eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The Belle Resort

104/31-33 Soi Prisanee, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Visa karta)

Boka nu!

The Belle Resort Phuket - Gästrum The Belle Resort Phuket - Badrum The Belle Resort Phuket - Badrum The Belle Resort Phuket - Business Center The Belle Resort Phuket - Gästrum The Belle Resort Phuket - Gästrum The Belle Resort Phuket - Gästrum The Belle Resort Phuket - Gästrum The Belle Resort Phuket - Gästrum The Belle Resort Phuket - Gästrum The Belle Resort Phuket - Gästrum The Belle Resort Phuket - Gästrum The Belle Resort Phuket - Gästrum The Belle Resort Phuket - Gästrum The Belle Resort Phuket - Gästrum The Belle Resort Phuket - Hotellet från utsidan
The Belle Resort Phuket - Hotellet från insidan The Belle Resort Phuket - Hotellet från insidan The Belle Resort Phuket - Pool The Belle Resort Phuket - Pool The Belle Resort Phuket - Restaurang The Belle Resort Phuket - Spa The Belle Resort Phuket - Omgivningar The Belle Resort Phuket - Lobby The Belle Resort Phuket - Reception The Belle Resort Phuket - Hotellet från insidan The Belle Resort Phuket - Gästrum The Belle Resort Phuket - Gästrum
Område: Patong Antal rum: 59
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

från 1845 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
8,5
Personal
7,5
Hotellets Skick/Renlighet
7,6
Bekvämligheter på rummet
7,6
Mat/Middag
6,3
Alla recensioner (1845)
Sortera efter:
Viktor F. Reste med partner Sweden, den 17 september 2014
Bra läge

Läget personalen i receptionen
7,3
Den var ok, lite för liten plats vid toaletten. Fanns 2 st som städade rummen, en äldre tjej som var jätte trevlig o duktig o en yngre kille som knappt städade alls
Sofie F. Familj med äldre barn Sweden, den 26 januari 2013
Helt okej hotel, bra läge!

Bra läge, 100 meter till stranden.
7
personalen helt okej. vi valde rummet som har utgång till "poolen". inget jag ville bada i, då den var liten o mörk o inte så inbjudande. tur att stranden låg 100 meter ifrån. frukost ingick inte, det kostade cirka baht. 2 bröd skivor, juice, kaffe o vattenmellon fick du då. sådär. lite störningsljud från folk som gick utanför. inget duschdraperi. blev blött överallt i badrummet.
Restaurangtips: Finns många restauranger som ligger på samma gata som erbjuder frukost för samma peng som hotellet!
Daniel H. Reste med partner Sweden, den 14 december 2012
Fräscht och modernt!

Nytt, och mordent inrett!
8,7
Fint och bra hotell, som har en trevlig personal som gärna hjälper till. Frukosten var väl sådär, men allt annat var bara bra. Vart uppgraderad direkt på plats utan extra kostnad. Ligger längst in i en tvärgata vilket gör att det är väldigt lungt trots att de ligger väldigt centralt nära alla partyområden.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Phuket Fantasee är en grym show. Den borde man se!
Zano M. Reste med partner Sweden, den 11 december 2012
utmärkt läge men mörka rum

läget
5
Hej! läget var som sagt aldells utmärkt på en rätt så lungt gata med bra italienska resturanger som giorde super goda pizza,pasta,och andra rätter. Hotellet låg på slutet på en återvändsgata så de var väldigt lungt och man kunde sova ostört på nätterna. Det negativa var att det var väldigt många försäljare på början av gatan som var väldigt störande. även rummet vi fick var ingen höjdare med stank i toaletten och säkringar som gick stup i kvarten.
Jessica E. Reste med partner Sweden, den 25 november 2012
Fin service, fint rum!

Prisvärt, bra läge!
8,3
Belle resort är fantastiskt alternativ för boende när du är i patong, de trevliga personerna som jobbar där gör att du absolut vill komma tillbaka för att stanna där igen!
Tips om nattklubbar: Bangla road kryllar av bra ställen, men seduction, factory och grabbarna grus levererar! Bra förfest hittar du på white room!
Wiktoria K. Ensamresenär Sweden, den 14 februari 2012
inga fönster, längst in på en återvändsgata

billigt
6
det va svårt att hitta dit - relativt nybygge så det va fint - trevlig personal som hjälpte till att fixa taxi. fina badrum. dock inga fönster. dörrarna va tunna så man hörde allt som hände utanför hörde även andra gästers nattliga aktiviteter tyvärr. tur att man bara hade en natt där. gratis wifi.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: väldigt nära shoppingcentrat
Ove I. Reste med partner Sweden, den 27 september 2011
Utmarkt lage

nara till allt
8,3
Mycket centralt hotell, 3 min till stranden o 6-7 min till Bangla road med allt nattliv. Vi bestallde standardrum men det var valdigt litet rum utan fonster vilket vi papekade da fick vi ett mycket storre rum utan kostnad. Valdigt tillmotesgaende o trevlig personal.
Daniel H. Reste med partner Sweden, den 13 februari 2011
Trevlig personal

