eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The Commodore Hotel

Portswood Road, V&A Waterfront, V & A Waterfront, Kapstaden, Sydafrika (Visa karta)

Boka nu!

The Commodore Hotel Kapstaden - Omgivningar The Commodore Hotel Kapstaden - Gym The Commodore Hotel Kapstaden - Pub/lounge The Commodore Hotel Kapstaden - Business Center The Commodore Hotel Kapstaden - Spa The Commodore Hotel Kapstaden - Hotellet från utsidan The Commodore Hotel Kapstaden - Gym The Commodore Hotel Kapstaden - Mötesrum The Commodore Hotel Kapstaden - Mötesrum The Commodore Hotel Kapstaden - Mötesrum The Commodore Hotel Kapstaden - Spa The Commodore Hotel Kapstaden - Restaurang The Commodore Hotel Kapstaden - Spa The Commodore Hotel Kapstaden - Pub/lounge The Commodore Hotel Kapstaden - Pool The Commodore Hotel Kapstaden - Hotellet från utsidan
The Commodore Hotel Kapstaden - Pub/lounge The Commodore Hotel Kapstaden - Lobby The Commodore Hotel Kapstaden - Business Center The Commodore Hotel Kapstaden - Utsikt
Område: V & A Waterfront Antal rum: 236
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,4

från 94 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
9,4
Personal
8,4
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,2
Mat/Middag
8,1
Alla recensioner (94)
Sortera efter:
Hans H. Reste med partner Sweden, den 29 januari 2013
Bra hotell med utmärkt läge.

Väl fungerade reception och snabb och effektiv bagehantering
7,7
Under senaste åtta åren har jag besökt Kapprovinsen och tidigare bott på hotellet vid tre skilda tillfällen. Detta var den 4:e gången. Hotellet har ej genomgått några större förändringar under de senaste åren, varför en viss uppfräschning är i behov. Bellboys/bellcaptain funktionen var ovanligt trevlig och allert. Rummen liksom sviterna har enkelglasrutor, som innebär att gatu- ljud går in i rummen vid vissa tillfällen. AC-funktionen är något höjljudande.
Tips: Centralt och bra läge för skilda aktiviteter.
Katarina M. Reste med partner Sweden, den 7 september 2012
Trevligt hotell med ett bra läge.

nära till bra restauranger. bra standard.
9,3
det var en intressant miljö med mycket trevlig personal
Tips om att göra på hotellet: Bra mat på hotellet till ett bra pris
Ulf G. Affärsresenär Sweden, den 20 augusti 2012
Utmärkt läge i lugn omgivning

Rent, välskött. Bra läge
8
hotellet är bra beläget i lugnt område alldeles intill victoria harbour i kapstaden, sydafrika
Lars N. Reste med partner Sweden, den 10 januari 2011
Bra läge.

Frukost, bar, vänlig personal
8,3
Bra läge om man ska utforska Kap på 3 dagar. Nära restauranger och shops i Waterfront. Bra service på allt. Ärliga tips om utflykter till Goda Hopp och vingårdar. Bred frukostbuffé som gör att man står sig länge.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Goda Hopp och Vingårdar
Mikael S. Familj med småbarn Sweden, den 4 april 2010
Commodore - ett stenkast från Waterfront

Läget, läget och läget samt den trevliga och hjälpsamma personalen
9,7
Om du gillar den pampiga och marina stilen kommer du att uppskatta din vistelse på The Commodore. Miljön genomsyras av livet vid och på havet och den röda tråden är tydlig. Du får en god service under vistelsen och personalen är väldigt kompetent och trevlig. Det ypperliga läget nära Waterfront gör att du har nära till bra restauranger och exklusiv shopping.
Colin N. Ensamresenär United Kingdom, den 14 september 2014
Great Hotel and Safe Location

Good value for money with Agoda deal. Location ideal for Water Front. Safe are to walk around
8,7
Booked this hotel last minuet after finishing at a work conference and wanted to be closer to the town. This hotel is 2-3 minuets walk from the water front and the area is very safe, even late at night. The hotel amenities are very good. Check in was swift and quick. The room a good size and the WiFi which is free works very well. From my 2 windows I could see both Table Mountain and the sea. I did not use the restaurant for dinner, but for breakfast there was a good self service selection of hot and cold buffet. Based on the price of some of the other hotels in the area, this was a good value for money weekend break.
Cheekin L. Familj med småbarn Singapore, den 12 september 2014
vintage hotel with great location

location, location and location
8,3
generally a pleasant one. the breakfast was not excellent but good and the service is above board. the rooms are slightly old but clean. would recommend this hotel to anyone who wants to visit the lovely city of Cape Town.
Hao M. Reste med partner Singapore, den 29 augusti 2014
Great location and Breakfast

Breakfast, location beside V&A
9,3
Hotel was great, one of the best international breakfast I had. Drive is a must if you want to go to other parts of the town. However, its location beside V&A waterfront is great if that is where you will spend most of your time
Martin R. Reste med partner United Kingdom, den 19 augusti 2014
Great Hotel

Close to the Water Front - friendly staff - comfortable rooms.
9,7
I have stayed here when on business in Cape Town so was confidant that our stay would be good. It was and we will be back. The staff were very friendly and helpful.
Martin R. Reste med partner United Kingdom, den 29 juli 2014
Return stay.

Location - views - staff
9,7
Very good

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

The Commodore Hotel KapstadenThe Commodore Hotel Kapstaden - OmgivningarThe Commodore Hotel Kapstaden - GymThe Commodore Hotel Kapstaden - Pub/loungeThe Commodore Hotel Kapstaden - Business CenterThe Commodore Hotel Kapstaden - SpaThe Commodore Hotel Kapstaden - Hotellet från utsidanThe Commodore Hotel Kapstaden - GymThe Commodore Hotel Kapstaden - MötesrumThe Commodore Hotel Kapstaden - MötesrumThe Commodore Hotel Kapstaden - MötesrumThe Commodore Hotel Kapstaden - SpaThe Commodore Hotel Kapstaden - RestaurangThe Commodore Hotel Kapstaden - SpaThe Commodore Hotel Kapstaden - Pub/loungeThe Commodore Hotel Kapstaden - PoolThe Commodore Hotel Kapstaden - Hotellet från utsidanThe Commodore Hotel Kapstaden - Pub/loungeThe Commodore Hotel Kapstaden - LobbyThe Commodore Hotel Kapstaden - Business CenterThe Commodore Hotel Kapstaden - Utsikt


AS-AGWEB-3C07