eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The Berkeley Hotel Pratunam

559 Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Thailand 10400 (Visa karta)

Boka nu!

The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gästrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gästrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gästrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gästrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gästrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gästrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gästrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gästrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gästrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gästrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Badrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Badrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Badrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Badrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Faciliteter The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Faciliteter
The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidan The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidan The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidan The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Lobby The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Lobby The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurang The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurang The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurang The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurang The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidan The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Pool The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Pool
Område: Pratunam Antal rum: 765
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

från 7776 recensioner

Valuta för pengarna
8,1
Läge
8,6
Personal
7,5
Hotellets Skick/Renlighet
8,1
Bekvämligheter på rummet
8,2
Mat/Middag
7,1
Alla recensioner (7776)
Sortera efter:
Lars-Ake E. Reste med partner Sweden, den 4 september 2014
Lyxigt hotell till bra pris

Stora fina rum, centralt beläget, bra faciliteter
9,7
Vi hade en trevlig vistelse på hotellet. Bra rum, centralt beläget och många bra faciliteter på hotellet såsom sportbar, lobbybar, fint poolområde.
Jonas S. Reste med partner Sweden, den 27 juli 2014
Mycket bra läge, prisvärt och fin frukost!

Läget, frukostbuffén och valuta för pengarna
9,7
Stort fint hotell med flertalet shopping center i närheten, tex ca 20-30min promenad till Siam -Paragon, -Center, -Discovery samt MBK Fint hotell med mycket marmor, stor lobby, stort rum med fin utsikt. Stor frukost buffé med mycket att erbjuda! Var på smekmånad och sa till om det innan med speciella önskemål för att överraska min sambo och de ordnade allt precis som jag ville ha de, mycket fint! Hade lite strul med toaletten som inte åtgärdades, därav en poäng mindre på rummen. Annars stora och fina rum! Fin pool (kanske något grund) och ett litet fitness rum Överlag ett mycket trevligt hotell med bra service. 5 stjärnigt hotell för standarden, men 4 stjärnor för personalen som inte alltid kändes helt proffesionell med händer i byxfickor, fingrar i näsor och plockade mat från buffén (dock långt ifrån alla, majoriteten var dock mycket bra!)
Ingemar C. Familj med äldre barn Sweden, den 9 juli 2014
Ett hotell med bra läge och trevlig personal.

Nära till shopping, mycket trevlig personal och ett rent och frächst hotell
9,3
Mycket bra!
Maria H. Familj med äldre barn Sweden, den 3 juli 2014
Ok, men dock mer ett 4 stjärning hotell än 5..

Poolen & Läget
6,7
Överlag ok, men personalen bör kunna bättre engelska då de faktiskt är ett 5 stjärningt hotell med internationella gäster.
Jesper W. Familj med småbarn Sweden, den 30 juni 2014
Storstad med hög puls, god mat.

Bra läge för shopping, härlig pool och stor frukostbuffe.
8,3
Fräscht hotell, trevlig och serviceinriktad personal. Barnvänligt. Bra pool och frukost.
Peter F. Familj med småbarn Sweden, den 17 juni 2014
Fick det jag hoppades på.

1) Professionellt och generöst bemötande , fick checka in kl. 08.30 trots ordinarie tid är 15.00 och fick checka ut 14.00. 2 ) 'Lyxrummen' är stora och bra disponerade 3) Poolen är fin.
7,7
Lyckad. Fick checka in redan 08.30 eftersom det fanns städade rum. Ber man om något är personalen i regel hjälpsamma och det finns en vilja att ge bra service. Uppskattar utomhuspoolen på taket, i synnerhet bubbelpoolen. Det var min andra vistelse med familj och det blir definitivt ett tredje besök.
John R. Familj med småbarn Sweden, den 13 juni 2014
Kanon

Frukost Enkelhet Valuta för pengarna
8
Niklas K. Affärsresenär Sweden, den 18 maj 2014
Bra läge på hotellet men servicen var katastrof

Läge Att åka därifrån Polen
5,7
Det är maffian som styr detta hotell fick vi höra av en som jobba på hotellet. Ingen fara för oss men känns lite obehagligt ändå. Taxi utanför hotellet ska man inte ta för dom lurar skjortan av dig. Riktigt besvikna blev vi. Välj något annat hotell om ni ska till Bangkok.
Anders A. Reste med partner Sweden, den 14 maj 2014
Lyxhotell med bra läge

Poolen, frukosten, läget
8,7
Bra läge mitt i Pratunam med både dag- och kvällsmarknader. En bit att gå till Skytrain och de stora shoppingkomplexen, svettigt speciellt om det är 40 grader plus. Bra och varierande frukost även om man saknade bacon. Hotellet i sig är väldigt lyxigt med stora ytor och med ett fint poolområde om än något litet. Gymmet var dock inte mycket att yvas över, bara ett fåtal maskiner. Rummet okej med en bra luftkonditionering som ger behaglig svalka utan att göra luften fuktig. På minussidan: heltäckningsmatta, nattdukslampa bara på ena sidan av sängen med mycket svagt ljusförhållande som gjorde att det knappt gick att läsa. Trots allt ett prisvärt hotell att återkomma till.
Mart P. Reste med partner Sweden, den 11 maj 2014
High standard / exclusive living to a good price!

Centralt, nära till bra varierande shopping (kläder o IT) samt lätt att ta sig till flygplatsen.
10

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

The Berkeley Hotel Pratunam BangkokThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GästrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GästrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GästrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GästrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GästrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GästrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GästrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GästrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GästrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GästrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - FaciliteterThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - FaciliteterThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidanThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidanThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidanThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - LobbyThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - LobbyThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidanThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - PoolThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - PoolThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - EntréThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - EntréThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidanThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidanThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - EntréThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från utsidanThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Sevärdheter i närhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - OmgivningarThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KartaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Sevärdheter i närhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Sevärdheter i närhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KommunikationerThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Sevärdheter i närhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - FestvåningThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - FestvåningThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidanThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MötesrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KartaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Sevärdheter i närhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Sevärdheter i närhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Sevärdheter i närhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Sevärdheter i närhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Kommunikationer


AS-AGWEB-3B01