Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The Bauhinia Hotel-TST

5-9 Observatory Court, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Badrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Badrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Reception The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Badrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Badrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Badrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum
The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Badrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Badrum
Område: Tsim Sha Tsui Antal rum: 94

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

baserat på 1845
omdömen

Valuta för pengarna
7,9
Läge
7,9
Personal
8,1
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
6,2
Alla omdömen (1845)
Sortera efter:
Mats J. Affärsresenär Sweden, den 8 november 2014
Bra läge på lugn gata

Allt finns i närheten med bra restauranger och shopping med MTR inom ca 500m
6,7
Lugnt och bra men ingen frukost finns på hotellet
Anmäl det här omdömet
Martin J. Reste med partner Sweden, den 17 april 2012
Rent och bra hotell med bra läge

Rent och välskött, bra läge.
7,3
Hotellet ligger på en liten höjd, men man måste vara bra fet, eller lat för att tycka att det är jobbigt. De negativa kommentarerna om detta kan man bortse ifrån ifall man är normalt begåvad i att gå. Rummet var ganska litet, men fullt tillräckligt. Det var ett skönt ställe att komma tillbaka till efter heldagar på stan.
Tips om shopping: Echo photo & audio rekommenderas för kameror och tillbehör. Bra priser utan en massa tjafsigt prutande.
Anmäl det här omdömet
Charlotte R. Familj med småbarn Sweden, den 11 juli 2011
Bra läge och trevlig personal

Hotellet var perfekt beläget för sevärdheter och shopping i Hong Kong
8,3
Hotellet låg kanonbra och hade bra priser. Rummen var lite mindre än vi var vana vid från Kina och det var tufft att få in en spjällsäng. Grattis datorer och internet i receptionen var ett stort plus. Läget var kanon med gångavstånd till flera marknader och sevärdheter!
Tips om shopping: Temple markets kvällsmarknad var kanon med bra priser och trevliga säljare. Ladys market gillade jag inte alls då de var så vana vid västerländska turister och de var rätt otrevliga och tog alla chanser till att överprisa sina varor.
Anmäl det här omdömet
Jadiya C. Reste med partner Thailand, den 30 augusti 2015
Spacious Room at Great Location

Location, Room Space, View
8,7
At the time of booking, I specified in my agoda booking which was under my name that my husband may arrive before me. Usually hotels do not pay attention to the special remarks in agoda but this hotel did! Also, we got a free upgrade to Harbour View Room which was fantastic! Hong Kong being such a condensed and congested city, most hotel rooms in general is very small. This is not the case at the Bauhinia. We thoroughly enjoyed our stay here. Another very thoughtful point by the hotel is that, now in Hong Kong, all shops do not give out bags to be more eco-friendly, so you must bring your own bag. The hotel provide an eco-bag for you for this purpose which I really appreciated.
Anmäl det här omdömet
Ian S. Ensamresenär Hong Kong, den 28 augusti 2015
Great hotel for location and price

close to shopping, one of the best food nearby the hotel, clean room
8,7
enjoyable
Anmäl det här omdömet
Enkhbold S. Reste med partner Mongolia, den 26 augusti 2015
Good

Good
8
Good
Anmäl det här omdömet
Dympna C. Ensamresenär United Kingdom, den 9 augusti 2015
Great location

Convenient for Knutsford Terrace bars and restaurants. Upgrade afforded us a harbour view. Room was comfortable and clean.
8
A very pleasant stay. Enjoyed the upgrade and looking forward to passing through again on our return to the UK.
Anmäl det här omdömet
Papatsara R. Reste med partner Thailand, den 6 augusti 2015
Satisfied

Great location (shopping centre, pub, restaurant, MTR), Great hotel staff, Great facility
7,7
Great
Anmäl det här omdömet
Noppadon A. Reste med partner Thailand, den 3 augusti 2015
love it

cleanliness
10
Anmäl det här omdömet
Janielou A. Reste med partner Philippines, den 2 augusti 2015
Great location. Helpful staff.

Very accessible and big rooms by hong kong standards. New and clean too.
9,3
Great!
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

The Bauhinia Hotel-TST Hong KongThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - BadrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - BadrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - ReceptionThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - BadrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - BadrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - BadrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - BadrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - BadrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - BadrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - BadrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - BadrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - BadrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Hotellet från insidanThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum

Kundrecensioner - The Bauhinia Hotel-TST, Hong Kong

AS-AGWEB-3B01