Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The Berkeley Hotel Pratunam

559 Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Thailand 10400 (Visa på karta)

Boka nu!

The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gästrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gästrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gästrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gästrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gästrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gästrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gästrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gästrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gästrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gästrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Badrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Badrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Badrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Badrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Faciliteter The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Faciliteter
The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidan The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidan The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidan The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Lobby The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Lobby The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurang The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurang The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurang The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurang The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidan The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Pool The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Pool
Område: Pratunam Antal rum: 765
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

baserat på 13385
omdömen

Valuta för pengarna
8,0
Läge
8,6
Personal
7,6
Hotellets Skick/Renlighet
8,1
Bekvämligheter på rummet
8,2
Mat/Middag
7,2
Alla omdömen (13385)
Sortera efter:
Patrik S. Reste med partner Sweden, den 28 juli 2015
Mycket för pengarna

sköna sängar , bra rumsservice, läget
10
Mycket bekvämt. Önskar vi bokade fler dagar där nu när vi känner till hotellet.
Anmäl det här omdömet
Annika S. Reste med partner Sweden, den 17 juli 2015
Hotellvistelse i city

Standard och renlighet
9,7
Toppen! Besöket gärna hotellet igen!❤️
Anmäl det här omdömet
Ida L. Reste med partner Sweden, den 15 juli 2015
Trevligt hotell

Personalens bemötande, vi fick hjälp vid frågor ex. Om de kunde boka bord på restaurang åt oss. Poolen va trevlig att vistas vid, gymmet var fräscht. Frukosten var helt ok.
8,3
Vi bokade i huvud byggnaden och ett deluxrum, väldigt fint rum och utsikt. Med thailandska mått är det fin standard på rummet, men 5 stjärnigt med svenska mått är det stor skillnad. Vi är nöjda med vår vistelse och rekommenderar hotellet! :)
Anmäl det här omdömet
Anki B. Familj med småbarn Sweden, den 12 juli 2015
Läget det enda positiva

Läget det enda positiva.
5,3
Väldigt slitet hotell med bra läge. Betalade extra för en corner suite. Att rummen är så slitna förtar dock intrycket. Trist frukost i trist matsal. Läget bra.
Anmäl det här omdömet
Ingemar C. Reste med partner Sweden, den 7 juli 2015
Härligt

Härligt läge, Härlig personal och Härlig mat.
8,7
Anmäl det här omdömet
Angela S. Familj med småbarn Sweden, den 6 juli 2015
Super!

Bra läge, fantastiskt med pool.
9,7
Det var jättebra! Supernöjd!
Anmäl det här omdömet
Robert S. Affärsresenär Sweden, den 29 juni 2015
The Berkeley Hotel Pratunam

läget service läget
9,7
Anmäl det här omdömet
Hans S. Reste med partner Sweden, den 28 juni 2015
.

.
9
Anmäl det här omdömet
Yutthaphong I. Familj med småbarn Sweden, den 19 juni 2015
-

-
8
-
Anmäl det här omdömet
Janne V. Familj med äldre barn Sweden, den 1 juni 2015
Good

pool breakfast nightburger
10
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

The Berkeley Hotel Pratunam BangkokThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GästrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GästrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GästrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GästrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GästrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GästrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GästrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GästrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GästrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GästrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - FaciliteterThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - FaciliteterThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidanThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidanThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidanThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - LobbyThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - LobbyThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidanThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - PoolThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - PoolThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - EntréThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - EntréThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidanThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidanThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - EntréThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Sevärdheter i närhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KartaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Sevärdheter i närhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KommunikationerThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KartaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Sevärdheter i närhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Sevärdheter i närhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Sevärdheter i närhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Sevärdheter i närhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KommunikationerThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MötesrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MötesrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MötesrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MötesrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MötesrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MötesrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MötesrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MötesrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MötesrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Sevärdheter i närhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Sevärdheter i närhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Sevärdheter i närhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Sevärdheter i närheten


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C05