eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The Benoa Beach Front Villas

Jl. Pratama 15B, Tanjung Benoa, Nusa Dua, Nusa Dua / Tanjung, Bali, Indonesien 80363 (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Puri Benoa Suites Hotel
The Benoa Beach Front Villas Bali - Pool The Benoa Beach Front Villas Bali - Hotellet från utsidan The Benoa Beach Front Villas Bali - Gästrum The Benoa Beach Front Villas Bali - Balkong/terrass The Benoa Beach Front Villas Bali - Trädgård The Benoa Beach Front Villas Bali - Trädgård The Benoa Beach Front Villas Bali - Strand The Benoa Beach Front Villas Bali - Gästrum The Benoa Beach Front Villas Bali - Badrum The Benoa Beach Front Villas Bali - Strand The Benoa Beach Front Villas Bali - Hotellet från insidan The Benoa Beach Front Villas Bali - Hotellet från insidan The Benoa Beach Front Villas Bali - Restaurang The Benoa Beach Front Villas Bali - Svit The Benoa Beach Front Villas Bali - Badrum The Benoa Beach Front Villas Bali - Hotellet från insidan
The Benoa Beach Front Villas Bali - Strand The Benoa Beach Front Villas Bali - Hotellet från utsidan
Område: Nusa Dua / Tanjung Antal rum: 18
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

från 358 recensioner

Valuta för pengarna
7,6
Läge
7,6
Personal
7,6
Hotellets Skick/Renlighet
7,3
Bekvämligheter på rummet
7,5
Mat/Middag
6,4
Alla recensioner (358)
Sortera efter:
Mons B. Reste med partner Sweden, den 20 oktober 2012
Mysigt hotell men tråkiga omgivningar

Trevlig anläggning alldeles vid havet
7,7
Vi bodde i bungalow med havsutsikt. Fina rum. Sköna sängar. En mysig liten pool. Fin strandpromenad åt båda håll med lite shopping på vägen. Stranden inget vidare vid lågvatten.
Sofie G. Reste med partner Sweden, den 21 augusti 2012
Litet hotell mellan två stora hotellkomplex

Man hade allt för sig själv
7
Bokade detta hotell då det låg direkt på Beachen och var billigast. Fattar inte varför nån betalar överpris på att bo på dom andra beachhotellen för exakt samma strand. Vi hade hotellet mer eller mindre för oss själva, så man tackar ju inte nej till en privat pool och strand. Tyvärr så gick det inte att bada pga tidvattnet, men du kunde välja vilken solstol du ville ha. Rummet var rätt dåligt städat och personalen pratade väldigt dålig engelska, frukosten var väl heller ingen höjdare. Fanns många restauranger på dom andra hotellen längs strandpromenaden.
Restaurangtips: Åk till det stora shopping centret i Nusa Dua och ät där. Bra mat och betydligt billigare. Taxi ca 50 spänn.
Lisbeth M. Reste med partner Sweden, den 18 mars 2012
Bra läge och trevlig personal

Läget
7,3
Rummen var ok. Läget vid stranden var bra. Personalen var trevlig och hjälpsam.
Tips: Ett bra läge nära flygplatsen. Personalen var hjälpsam då vi kom fram sent. Frukosten var bra och rummen var ok. Var endast där två nätter innan vi for vidare. Bra strandläge. Utanför hotellet fanns inte mycket att göra. Ett hotell att mellanlanda vid men inte att bo någon längre tid på.
Victor R. Reste med partner Sweden, den 2 mars 2011
Vänligt hotell med bra läge.

Läget direkt på stranden
7,7
Litet mysigt hotell inklämt bland de stora, flotta hotellen med bästa läge på Nusa Dua stranden. Underbar tropisk trädgård , stora rum och dito badrum. Vänlig och hjälpsam personal. Nackdelar? Städningen kunde vara bättre. Ytterdörren gick inte att stänga ordentligt, varför min hustru var orolig att diverse djur kunde ta sig in. Men i stort sett var vi mycket nöjda med vår vistelse på Benoa Beach Front Villas.
Restaurangtips: Coco bar, bra och billig restaurang, som erbjuder gratis transport.
Britt M. Reste med partner Sweden, den 23 februari 2011
Fint läge, stora fina rum.

Rummen ligger i en mysig trädgård. Stora fina rum, fast lite dåligt städade.
7,3
Ligger lite off. Fanns inte mycket runt omkring, dåligt med restauranger i området. Annars lugnt o fint.
Donald M. Reste med partner Australia, den 27 augusti 2014
Good value for the area

Breakfast, room comfort.
8
The stay was very nice, a comfortable hotel and our room had everything we could want. Loved the outdoor shower. Only downside was that it had the typical Balinese double door with a huge lock,. Any small child could get inside when you pushed it with the lock in place. In saying that the room was provided with a safe for your valuables. Footpath work going on so it made it awkward to walk to the mini mart. That was close and very few restaurants nearby. Best solution is to catch the Bali Collection free bus and have a meal there with a huge selection of restaurants. A nice walk along the beachfront past many hotels. Overall we enjoyed our stay.
Susan F. Reste med partner Australia, den 27 augusti 2014
Hard bed not worth the money we paid

Location, traditional Balinese decor and garden settings.
4,3
Our bed was very hard, there was a hole in the tiled floor,we had no internet after the first 2 days and the construction site next door had workmen grinding from 8am till 9pm every day.
Chong T. Reste med partner Malaysia, den 21 augusti 2014
Not as comfortable as expected

Location, outer hotel design
4,7
Located next to the Royal Santrian, this is a 3 star that should do better to maintain its standard. Nice garden setting with relatively spacious rooms, but needing to wait 10 mins while the counter staff speaking on another phone, bed sheets with yellowish brown stains on them, and ants crawling on food bowls during breakfast is plainly disheartening. Overall not a nice stay and wouldn't come back to this hotel.
Barry H. Ensamresenär Australia, den 20 augusti 2014
Bed for the night

Turtles, close to the beach, location
5,7
Beds were good, bad shower,old bathroom, needs updating
Irawan N. Reste med partner Indonesia, den 30 juni 2014
I love the Garden View Villa.

Nice Villa, but a big old. Nice beach and quiet surrounding.
8
Love the garden view villa, quiet. But too bad, the plants doesn't seems very well maintained. If it is well maintained, it can be a very nice holiday Villa. Anyhow, i still enjoyed my stay, nice beach hotel.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

The Benoa Beach Front Villas BaliThe Benoa Beach Front Villas Bali - PoolThe Benoa Beach Front Villas Bali - Hotellet från utsidanThe Benoa Beach Front Villas Bali - GästrumThe Benoa Beach Front Villas Bali - Balkong/terrassThe Benoa Beach Front Villas Bali - TrädgårdThe Benoa Beach Front Villas Bali - TrädgårdThe Benoa Beach Front Villas Bali - StrandThe Benoa Beach Front Villas Bali - GästrumThe Benoa Beach Front Villas Bali - BadrumThe Benoa Beach Front Villas Bali - StrandThe Benoa Beach Front Villas Bali - Hotellet från insidanThe Benoa Beach Front Villas Bali - Hotellet från insidanThe Benoa Beach Front Villas Bali - RestaurangThe Benoa Beach Front Villas Bali - SvitThe Benoa Beach Front Villas Bali - BadrumThe Benoa Beach Front Villas Bali - Hotellet från insidanThe Benoa Beach Front Villas Bali - StrandThe Benoa Beach Front Villas Bali - Hotellet från utsidan


AS-AGWEB-3A01