eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The Bauhinia Hotel-TST

5-9 Observatory Court, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Hotellet från insidan The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Business Center The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Reception The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Badrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Hotellet från insidan The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Badrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Reception The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Reception
Område: Tsim Sha Tsui Antal rum: 44
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,7

från 1549 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
7,8
Personal
8,1
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
6,2
Alla recensioner (1549)
Sortera efter:
Mats J. Affärsresenär Sweden, den 8 november 2014
Bra läge på lugn gata

Allt finns i närheten med bra restauranger och shopping med MTR inom ca 500m
6,7
Lugnt och bra men ingen frukost finns på hotellet
Martin J. Reste med partner Sweden, den 17 april 2012
Rent och bra hotell med bra läge

Rent och välskött, bra läge.
7,3
Hotellet ligger på en liten höjd, men man måste vara bra fet, eller lat för att tycka att det är jobbigt. De negativa kommentarerna om detta kan man bortse ifrån ifall man är normalt begåvad i att gå. Rummet var ganska litet, men fullt tillräckligt. Det var ett skönt ställe att komma tillbaka till efter heldagar på stan.
Tips om shopping: Echo photo & audio rekommenderas för kameror och tillbehör. Bra priser utan en massa tjafsigt prutande.
Charlotte R. Familj med småbarn Sweden, den 11 juli 2011
Bra läge och trevlig personal

Hotellet var perfekt beläget för sevärdheter och shopping i Hong Kong
8,3
Hotellet låg kanonbra och hade bra priser. Rummen var lite mindre än vi var vana vid från Kina och det var tufft att få in en spjällsäng. Grattis datorer och internet i receptionen var ett stort plus. Läget var kanon med gångavstånd till flera marknader och sevärdheter!
Tips om shopping: Temple markets kvällsmarknad var kanon med bra priser och trevliga säljare. Ladys market gillade jag inte alls då de var så vana vid västerländska turister och de var rätt otrevliga och tog alla chanser till att överprisa sina varor.
Tania R. Affärsresenär United States of America, den 18 november 2014
Bauhinia Locale Super Fun!

Adjacent Knutsfard Terrace, large room for HK, nice desk
8,3
Bauhinia is up a hill, so be ready for a hike. Not suited for those not able or into walking up a hill. Right across the street from Knutsfird Terrace which is a super fun place to eat. Small lobby and big room, it is the opposite of most HK boutique hotels. Room was clean and even had a partial harbor view!!! There was construction going on in hitel but I never heard anything and they gave construction going on chocolates in the room, so I was very happy. tWill stay here again.
Jin W. Ensamresenär China, den 10 november 2014
Good

Location,size,service
10
Impressive
Lorenzo R. Affärsresenär Italy, den 6 november 2014
value for money not acceptable

service, front desk, location
5,7
for the money I payed the room was not nice. Old furnishing.
Debby S. Affärsresenär Hong Kong, den 29 oktober 2014
Small room but at high price

Small room but at high price
7,7
Heon-Jun J. Affärsresenär South Korea, den 27 oktober 2014
Friendly staff and perfect location

friendly staff, best location, clean room
9,7
Margaret B. Gruppresenär Philippines, den 26 oktober 2014
Nice play to stay

near shopping, walking distance to airport express stop, quiet area
8,3
it was pleasant, arrived early and left my bags to go back in the evening. when i left front desk offered to keep my belongings, very accommodating
Ka L. Reste med partner Hong Kong, den 7 oktober 2014
Short stay value for money

Value for money , location , comfort
8

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

The Bauhinia Hotel-TST Hong KongThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Hotellet från insidanThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Business CenterThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - ReceptionThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - BadrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Hotellet från insidanThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - BadrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - ReceptionThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Reception

Kundrecensioner - The Bauhinia Hotel-TST, Hong Kong

AS-AGWEB-3B02