Mitt konto (logga in)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The Benoa Beach Front Villas

Jl. Pratama 15B, Tanjung Benoa, Nusa Dua, Nusa Dua / Tanjung, Bali, Indonesien 80363 (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Puri Benoa Suites Hotel

The Benoa Beach Front Villas Bali - Strand The Benoa Beach Front Villas Bali - Gästrum The Benoa Beach Front Villas Bali - Pool The Benoa Beach Front Villas Bali - Gästrum The Benoa Beach Front Villas Bali - Hotellet från utsidan The Benoa Beach Front Villas Bali - Gästrum The Benoa Beach Front Villas Bali - Strand The Benoa Beach Front Villas Bali - Balkong/terrass The Benoa Beach Front Villas Bali - Trädgård The Benoa Beach Front Villas Bali - Trädgård The Benoa Beach Front Villas Bali - Strand The Benoa Beach Front Villas Bali - Gästrum The Benoa Beach Front Villas Bali - Badrum The Benoa Beach Front Villas Bali - Strand The Benoa Beach Front Villas Bali - Strand
Läge: Nusa Dua / Tanjung Antal rum: 18
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,4

från 330 recensioner

Valuta för pengarna
7,7
Läge
7,6
Personal
7,6
Hotellets Skick/Renlighet
7,4
Bekvämligheter på rummet
7,5
Mat/Middag
6,4
Alla recensioner (330)
Mons B. Reste med partner Sweden, den 20 oktober 2012
Mysigt hotell men tråkiga omgivningar

Trevlig anläggning alldeles vid havet
7,7
Vi bodde i bungalow med havsutsikt. Fina rum. Sköna sängar. En mysig liten pool. Fin strandpromenad åt båda håll med lite shopping på vägen. Stranden inget vidare vid lågvatten.
Sofie G. Reste med partner Sweden, den 21 augusti 2012
Litet hotell mellan två stora hotellkomplex

Man hade allt för sig själv
7
Bokade detta hotell då det låg direkt på Beachen och var billigast. Fattar inte varför nån betalar överpris på att bo på dom andra beachhotellen för exakt samma strand. Vi hade hotellet mer eller mindre för oss själva, så man tackar ju inte nej till en privat pool och strand. Tyvärr så gick det inte att bada pga tidvattnet, men du kunde välja vilken solstol du ville ha. Rummet var rätt dåligt städat och personalen pratade väldigt dålig engelska, frukosten var väl heller ingen höjdare. Fanns många restauranger på dom andra hotellen längs strandpromenaden.
Restaurangtips: Åk till det stora shopping centret i Nusa Dua och ät där. Bra mat och betydligt billigare. Taxi ca 50 spänn.
Lisbeth M. Reste med partner Sweden, den 18 mars 2012
Bra läge och trevlig personal

Läget
7,3
Rummen var ok. Läget vid stranden var bra. Personalen var trevlig och hjälpsam.
Tips: Ett bra läge nära flygplatsen. Personalen var hjälpsam då vi kom fram sent. Frukosten var bra och rummen var ok. Var endast där två nätter innan vi for vidare. Bra strandläge. Utanför hotellet fanns inte mycket att göra. Ett hotell att mellanlanda vid men inte att bo någon längre tid på.
Victor R. Reste med partner Sweden, den 2 mars 2011
Vänligt hotell med bra läge.

Läget direkt på stranden
7,7
Litet mysigt hotell inklämt bland de stora, flotta hotellen med bästa läge på Nusa Dua stranden. Underbar tropisk trädgård , stora rum och dito badrum. Vänlig och hjälpsam personal. Nackdelar? Städningen kunde vara bättre. Ytterdörren gick inte att stänga ordentligt, varför min hustru var orolig att diverse djur kunde ta sig in. Men i stort sett var vi mycket nöjda med vår vistelse på Benoa Beach Front Villas.
Restaurangtips: Coco bar, bra och billig restaurang, som erbjuder gratis transport.
Britt M. Reste med partner Sweden, den 23 februari 2011
Fint läge, stora fina rum.

