eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The Berkeley Hotel Pratunam

559 Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Thailand 10400 (Visa karta)

Boka nu!

The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gästrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gästrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gästrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gästrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gästrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gästrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gästrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gästrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gästrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gästrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Badrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Badrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Badrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Badrum The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Faciliteter The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Faciliteter
The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidan The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidan The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidan The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Lobby The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Lobby The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurang The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurang The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurang The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurang The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidan The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Pool The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Pool
Område: Pratunam Antal rum: 765
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

8,0

från 9436 recensioner

Valuta för pengarna
8,0
Läge
8,6
Personal
7,6
Hotellets Skick/Renlighet
8,1
Bekvämligheter på rummet
8,2
Mat/Middag
7,2
Alla recensioner (9436)
Sortera efter:
Ann-Sofie R. Familj med småbarn Sweden, den 16 december 2014
Fint hotell med bra faciliteter

Frukost, rummet, poolen
8
Vi bodde på hotellet i 7 dagar. Norra tornet. Våning 34. - Golvbrunnen lutade åt motsatta hål, vilket gjorde att vattnet va kvar. - Gångavståndet från rum till entré var extremt lång eftersom man behövde byta på våning 11. + Fantastisk frukost! Det fanns ingenting som vi saknade utan allt fanns där! + Personal placerade överallt på hotellet så fanns det frågor så besvarades de direkt. + Vår lilla ettåring fyllde år under vår vistelse och fick en fantastiskt fin och stor Cupcake av personalen som serverades i rummet. Så gulligt! :) + Nära till Central World och BIG C. Nackdel för barnfamilj är att man bör vara 2 föräldrar så att den ena kan ta "polisrollen" som trafikstopparen! + Bra hjälp av lobbypersonal som hjälper till med taxi och öppnar alltid dörrarna åt en med ett leende på läpparna. + lyxig känsla att bo på hotellet. Många vackra smådetaljer i hotellet. + Hjälpsamma lokalvårdare på hotellet. Ha en fin vistelse!
Mika K. Reste med partner Sweden, den 16 december 2014
Bra läge, bra pris, nöjd!

Frukosten, läget, service
8,3
Helt ok, kan rekommenderas, tydligen skall det funnits en skybar färdig 2014, inget som fanns Dec 2014
Martin L. Reste med partner Sweden, den 14 december 2014
bra läge ok.

läget priset standarden
7
Bra
Maria H. Reste med partner Sweden, den 13 december 2014
Bra hotelll i bra läge

läge, service
8,3
Lätt att ta sig till från Airport Link (gångavstånd även med packning). Bra läge med närhet till shoppingområde, egen marknad utanför.
Gunnel A. Reste med partner Sweden, den 13 december 2014
Nöjd m boendet

Bassängen, stort rum, service
9,3
Jättebra på alla sätt!
Lars J. Reste med partner Sweden, den 2 december 2014
bra

läget standard bemötande
8,3
Erica L. Familj med småbarn Sweden, den 27 november 2014
bra hotell i shoppingmeckat!

närhet till all shopping, flod och suverän frukost
8
Stora rum, fint poolområde och härlig frukost.
Patrick O. Reste med partner Sweden, den 24 november 2014
Nara flygplatsen

Laget, rummet, service
9
Bra hotell men endast for en natt innan/efter sen/tidig flight da hotellet ligger vid flygplatsen. rummen super maten ok.
Viktor R. Familj med småbarn Sweden, den 14 november 2014
Lyx till budgetpris

Bra läge, proffsig personal och rimligt pris.
10
Vi spenderade två nätter här i November och inte för att vi spenderade speciellt mycket tid på hotellet men det fanns verkligen ingenting att klaga på. Frukosten var kanon, rum och sängar helt underbara. Hjälpsam och proffsig personal och ett bra läge nära MBK och annan shopping. Utomhuspoolen på Plan 11 var uppskattad av ungarna, dock så tog de ockerpriser för mat och dryck vid poolen (får inte ta med eget). Sammantaget en väldigt lyckad vistelse och jag skulle gärna återkomma!
Ulf S. Familj med äldre barn Sweden, den 10 november 2014
Berkely Hotel

Läget , Rummet , Personalen
9,3
Ett riktigt prisvärt hotell med ett bra läge i Bangkok. Hög klass för priset !!!

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

The Berkeley Hotel Pratunam BangkokThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GästrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GästrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GästrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GästrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GästrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GästrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GästrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GästrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GästrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GästrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - FaciliteterThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - FaciliteterThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidanThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidanThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidanThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - LobbyThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - LobbyThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidanThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - PoolThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - PoolThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - EntréThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - EntréThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidanThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidanThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - EntréThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från utsidanThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Sevärdheter i närhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - OmgivningarThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KartaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Sevärdheter i närhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Sevärdheter i närhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KommunikationerThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Sevärdheter i närhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - FestvåningThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - FestvåningThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hotellet från insidanThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MötesrumThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KartaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Sevärdheter i närhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Sevärdheter i närhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Sevärdheter i närhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Sevärdheter i närhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Kommunikationer


AS-AGWEB-3C02