters promenad. enda nackdel att det va ganska få sol stolar vid polen.
Maria E. Reste med partner Sweden, den 13 juli 2011
Fint hotell med bra läge

Bra läge, takterass, frukost
7,7
Fint hotell med många bra egenskaper, dock är rummen väldigt enkla, poolen smutsig. Men personalen är toppen!
Darren S. Reste med partner Australia, den 3 juli 2015
Great stay at 101

staff, cleanliness and convenient location
8,3
We really enjoyed our stay and would definitely recommend this hotel to others - really great value for money and close to everything.
Amare H. Ensamresenär Australia, den 1 juli 2015
Australia

Receptions performance, management, security
6
This is my second stay at this hotel, I felt like they did not perform as they did previously. I stayed 8 night and found my room cleaned may be three times. I found myself having to ask for a towel because there was non. My sink in the room kept getting flooded, so I had to brush my teeth in the shower. Overall it's not a bad hotel but next time I will definitely look for something a bit better, specially regarding the flooding and the towel.
Laura G. Ensamresenär United Kingdom, den 30 juni 2015
A happy hotel

Staff manners and friendliness, sky pool, value for money
8,7
I enjoyed my stay at 101 and the staff are extremely friedndly happy and helpful. I had actually booked to be in Legian and this hotel is definitely in Kuta (I guess agoda needs to adjust the location). It is definitely a hotel geared for younger people. It's feels very social with everyone making friends and hanging out by the pool during the day. Personally I would have preferred a slightly quieter location and hotel (hence booking in Legian) but the hotel itself was good. Saying that I didn't hear noise at night even though there were a couple of pool parties during my stay there.
Lucas A. Ensamresenär Malaysia, den 28 juni 2015
Nice Room

Nice room
8
Boon H. Reste med partner Malaysia, den 28 juni 2015
A place where you will revisit!

Comfort great location and helpful staff
8,3

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

The 101 Bali Legian Hotel BaliThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurangThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurangThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GästrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GästrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GästrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GästrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GästrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - FaciliteterThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurangThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurangThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurangThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurangThe 101 Bali Legian Hotel Bali - ReceptionThe 101 Bali Legian Hotel Bali - ReceptionThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Business CenterThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GymThe 101 Bali Legian Hotel Bali - OmgivningarThe 101 Bali Legian Hotel Bali - MötesrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - MötesrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellet från insidanThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellet från insidanThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurangThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GästrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellet från utsidanThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Mat och dryckThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Mat och dryckThe 101 Bali Legian Hotel Bali - CaféThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Mat och dryckThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Mat och dryckThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Mat och dryckThe 101 Bali Legian Hotel Bali - SpaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GästrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GästrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Pool


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B06