Rent och frascht!
6,7
Trivdes bra pa detta hotell! Det var nybyggt sa rummen var rena och frascha! Vid receptionen fanns datorer att lana med gratis internet! Nara till bade stranden och shopping. Aven nara till partyomradet Bangla road, dock inte sa nara att man stors av musiken pa natten. Trevlig personal som hjalpte till att bara resvaskorna till och fran rummet.
Restaurangtips: Riktigt goda pizzor pa en restaurang pa samma gata som hotellet! Smakade precis som hemma!
Suganda S. Reste med partner Indonesia, den 29 september 2014
good location

room was ok. staff was ok. room clean was ok.
7
comfort was not ok, because no generator when city electricity went off.
Mohd A. Ensamresenär Malaysia, den 27 september 2014
YOU GET WHAT YOU PAID FOR

LOCATION, NEAR AMENITIES, QUIETE
6,7
1. THE HOTEL RECEPTIONIST NOT FRIENDLY OR HELPING AT ALL. BOTH THE MALE AND FEMALE RECEPTIONIST DONT SMILE, DONT REALLY UNDERSTAND ENGLISH AND SHOW UNFRIENDLY FACE. 2. MY AIRCOND NOT PROPERLY WORKING. CAN ADJUST AT 29 CELCIUS ONLY. EVEN I TRY SO MANY TIME TO LOWER THE TEMPERATURE DOWN, IT STILL AT 29 CELCIUS. SO, IT IS PRETTY HOT. 3. THE BED HAVE BED BUGS!!!! I ONLY NOTICE IT WHEN I WANT TO SLEEP. BECAUSE MY LEG AND BACK SO ITCHY. FIRST I THOUGHT IT WAS MOSQUITOES BUT WHEN I CHECK, IT IS BED BUGS!! 4. THE TOURIST PACKAGE OFFERED BY HOTEL IS EXPENSIVE. 5. BUT, THE LOCATION IS 2 MINUTES WALK TO PATONG BEACH, NEAR RESTAURANT,GIFT STALLS, MC DONALD AND 5 MINUTES WALK TO BANGLA ROAD

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

The Belle Resort PhuketThe Belle Resort Phuket - GästrumThe Belle Resort Phuket - BadrumThe Belle Resort Phuket - BadrumThe Belle Resort Phuket - Business CenterThe Belle Resort Phuket - GästrumThe Belle Resort Phuket - GästrumThe Belle Resort Phuket - GästrumThe Belle Resort Phuket - GästrumThe Belle Resort Phuket - GästrumThe Belle Resort Phuket - GästrumThe Belle Resort Phuket - GästrumThe Belle Resort Phuket - GästrumThe Belle Resort Phuket - GästrumThe Belle Resort Phuket - GästrumThe Belle Resort Phuket - GästrumThe Belle Resort Phuket - Hotellet från utsidanThe Belle Resort Phuket - Hotellet från insidanThe Belle Resort Phuket - Hotellet från insidanThe Belle Resort Phuket - PoolThe Belle Resort Phuket - PoolThe Belle Resort Phuket - RestaurangThe Belle Resort Phuket - SpaThe Belle Resort Phuket - OmgivningarThe Belle Resort Phuket - LobbyThe Belle Resort Phuket - ReceptionThe Belle Resort Phuket - Hotellet från insidanThe Belle Resort Phuket - GästrumThe Belle Resort Phuket - GästrumThe Belle Resort Phuket - GästrumThe Belle Resort Phuket - Business CenterThe Belle Resort Phuket - LobbyThe Belle Resort Phuket - GästrumThe Belle Resort Phuket - GästrumThe Belle Resort Phuket - GästrumThe Belle Resort Phuket - GästrumThe Belle Resort Phuket - GästrumThe Belle Resort Phuket - GästrumThe Belle Resort Phuket - GästrumThe Belle Resort Phuket - GästrumThe Belle Resort Phuket - GästrumThe Belle Resort Phuket - GästrumThe Belle Resort Phuket - Gästrum


AS-AGWEB-3B04