Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The Accord Metropolitan Hotel

35-36-37 G N Chetty Road T Nagar, Chennai centrum, Chennai, Indien 600017

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

baserat på 1140 omdömen

2 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,1
Läge
8,3
Personal
8,4
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,3
Mat/Middag
7,9
Alla omdömen (1140)
Sortera efter:
Carolina N. Ensamresenär Sweden, den 21 maj 2012
Helt okej

Lugnt, bra läge
8
Det var ett bra hotell och verkligen värt sitt pris. Lugnt område och lugnt hotell
Hjoerdis Y. Ensamresenär Sweden, den 3 mars 2012
Fint hotell att landa i efter lang flygning

Harlig solterass och pool. Bra sangar, rent. Fantastisk internationell och indisk frukostbufee. Tysta ro rena rum. Snabb service och vanlig personal. Stillsam och behaglig atmosfar.
9
Tysta rum trots starkt trafikerad gata. Lite sliten inreding i rumme. Mer **** hotel standard i rummet. Vanlig och serviceminded personal.
Tips: Poolen och solterassen ar vart ett besok.
Sathish K. Reste med partner Australia, den 20 maj 2016
Good
6
Good
Asha P. Ensamresenär New Zealand, den 14 maj 2016
Excellent location
6,7
Very convenient to all areas... Shopping, offices... Very helpful dedicated staff especially Mr. Sharath ..
Krishnan U. Affärsresenär Malaysia, den 14 maj 2016
Business trip
5,7
Excellent will recommend. my friends.
Ibrahim R. Affärsresenär Maldives, den 12 maj 2016
staff, room and service excellent
6,7
Had a relaxing stay here. Few things to note. bathroom a bit dim and too many visits from house keeping especially in the morning.
Visvalingam B. Affärsresenär Malaysia, den 8 maj 2016
Location
6,7
Nice hotel and location is very near to T. Nagar ,
Vincent J. Ensamresenär Malaysia, den 6 maj 2016
Accord - Chennai's Hotel of Delight!
6,3
From check-in to check-out after 3 nights, my stay at Accord Metropolitan was a delightful experience. The ambiance was soothing, the facilities were excellent, and the staff were superb. Aditya and Anand of the restaurant really raised the bar when attending to my needs - dishes that were not available were served with no hassle at my request. Considering the reasonable charges I paid over my Agoda on-line booking, Accord was top-notch value for money and much more; needless to say, when I am next in Chennai, it would be Accord!
Anandan T. Reste med partner Singapore, den 2 maj 2016
Nice hotel.
6,7
Myself and my Husband had enjoy the trip.
Sri L. Reste med partner Malaysia, den 2 april 2016
Best hotel in town
6,7
Good service
1 - 2 av 2 omdömen
The Accord Metropolitan Hotel ChennaiThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotellet från insidanThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurangThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Business CenterThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Pub/loungeThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GästrumThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BadrumThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - MötesrumThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - MötesrumThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GästrumThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GästrumThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GästrumThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GästrumThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GästrumThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurangThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GästrumThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GästrumThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurangThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurangThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GästrumThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GästrumThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BadrumThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BadrumThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - MötesrumThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurangThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - PoolThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - PoolThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - PoolThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotellet från insidanThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurangThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotellet från insidanThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotellet från insidanThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Mat och dryckThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - FaciliteterThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotellet från insidanThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurangThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotellet från insidanThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotellet från insidanThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotellet från insidanThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotellet från insidanThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurangThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurangThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurangThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurangThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - PoolThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurangThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurangThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - PoolThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - CaféThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - CaféThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Café


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C04