eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The Berkeley Hotel Pratunam

559 Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Thailand 10400 (Visa karta)

Boka nu!

The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gästrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gästrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gästrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gästrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gästrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gästrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gästrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gästrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gästrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gästrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Badrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Badrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Badrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Badrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Faciliteter The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Faciliteter
The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidan The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidan The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidan The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Lobby The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Lobby The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurang The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurang The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurang The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurang The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidan The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Pool The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Pool
Område: Pratunam Antal rum: 765
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

från 10794 recensioner

Valuta för pengarna
8,0
Läge
8,6
Personal
7,6
Hotellets Skick/Renlighet
8,1
Bekvämligheter på rummet
8,2
Mat/Middag
7,2
Alla recensioner (10794)
Sortera efter:
Joel L. Reste med partner Sweden, den 2 mars 2015
Titel

Läget, inget , inget
5,3
Gigantiskt hotell, folk överallt, ingen servicekänsla direkt. Hotellet är ett bra trestjärnigt eller sämre fyrstjärnigt. Stopp i pooltoan, fräscha rum med OK utsikt. Lägg lite mer pengar och bo på lebua istället så blir ni inte besvikna när ni förväntar er något femstjärnigt.
Pernilla K. Reste med partner Sweden, den 24 februari 2015
Nöjd

Pool rummet personalen
7
Den var ok
John K. Reste med partner Sweden, den 21 februari 2015
Vi hade högre förväntningar på Main Tower

bäst är Frukosten, poolområdet och läget.
6,7
Vi har varit gäster på Berkeley Hotel under flera år. Sedan det var nytt. Denna gången var första i Main Tower och det var inte vad jag hade förväntat mig.
Hannele F. Reste med partner Sweden, den 18 februari 2015
Perfekt läge för shopping

Läget,sängen,frukost
8,3
Rummet stort och fräscht. Vi han aldrig använda pool, men det såg trevligt ut. Hotellet kan rekommenderas.
Anna K. Familj med småbarn Sweden, den 18 februari 2015
Fint hotell med närhet till shopping

Läge Pool Rummet
8
Fint hotell nära till många shoppingställen.
Lars D. Reste med partner Sweden, den 16 februari 2015
Bra hotell och läge

härlig pool och bra läge. prisvärt om man får det i ett bra erbjudande på ca 500-700 kr per natt
9
Fint hotell. Provade ej frukosten. Pampig entré. Bra pool. Bra läge. Nära till tåg och båt. Gångavstånd till mig ca 20-30 minuter. Taxi dit knappt 50 baht.
Fredrik M. Familj med småbarn Sweden, den 13 februari 2015
Fint hotell med bra läge!

Fina fräscha rum, poolen och läget
8
Rummet var fint, fräscht och rymligt med både dusch och badkar. Vi bodde på 31a våningen med härlig utsikt över Bangkok. Fin pool area. Toppenläge i Pratunam, nära till shopping och bra förbindelser. Bra frukost.
Petter T. Familj med småbarn Sweden, den 9 februari 2015
Bra!

Läget, poolen, frukosten
7,7
Hotellet var vår oas. Utanför dörren väntar kaos i form av marknad och tusentals människor. Hotellet var härligt med stora ytor och fantastisk pool att samla energi i mellan alla shoppingrundor :) Vi reste med barn 2 & 4 år, personalen var lika barnvänliga här som i övriga Thailand
Patrik B. Ensamresenär Sweden, den 8 februari 2015
Frukosten var kass annars helt ok

Poolen rumen service
7,3
Anna-Karin A. Familj med småbarn Sweden, den 7 februari 2015
Mycket bra!!!!!

Servicen, personalen, informationen
10
En mycket bra upplevelse och kommer att återkomma.....

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

The Berkeley Hotel Pratunam BangkokThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GästrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GästrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GästrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GästrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GästrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GästrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GästrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GästrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GästrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GästrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - FaciliteterThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - FaciliteterThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidanThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidanThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidanThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - LobbyThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - LobbyThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidanThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - PoolThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - PoolThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - EntréThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - EntréThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidanThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidanThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - EntréThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - OmgivningarThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KartaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Sevärdheter i närhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KommunikationerThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KartaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Sevärdheter i närhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Sevärdheter i närhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Sevärdheter i närhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Sevärdheter i närhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KommunikationerThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MötesrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MötesrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MötesrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MötesrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MötesrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MötesrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MötesrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MötesrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MötesrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurang


AS-AGWEB-3C02