Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The Accord Metropolitan Hotel

35-36-37 Gn Chetty Road T Nagar, Chennai centrum, Chennai, Indien 600017 (Visa på karta)

Boka nu!

The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotellet från insidan The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurang The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Business Center The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Pub/lounge The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Café The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Café The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gästrum The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Badrum The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Mötesrum The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Mötesrum The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gästrum The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gästrum The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gästrum The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gästrum The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gästrum The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurang
The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gästrum The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gästrum The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurang The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurang The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gästrum The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gästrum The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Badrum The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Badrum The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Mötesrum The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurang The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurang The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Pool
Område: Chennai centrum Antal rum: 162
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

baserat på 1023
omdömen

Valuta för pengarna
8,1
Läge
8,3
Personal
8,4
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,3
Mat/Middag
7,9
Alla omdömen (1023)
Sortera efter:
Carolina N. Ensamresenär Sweden, den 21 maj 2012
Helt okej

Lugnt, bra läge
8
Det var ett bra hotell och verkligen värt sitt pris. Lugnt område och lugnt hotell
Anmäl det här omdömet
Hjoerdis Y. Ensamresenär Sweden, den 3 mars 2012
Fint hotell att landa i efter lang flygning

Harlig solterass och pool. Bra sangar, rent. Fantastisk internationell och indisk frukostbufee. Tysta ro rena rum. Snabb service och vanlig personal. Stillsam och behaglig atmosfar.
9
Tysta rum trots starkt trafikerad gata. Lite sliten inreding i rumme. Mer **** hotel standard i rummet. Vanlig och serviceminded personal.
Tips: Poolen och solterassen ar vart ett besok.
Anmäl det här omdömet
Vejaya N. Gruppresenär Singapore, den 31 juli 2015
We saw cockroaches and mosquitoes

No comments shld upgrade further
7,3
Not to my expectation
Anmäl det här omdömet
Patrick C. Ensamresenär United States of America, den 24 juli 2015
An Aging Hotel

Friendly staff
6
I Was disappointed in my experience for the money I spent on the room. I booked a room with a large bed but was told they were all out when I arrived. The room I was given had stains on the sheets and a rattling air conditioner. You could tell that the hotel was very special at one time but now it is in need of renovation and updating. I was told I could be moved the next day and it wasn't until I inquired several times before action was taken. The new room I was given was much nicer.
Anmäl det här omdömet
Jeganathan S. Affärsresenär India, den 24 juli 2015
Below expecations

location , location, location
7
went there with high expectations but did not meet my expectations except the location.
Anmäl det här omdömet
John M. Reste med partner United Kingdom, den 21 juli 2015
'Blessings in India.'

Staff - Swimming Pool - Dining
9
Really enjoyed out two weeks at he Accord - Staff friendly and efficient.... Would love to go back again in the future...
Anmäl det här omdömet
Pankaj G. Affärsresenär India, den 16 juli 2015
staff

room, dining, clean
5,3
Anmäl det här omdömet
Ganesen A. Affärsresenär Singapore, den 15 juli 2015
Nice place to stay.

clean rooms and friendly staff.
9
Good location.
Anmäl det här omdömet
B K. Reste med partner Singapore, den 8 juli 2015
Good friendly atmosphere. However the gym and the

Staff were all helpful and courteous. Good location.
9
Good
Anmäl det här omdömet
Rob J. Affärsresenär Netherlands, den 3 juli 2015
Best hotel in town as value for money

clean , no Noise of disco at night , location
10
very pleasent stay No overcharged hotel food price Clean quiet hotel Nice pool
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

The Accord Metropolitan Hotel ChennaiThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotellet från insidanThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurangThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Business CenterThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Pub/loungeThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - CaféThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - CaféThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GästrumThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BadrumThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - MötesrumThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - MötesrumThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GästrumThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GästrumThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GästrumThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GästrumThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GästrumThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurangThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GästrumThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GästrumThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurangThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurangThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GästrumThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GästrumThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BadrumThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BadrumThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - MötesrumThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurangThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurangThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - PoolThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - PoolThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - PoolThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotellet från insidanThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurangThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotellet från insidanThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotellet från insidanThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Mat och dryckThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - FaciliteterThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotellet från insidanThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurangThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotellet från insidanThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotellet från insidanThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotellet från insidanThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotellet från insidanThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurangThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurangThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurangThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurangThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - PoolThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurangThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurangThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - PoolThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - PoolThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurang

Kundrecensioner - The Accord Metropolitan Hotel, Chennai

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B06