Rummen ligger i en mysig trädgård. Stora fina rum, fast lite dåligt städade.
7,3
Ligger lite off. Fanns inte mycket runt omkring, dåligt med restauranger i området. Annars lugnt o fint.
Joshua B. Gruppresenär Australia, den 13 april 2014
SIMPLE VILLA'S BUT THEY ARE OLD

CLOSE TO THE BEACH, QUIET AND EASY TO ACCESS
5,3
THE VILLAS ARE SEEM VERY OLD. MY ROOM HAD NEXT TO NO WATER PRESSURE IN SHOWER HOT OR COLD. GOT EATEN ALIVE BY MOSQUITO'S. GARDENS IN VILLA AREA WERE INFESTED. I DID NOT EAT AT THE RESTAURANT SO I HAVE NO COMMENT. I STAYED AS THIS WAS A GOOD DEAL ON AGODA.COM BUT I WOULD NOT STAY AT FULL PRICE. HOTEL SPA IS OUTDOOR'S SO ON A HOT DAY WOULD NOT BE A PLEASENT MASSAGE OR TREATMENT. I HAVE BEEN TO BALI MANY TIMES AND ALL IN ALL THIS HOTEL 4/10
Siew F. Affärsresenär Malaysia, den 8 april 2014
traditional villa with a nice beach

nice beach, nice rooms and quiet area
6
The villa was very spacious and traditional design. The beach is just 5 mins away from the hotel. You can have various water sports activity.
Mohamed D. Reste med partner Singapore, den 6 februari 2014
nice quite intimate escape

room wifi pool view
8
it was a quiet place.good for couples looking for quiet moment from the buzy parts of nuda dua
Rodney H. Reste med partner United States of America, den 2 februari 2014
Traditional Balinese rooms on the beach

location, large room, internet
7
For those wanting to stay at a hotel in Nusa Dua that is comfortable, has large rooms,is affordable and is on the beach then this is it. Rooms were older but in the traditional Balinese style with quiet gardens a stone's throw from the beach. Internet in the room was great. Price was good and location was good (not directly in Nusa Dua gates but really close). Free breakfast was ok but otherwise the restaurant menu was lacking. Overall a good place to stay. I would stay here again.
Marisa H. Reste med partner United States of America, den 1 januari 2014
mixed bag

the staff were lovely and accomodating and the hotel is right on the beach.
6,7
i had booked an ocean villa through agoda and even verified the night before, but when i showed up, all the ocean villas were full. i had requested a second night, so the following night they moved us to a nice villa with a discount and were very apologetic. both rooms were large and comfy with great air conditioning, but the water smelled a bit odd and the hot water did not really get hot in the first room. that room had an outdoor shower, which was nice in the heat but when it rained, a large runoff pipe dumped it's contents right into the shower, making it a bit unpleasant to shower there. i wouldn't want to stay in that room again during the rainy season. my other two big complaints would be that the wi-fi is very limited to the dining area and that the dining area is swarming with mosquitoes! fortunately, the rooms were pretty mosquito-proof as long as the doors were closed. but bring repellent! overall, i might go back again but there are also a lot of other places to stay in bali and i'd be reluctant to recommend it to others.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

The Benoa Beach Front Villas BaliThe Benoa Beach Front Villas Bali - StrandThe Benoa Beach Front Villas Bali - GästrumThe Benoa Beach Front Villas Bali - PoolThe Benoa Beach Front Villas Bali - GästrumThe Benoa Beach Front Villas Bali - Hotellet från utsidanThe Benoa Beach Front Villas Bali - GästrumThe Benoa Beach Front Villas Bali - StrandThe Benoa Beach Front Villas Bali - Balkong/terrassThe Benoa Beach Front Villas Bali - TrädgårdThe Benoa Beach Front Villas Bali - TrädgårdThe Benoa Beach Front Villas Bali - StrandThe Benoa Beach Front Villas Bali - GästrumThe Benoa Beach Front Villas Bali - BadrumThe Benoa Beach Front Villas Bali - StrandThe Benoa Beach Front Villas Bali - Strand


AS-AGWEB-3C07