Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The 101 Bali Legian Hotel

Jalan Legian no. 117, Badung, Legian, Bali, Indonesien 80361 (Visa på karta)

Boka nu!

tidigare : The 101 Legian
The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restaurang The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restaurang The 101 Bali Legian Hotel Bali - Pool The 101 Bali Legian Hotel Bali - Pool The 101 Bali Legian Hotel Bali - Pool The 101 Bali Legian Hotel Bali - Pool The 101 Bali Legian Hotel Bali - Pool The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gästrum The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gästrum The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gästrum The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gästrum The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gästrum The 101 Bali Legian Hotel Bali - Faciliteter The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restaurang The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restaurang The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restaurang
The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restaurang The 101 Bali Legian Hotel Bali - Reception The 101 Bali Legian Hotel Bali - Reception The 101 Bali Legian Hotel Bali - Lobby The 101 Bali Legian Hotel Bali - Lobby The 101 Bali Legian Hotel Bali - Lobby The 101 Bali Legian Hotel Bali - Business Center The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gym The 101 Bali Legian Hotel Bali - Omgivningar The 101 Bali Legian Hotel Bali - Mötesrum The 101 Bali Legian Hotel Bali - Mötesrum The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellet från insidan
Område: Legian Antal rum: 300
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

baserat på 4871
omdömen

Valuta för pengarna
7,8
Läge
8,6
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
8,1
Bekvämligheter på rummet
7,9
Mat/Middag
7,2
Alla omdömen (4871)
Sortera efter:
Linn L. Reste med partner Sweden, den 5 mars 2015
du får, nästan, det du betalar fall

location, 24 h service,
4,7
I detta fallet mindre. Tror vi betalade 300 kr för ett rum inkl skatter utan frukost. Kom fram sent och det var inga problem då det är 24 h service i receptionen. Incheckningen tog lång tid. Personalen var fumlig. Fulla ungdomar festar vid poolen och springer rundor i badkläder i korridor och hissar. Kommer upp till ett rum med två singelsängar, frågar om vi kan få dubbelsäng. Tar kanske 30 min att fixa detta. Mitt i natten och man vill bara gå och lägga sig. Rummet enkelt och väldigt slitet. Var säkert fint en gång i tiden, men nu känns det som x antal 100 ungdomar har festat och gud vet vad i rummen. Känns som ett stort hostel. INte värt pengarna, kommer inte stanna här igen.
Anmäl det här omdömet
Li L. Ensamresenär Sweden, den 15 november 2012
Underbar upplevelse

Fantastisk personal, god mat och mycket bra service.
9,7
Kände mig väl omhändertagen och bortskämd under min vistelse. Framförallt restaurangen och dess personal var otroligt bra!
Anmäl det här omdömet
Kajsa O. Ensamresenär Sweden, den 18 september 2012
Mkt trevligt och bra hotell

rent, nytt och super bra läge
9,7
Mkt bra och trevligt hotell med trevlig personal och bra och fina rum
Anmäl det här omdömet
Arto P. Reste med partner Sweden, den 7 augusti 2011
centralt, fina o frächa rum, trevlig personal

bra pool, mycke fräch hotel, bra frukost. trevlig personal
6,7
centralt läge, perfekt om man gillar fest, men ändå bra pool för barnfamiljer. hyfsat nära stranden, några minuters promenad. enda nackdel att det va ganska få sol stolar vid polen.
Anmäl det här omdömet
Maria E. Reste med partner Sweden, den 13 juli 2011
Fint hotell med bra läge

Bra läge, takterass, frukost
7,7
Fint hotell med många bra egenskaper, dock är rummen väldigt enkla, poolen smutsig. Men personalen är toppen!
Anmäl det här omdömet
Ditta M. Ensamresenär Indonesia, den 26 augusti 2015
LOCATION

location, good pool, good room, good staff
8,3
i booked a room like 10 minutes before arriving in this hotel, the staff said the reciept hasnt come so i must wait til an hour. i said to him i will go out and when i come back 3 hours later. the staff ask me again about check in thing. ahhhh. but overall. everything was great, she upgraded my room free. the room was nice with balcony and pool view, the room is clean and smell so good. the food is nice but lil bit kind. the taste was good, the location of this hotel is perfect. near bomb monument, near pub/bars ar legian.
Anmäl det här omdömet
Zuhazlina I. Reste med partner Malaysia, den 25 augusti 2015
Great location

location, value for money, facilities
6,7
Easy access to Legian and Kuta center
Anmäl det här omdömet
Shane G. Ensamresenär Australia, den 22 augusti 2015
Great location

location, roof area
9
Stayed here a few times, good location and the rooms are tidy if a bit small
Anmäl det här omdömet
Guy G. Ensamresenär Australia, den 20 augusti 2015
Just what I needed

Location, staff, value!
10
This was a great stay. Unfortunately I had to cut my trip short by 4 days due to family illness. So I missed out on a lot of things to do! But there is always next time
Anmäl det här omdömet
Maysara H. Gruppresenär Egypt, den 17 augusti 2015
Great Location , Tiny Rooms

Location is great, Staff are friendly, Rooms are Clean
7,7
As I mentioned before, the location is very good, but the rooms are very very small. The toilet and the shower are very small, too. There is no drawer to put your clothes and your stuff in it. The TV is a bit old (does not support USB!). In addition, the beds also are small. The hotel describes these small rooms as "Smart Design". On the other hand, the rooms are clean and the staff are friendly. The Sky Pools is great and the cafeteria/bar in the fourth floor is very nice.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

The 101 Bali Legian Hotel BaliThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurangThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurangThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GästrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GästrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GästrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GästrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GästrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - FaciliteterThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurangThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurangThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurangThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurangThe 101 Bali Legian Hotel Bali - ReceptionThe 101 Bali Legian Hotel Bali - ReceptionThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Business CenterThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GymThe 101 Bali Legian Hotel Bali - OmgivningarThe 101 Bali Legian Hotel Bali - MötesrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - MötesrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellet från insidanThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellet från insidanThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurangThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GästrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellet från utsidanThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Mat och dryckThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Mat och dryckThe 101 Bali Legian Hotel Bali - CaféThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Mat och dryckThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Mat och dryckThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Mat och dryckThe 101 Bali Legian Hotel Bali - SpaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GästrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GästrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PoolThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Pool


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B07