Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The Cityview Hotel

23 Waterloo Road, Kowloon, Yau Ma Tei, Hong Kong, Hongkong

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

baserat på 4864 omdömen

4 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,6
Läge
9,0
Personal
7,8
Hotellets Skick/Renlighet
7,9
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
6,8
Alla omdömen (4864)
Sortera efter:
Susanne D. Reste med partner Sweden, den 21 juni 2014
Det var centralt

Det ligger i stan nara tunnelbana
9
Bra
Anmäl det här omdömet
Ulla S. Familj med äldre barn Sweden, den 26 mars 2013
Helt ok

rent, vänlig personal och bra frukostbuffé
6,7
Anmäl det här omdömet
Christoffer E. Ensamresenär Sweden, den 1 juni 2012
Fräscht hotell.

Bra läge.
7,7
Bara någon minut från tunnelbanan och ytterligare ett par minuter till Ladies Market. Bra läge. Fräscha rum och tillmötesgående personal. Wifi kostar extra, vilket känns onödigt snålt. Bara två hissar vilket gör att man kan räkna med att få vänta varje gång du ska till eller från rummet. Tillgång till ett riktigt bra gym samt simbassäng. Överlag ett bra hotell.
Anmäl det här omdömet
Jan-Eric J. Reste med partner Sweden, den 28 januari 2011
Utmärkt läge men små rum.

Trevlig och hjälpsam personal.
8,3
Hotellet har ett bra läge nära MTR och Ladies Market. Rent och bra städat rum men kallt. Hjälpsam och trevlig personal. Dyr frukostbuffe.
Anmäl det här omdömet
Lilli-Ann M. Familj med småbarn Philippines, den 4 maj 2016
Good location, clean room
5,7
Satisfied
Anmäl det här omdömet
Sze M. Gruppresenär Singapore, den 3 maj 2016
Convenient and clean
6,7
We travelled in a group of 3. The hotel room which we have stayed was newly refurbished. The beds were comfortable and room was clean and spacious. The location of the hotel was very near to the Yau Ma Tei MTR station exit A. Nearby the hotel, there is also a wet market and lots of eateries to choose from. We have enjoyed our stay in Cityview!
Anmäl det här omdömet
Hoo W. Ensamresenär Singapore, den 1 maj 2016
Good Stay
6
I have always enjoy my stay in Cityview. The location is excellent. Take A21 bus from airport to hotel and return. The staff are pleasant and helpful especially Karl who attended to me at check in . Room is neat , small but comfortable. Hotel price is moderate.
Anmäl det här omdömet
Sze M. Gruppresenär Singapore, den 1 maj 2016
Convenient and clean
6,7
The room which we were given was a newly refurbished room. Very clean and although we came in early, the room was ready for check-in before 12noon. The room was comfortable and we had a good rest after a long day's walk. Will definitely choose Cityview in my next visit!
Anmäl det här omdömet
Rachel Y. Familj med småbarn Malaysia, den 1 maj 2016
Great experience
5,7
Have been to HK numerous times. This hotel offers the best stay I ever had in HK so far,
Anmäl det här omdömet
Miguel T. Reste med partner Philippines, den 1 maj 2016
GOOD FOOD, GOOD LOCATION , CLEAN AND HELP FUL STAF
5,7
THANKS FOR ALL SERVICES
Anmäl det här omdömet
1 - 4 av 4 omdömen
The Cityview Hotel Hong KongThe Cityview Hotel Hong Kong - GästrumThe Cityview Hotel Hong Kong - GästrumThe Cityview Hotel Hong Kong - GästrumThe Cityview Hotel Hong Kong - GästrumThe Cityview Hotel Hong Kong - GästrumThe Cityview Hotel Hong Kong - GästrumThe Cityview Hotel Hong Kong - GästrumThe Cityview Hotel Hong Kong - GästrumThe Cityview Hotel Hong Kong - SvitThe Cityview Hotel Hong Kong - SvitThe Cityview Hotel Hong Kong - SvitThe Cityview Hotel Hong Kong - SvitThe Cityview Hotel Hong Kong - SvitThe Cityview Hotel Hong Kong - SvitThe Cityview Hotel Hong Kong - GästrumThe Cityview Hotel Hong Kong - GästrumThe Cityview Hotel Hong Kong - SvitThe Cityview Hotel Hong Kong - SvitThe Cityview Hotel Hong Kong - SvitThe Cityview Hotel Hong Kong - BadrumThe Cityview Hotel Hong Kong - GästrumThe Cityview Hotel Hong Kong - GästrumThe Cityview Hotel Hong Kong - GästrumThe Cityview Hotel Hong Kong - GästrumThe Cityview Hotel Hong Kong - GästrumThe Cityview Hotel Hong Kong - GästrumThe Cityview Hotel Hong Kong - GästrumThe Cityview Hotel Hong Kong - GästrumThe Cityview Hotel Hong Kong - GästrumThe Cityview Hotel Hong Kong - BadrumThe Cityview Hotel Hong Kong - LobbyThe Cityview Hotel Hong Kong - CaféThe Cityview Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanThe Cityview Hotel Hong Kong - EntréThe Cityview Hotel Hong Kong - LobbyThe Cityview Hotel Hong Kong - EntréThe Cityview Hotel Hong Kong - UtsiktThe Cityview Hotel Hong Kong - GästrumThe Cityview Hotel Hong Kong - RestaurangThe Cityview Hotel Hong Kong - RestaurangThe Cityview Hotel Hong Kong - Faciliteter


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A04