Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The Bauhinia Hotel-TST

5-9 Observatory Court, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Hotellet från insidan The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Badrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Badrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gästrum The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Reception
Område: Tsim Sha Tsui Antal rum: 44
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

baserat på 1699 omdömen

Valuta för pengarna
7,9
Läge
7,9
Personal
8,1
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
6,2
Alla omdömen (1699)
Sortera efter:
Mats J. Affärsresenär Sweden, den 8 november 2014
Bra läge på lugn gata

Allt finns i närheten med bra restauranger och shopping med MTR inom ca 500m
6,7
Lugnt och bra men ingen frukost finns på hotellet
Martin J. Reste med partner Sweden, den 17 april 2012
Rent och bra hotell med bra läge

Rent och välskött, bra läge.
7,3
Hotellet ligger på en liten höjd, men man måste vara bra fet, eller lat för att tycka att det är jobbigt. De negativa kommentarerna om detta kan man bortse ifrån ifall man är normalt begåvad i att gå. Rummet var ganska litet, men fullt tillräckligt. Det var ett skönt ställe att komma tillbaka till efter heldagar på stan.
Tips om shopping: Echo photo & audio rekommenderas för kameror och tillbehör. Bra priser utan en massa tjafsigt prutande.
Charlotte R. Familj med småbarn Sweden, den 11 juli 2011
Bra läge och trevlig personal

Hotellet var perfekt beläget för sevärdheter och shopping i Hong Kong
8,3
Hotellet låg kanonbra och hade bra priser. Rummen var lite mindre än vi var vana vid från Kina och det var tufft att få in en spjällsäng. Grattis datorer och internet i receptionen var ett stort plus. Läget var kanon med gångavstånd till flera marknader och sevärdheter!
Tips om shopping: Temple markets kvällsmarknad var kanon med bra priser och trevliga säljare. Ladys market gillade jag inte alls då de var så vana vid västerländska turister och de var rätt otrevliga och tog alla chanser till att överprisa sina varor.
John F. Ensamresenär Hong Kong, den 25 maj 2015
Clean, nice and worth for money

value for money, spacious room and neat
8,3
though not too close to MTR, the room is spacious, clean and tidy
Gina H. Reste med partner United Kingdom, den 18 maj 2015
Comfort, Service and Location -Brilliant stay!

Helpful staff, cleanliness, Spacious
9,7
We were there for 5 nights, 4 days for a friend's wedding and one business meeting. The staff were really friendly and the service was excellent. Special thanks to Daniel who was always smiling and helpful! The room was more spacious than some 3 star hotels in HK and the bed was very comfortable. Recommend for those who need a safe, quiet and cosy place to sleep and are out exploring for most of the day.
Ho I. Ensamresenär Macau, den 17 maj 2015
Decent size hotel in Tsim Sha Tsui

Free wifi, slow walking of 10 mins away from MTR, decent room size
7,7
Ferdinand T. Affärsresenär Indonesia, den 17 maj 2015
Good value

Good Value, location, cleanliness
8
Good
Haojen W. Reste med partner Taiwan, den 17 maj 2015
Enjoy the trip

Room is clean. Staff is helpful. Location is good and convenient.
9
I really enjoy the stay at this hotel. Will definitely be here again next time I come Hong Kong
Carol L. Reste med partner Hong Kong, den 15 maj 2015
Nice hotel

Enough air-con, clean room, LCD TV
7,3
Derek S. Reste med partner Hong Kong, den 10 maj 2015
Good

Good
9

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

The Bauhinia Hotel-TST Hong KongThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Hotellet från insidanThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - BadrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - BadrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - GästrumThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Reception

Kundrecensioner - The Bauhinia Hotel-TST, Hong Kong

AS-AGWEB-3C07