Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The Bauhinia Hotel-TST

5-9 Observatory Court, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Hotellet från insidan The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Business Center The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Reception The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Badrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Hotellet från insidan The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Badrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Reception The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Reception
Område: Tsim Sha Tsui Antal rum: 44
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

baserat på 1669 omdömen

Valuta för pengarna
7,9
Läge
7,9
Personal
8,1
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
6,2
Alla omdömen (1669)
Sortera efter:
Mats J. Affärsresenär Sweden, den 8 november 2014
Bra läge på lugn gata

Allt finns i närheten med bra restauranger och shopping med MTR inom ca 500m
6,7
Lugnt och bra men ingen frukost finns på hotellet
Martin J. Reste med partner Sweden, den 17 april 2012
Rent och bra hotell med bra läge

Rent och välskött, bra läge.
7,3
Hotellet ligger på en liten höjd, men man måste vara bra fet, eller lat för att tycka att det är jobbigt. De negativa kommentarerna om detta kan man bortse ifrån ifall man är normalt begåvad i att gå. Rummet var ganska litet, men fullt tillräckligt. Det var ett skönt ställe att komma tillbaka till efter heldagar på stan.
Tips om shopping: Echo photo & audio rekommenderas för kameror och tillbehör. Bra priser utan en massa tjafsigt prutande.
Charlotte R. Familj med småbarn Sweden, den 11 juli 2011
Bra läge och trevlig personal

Hotellet var perfekt beläget för sevärdheter och shopping i Hong Kong
8,3
Hotellet låg kanonbra och hade bra priser. Rummen var lite mindre än vi var vana vid från Kina och det var tufft att få in en spjällsäng. Grattis datorer och internet i receptionen var ett stort plus. Läget var kanon med gångavstånd till flera marknader och sevärdheter!
Tips om shopping: Temple markets kvällsmarknad var kanon med bra priser och trevliga säljare. Ladys market gillade jag inte alls då de var så vana vid västerländska turister och de var rätt otrevliga och tog alla chanser till att överprisa sina varor.
Hoi S. Reste med partner Hong Kong, den 23 april 2015
No late check out was given this time

Very convenient, polite reception staff
7,3
Very convenient, polite reception staff. However no late check out was given this time.
Saksuwan L. Ensamresenär Thailand, den 15 april 2015
Good room good bed

Relax for holiday, good bed, big room
6,3
Big room to stay here relax and enjoy holiday at The Bauhinia
Hoi S. Reste med partner Hong Kong, den 9 april 2015
Good and very convenient

Very convenient, nice staff
7,3
Very convenient and comfortable
Hoi S. Reste med partner China, den 30 mars 2015
Very nice

Very convenient, nice staff, comfortable
7,7
The staff there recognizes me which is very warm
Joseph A. Affärsresenär United States of America, den 27 mars 2015
Great value

Larger room, location, quiet
10
Staff was friendly. Room was nice. Location is just what I needed. I have stayed here 4 times now and even though it's under renovation for past 2 yrs, the floors that are finished are quite nice and comfortable.
Hoi S. Reste med partner China, den 26 mars 2015
Always good

Very convenient, nice staff, comfortable
7,7
nice staff
Kah H. Ensamresenär Malaysia, den 23 mars 2015
Good

Location,reception,value
10

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

The Bauhinia Hotel-TST Hong KongThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Hotellet från insidanThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Business CenterThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - ReceptionThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - BadrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Hotellet från insidanThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - BadrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - ReceptionThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Reception


AS-AGWEB-3B03