Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The Commodore Hotel

Portswood Road, V&A Waterfront, V&A Waterfront, Kapstaden, Sydafrika

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,4

baserat på 114 omdömen

5 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,9
Läge
9,4
Personal
8,4
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
8,1
Alla omdömen (114)
Sortera efter:
Hans H. Reste med partner Sweden, den 29 januari 2013
Bra hotell med utmärkt läge.

Väl fungerade reception och snabb och effektiv bagehantering
7,7
Under senaste åtta åren har jag besökt Kapprovinsen och tidigare bott på hotellet vid tre skilda tillfällen. Detta var den 4:e gången. Hotellet har ej genomgått några större förändringar under de senaste åren, varför en viss uppfräschning är i behov. Bellboys/bellcaptain funktionen var ovanligt trevlig och allert. Rummen liksom sviterna har enkelglasrutor, som innebär att gatu- ljud går in i rummen vid vissa tillfällen. AC-funktionen är något höjljudande.
Tips: Centralt och bra läge för skilda aktiviteter.
Anmäl det här omdömet
Katarina M. Reste med partner Sweden, den 7 september 2012
Trevligt hotell med ett bra läge.

nära till bra restauranger. bra standard.
9,3
det var en intressant miljö med mycket trevlig personal
Tips om att göra på hotellet: Bra mat på hotellet till ett bra pris
Anmäl det här omdömet
Ulf G. Affärsresenär Sweden, den 20 augusti 2012
Utmärkt läge i lugn omgivning

Rent, välskött. Bra läge
8
hotellet är bra beläget i lugnt område alldeles intill victoria harbour i kapstaden, sydafrika
Anmäl det här omdömet
Lars N. Reste med partner Sweden, den 10 januari 2011
Bra läge.

Frukost, bar, vänlig personal
8,3
Bra läge om man ska utforska Kap på 3 dagar. Nära restauranger och shops i Waterfront. Bra service på allt. Ärliga tips om utflykter till Goda Hopp och vingårdar. Bred frukostbuffé som gör att man står sig länge.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Goda Hopp och Vingårdar
Anmäl det här omdömet
Mikael S. Familj med småbarn Sweden, den 4 april 2010
Commodore - ett stenkast från Waterfront

Läget, läget och läget samt den trevliga och hjälpsamma personalen
9,7
Om du gillar den pampiga och marina stilen kommer du att uppskatta din vistelse på The Commodore. Miljön genomsyras av livet vid och på havet och den röda tråden är tydlig. Du får en god service under vistelsen och personalen är väldigt kompetent och trevlig. Det ypperliga läget nära Waterfront gör att du har nära till bra restauranger och exklusiv shopping.
Anmäl det här omdömet
Cosima S. Ensamresenär Germany, den 3 januari 2016
Poor service

big modern room, good location
7
Room wasnt ready when supposed. Waited 30min to get a towel. General very Slow personnel. Room was not Made until 16h and then they came back several times because they forgot something until I told them to stop. Somebody entered my room and woke me at 8am on a sunday to check the minibar... why??? I would rate this as a 3* hotel with Minimum service.
Anmäl det här omdömet
George W. Reste med partner United Kingdom, den 14 november 2015
Commodre Cape Town, 5/14 Nov 2015

Location, Bar Staff, Breakfast
8
The hotel advertised renovated rooms but we got an old room and 2 single beds not a Queen as booked, the room was clean and quiet but old and past its time.
Anmäl det här omdömet
Bharat S. Reste med partner South Africa, den 10 augusti 2015
Its people that make your stay enjoyable & service

Location, Breakfast, Staff
7
Anmäl det här omdömet
Deborah E. Reste med partner United States of America, den 2 augusti 2015
Construction

Location
9,7
The hotel was great EXCEPT there was construction going on - so no sleeping in. Started each morning by 8 a.m. Very loud banging next to our room. Wish I had been told before booking the room!!
Anmäl det här omdömet
Karin W. Reste med partner South Africa, den 12 juni 2015
Fabulous accommodation in Cape Town

Excellent location. Friendly staff. Valet parking.
10
Wonderful
Anmäl det här omdömet
1 - 5 av 5 omdömen
The Commodore Hotel KapstadenThe Commodore Hotel Kapstaden - GymThe Commodore Hotel Kapstaden - MötesrumThe Commodore Hotel Kapstaden - MötesrumThe Commodore Hotel Kapstaden - MötesrumThe Commodore Hotel Kapstaden - SpaThe Commodore Hotel Kapstaden - RestaurangThe Commodore Hotel Kapstaden - SpaThe Commodore Hotel Kapstaden - Pub/loungeThe Commodore Hotel Kapstaden - PoolThe Commodore Hotel Kapstaden - Pub/loungeThe Commodore Hotel Kapstaden - LobbyThe Commodore Hotel Kapstaden - Business CenterThe Commodore Hotel Kapstaden - UtsiktThe Commodore Hotel Kapstaden - GästrumThe Commodore Hotel Kapstaden - SpaThe Commodore Hotel Kapstaden - GästrumThe Commodore Hotel Kapstaden - PoolThe Commodore Hotel Kapstaden - PoolThe Commodore Hotel Kapstaden - GästrumThe Commodore Hotel Kapstaden - SpaThe Commodore Hotel Kapstaden - Balkong/terrassThe Commodore Hotel Kapstaden - RestaurangThe Commodore Hotel Kapstaden - Pub/loungeThe Commodore Hotel Kapstaden - FritidsfaciliteterThe Commodore Hotel Kapstaden - GymThe Commodore Hotel Kapstaden - Hotellet från insidanThe Commodore Hotel Kapstaden - Balkong/terrass


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A04