Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The Cityview Hotel

23 Waterloo Road, Kowloon, Yau Ma Tei, Hong Kong, Hongkong

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

baserat på 4899 omdömen

4 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,6
Läge
9,0
Personal
7,8
Hotellets Skick/Renlighet
7,9
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
6,8
Alla omdömen (4899)
Sortera efter:
Susanne D. Reste med partner Sweden, den 21 juni 2014
Det var centralt

Det ligger i stan nara tunnelbana
9
Bra
Ulla S. Familj med äldre barn Sweden, den 26 mars 2013
Helt ok

rent, vänlig personal och bra frukostbuffé
6,7
Christoffer E. Ensamresenär Sweden, den 1 juni 2012
Fräscht hotell.

Bra läge.
7,7
Bara någon minut från tunnelbanan och ytterligare ett par minuter till Ladies Market. Bra läge. Fräscha rum och tillmötesgående personal. Wifi kostar extra, vilket känns onödigt snålt. Bara två hissar vilket gör att man kan räkna med att få vänta varje gång du ska till eller från rummet. Tillgång till ett riktigt bra gym samt simbassäng. Överlag ett bra hotell.
Jan-Eric J. Reste med partner Sweden, den 28 januari 2011
Utmärkt läge men små rum.

Trevlig och hjälpsam personal.
8,3
Hotellet har ett bra läge nära MTR och Ladies Market. Rent och bra städat rum men kallt. Hjälpsam och trevlig personal. Dyr frukostbuffe.
Wei Y. Reste med partner Singapore, den 22 maj 2016
Good location
5,7
The location of hotel is less than 200metres away from the Yau Ma Tei MTR exit A2. It is very convenient to travel around Hong Kong! Hotel room is rather spacious compared to other hotels that I have stayed before . The only flaw with the hotel is the rooms are not sound proof, I can hear people opening doors, talking and moving their luggage in the morning along the corridors. But I guess this is quite bearable since the location wins top down for me !
Lee Y. Affärsresenär Taiwan, den 21 maj 2016
convenient
5,7
good location and good service
Lee C. Gruppresenär Singapore, den 21 maj 2016
PERFECT LOCATION
5
The Premier rooms are really new and good (zen décor). Front desk, concierge and chamber maids were friendly and helpful! Good hotel with easy access to anywhere.
Yen T. Familj med småbarn Singapore, den 21 maj 2016
Housekeeping not thorough
3,3
Customer service at Front desk not very helpful
Ben H. Reste med partner Singapore, den 19 maj 2016
Recent Stay
5,3
Pleasantly surprised with the newly renovated rooms. This is my preferred accommodation whenever I visit Hong Kong.
Ho C. Reste med partner Singapore, den 19 maj 2016
Satisfied
5,3
Allocated room was far better than the one we stayed in July 2015. However, on the last night stay, we were waken at around 3.00 am by noisy occupants who stayed next door. Very uncultured and inconsiderate.
1 - 4 av 4 omdömen
The Cityview Hotel Hong KongThe Cityview Hotel Hong Kong - GästrumThe Cityview Hotel Hong Kong - GästrumThe Cityview Hotel Hong Kong - GästrumThe Cityview Hotel Hong Kong - GästrumThe Cityview Hotel Hong Kong - GästrumThe Cityview Hotel Hong Kong - GästrumThe Cityview Hotel Hong Kong - GästrumThe Cityview Hotel Hong Kong - GästrumThe Cityview Hotel Hong Kong - SvitThe Cityview Hotel Hong Kong - SvitThe Cityview Hotel Hong Kong - SvitThe Cityview Hotel Hong Kong - SvitThe Cityview Hotel Hong Kong - SvitThe Cityview Hotel Hong Kong - SvitThe Cityview Hotel Hong Kong - GästrumThe Cityview Hotel Hong Kong - GästrumThe Cityview Hotel Hong Kong - SvitThe Cityview Hotel Hong Kong - SvitThe Cityview Hotel Hong Kong - SvitThe Cityview Hotel Hong Kong - BadrumThe Cityview Hotel Hong Kong - GästrumThe Cityview Hotel Hong Kong - GästrumThe Cityview Hotel Hong Kong - GästrumThe Cityview Hotel Hong Kong - GästrumThe Cityview Hotel Hong Kong - GästrumThe Cityview Hotel Hong Kong - GästrumThe Cityview Hotel Hong Kong - GästrumThe Cityview Hotel Hong Kong - GästrumThe Cityview Hotel Hong Kong - GästrumThe Cityview Hotel Hong Kong - BadrumThe Cityview Hotel Hong Kong - LobbyThe Cityview Hotel Hong Kong - CaféThe Cityview Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanThe Cityview Hotel Hong Kong - EntréThe Cityview Hotel Hong Kong - LobbyThe Cityview Hotel Hong Kong - EntréThe Cityview Hotel Hong Kong - UtsiktThe Cityview Hotel Hong Kong - GästrumThe Cityview Hotel Hong Kong - RestaurangThe Cityview Hotel Hong Kong - RestaurangThe Cityview Hotel Hong Kong - Faciliteter


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C03