Mitt konto (logga in)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The Commodore Hotel

Portswood Road, V&A Waterfront, V & A Waterfront, Kapstaden, Sydafrika (Visa karta)

Boka nu!

The Commodore Hotel Kapstaden - Omgivningar The Commodore Hotel Kapstaden - Gym The Commodore Hotel Kapstaden - Pub/lounge The Commodore Hotel Kapstaden - Business Center The Commodore Hotel Kapstaden - Spa The Commodore Hotel Kapstaden - Hotellet från utsidan The Commodore Hotel Kapstaden - Gym The Commodore Hotel Kapstaden - Mötesrum The Commodore Hotel Kapstaden - Mötesrum The Commodore Hotel Kapstaden - Mötesrum The Commodore Hotel Kapstaden - Spa The Commodore Hotel Kapstaden - Restaurang The Commodore Hotel Kapstaden - Spa The Commodore Hotel Kapstaden - Pub/lounge The Commodore Hotel Kapstaden - Pool The Commodore Hotel Kapstaden - Hotellet från utsidan
The Commodore Hotel Kapstaden - Pub/lounge The Commodore Hotel Kapstaden - Lobby The Commodore Hotel Kapstaden - Business Center The Commodore Hotel Kapstaden - Utsikt
Område: V & A Waterfront Antal rum: 236
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,4

från 89 recensioner

Valuta för pengarna
7,8
Läge
9,4
Personal
8,4
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
8,0
Alla recensioner (89)
Sortera efter:
Hans H. Reste med partner Sweden, den 29 januari 2013
Bra hotell med utmärkt läge.

Väl fungerade reception och snabb och effektiv bagehantering
7,7
Under senaste åtta åren har jag besökt Kapprovinsen och tidigare bott på hotellet vid tre skilda tillfällen. Detta var den 4:e gången. Hotellet har ej genomgått några större förändringar under de senaste åren, varför en viss uppfräschning är i behov. Bellboys/bellcaptain funktionen var ovanligt trevlig och allert. Rummen liksom sviterna har enkelglasrutor, som innebär att gatu- ljud går in i rummen vid vissa tillfällen. AC-funktionen är något höjljudande.
Tips: Centralt och bra läge för skilda aktiviteter.
Katarina M. Reste med partner Sweden, den 7 september 2012
Trevligt hotell med ett bra läge.

nära till bra restauranger. bra standard.
9,3
det var en intressant miljö med mycket trevlig personal
Tips om att göra på hotellet: Bra mat på hotellet till ett bra pris
Ulf G. Affärsresenär Sweden, den 20 augusti 2012
Utmärkt läge i lugn omgivning

Rent, välskött. Bra läge
8
hotellet är bra beläget i lugnt område alldeles intill victoria harbour i kapstaden, sydafrika
Lars N. Reste med partner Sweden, den 10 januari 2011
Bra läge.

Frukost, bar, vänlig personal
8,3
Bra läge om man ska utforska Kap på 3 dagar. Nära restauranger och shops i Waterfront. Bra service på allt. Ärliga tips om utflykter till Goda Hopp och vingårdar. Bred frukostbuffé som gör att man står sig länge.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Goda Hopp och Vingårdar
Mikael S. Familj med småbarn Sweden, den 4 april 2010
Commodore - ett stenkast från Waterfront

Läget, läget och läget samt den trevliga och hjälpsamma personalen
9,7
Om du gillar den pampiga och marina stilen kommer du att uppskatta din vistelse på The Commodore. Miljön genomsyras av livet vid och på havet och den röda tråden är tydlig. Du får en god service under vistelsen och personalen är väldigt kompetent och trevlig. Det ypperliga läget nära Waterfront gör att du har nära till bra restauranger och exklusiv shopping.
Lawrence D. Affärsresenär United States of America, den 16 juni 2014
Very relaxing

Food, Customer service and comfortable rooms
9
Everything went well. I enjoyed every moment of my stay.
Hiu Y. Affärsresenär Hong Kong, den 21 maj 2014
Very convenient

Good location, friendly staff and the rooms are clean
7,7
Overall, it is a convenient located hotel, it is within 5 mins walking to V & A where you can find tons of restaurants and a massive shopping mall. Besides, the hotel staff are fiendly and helpful.
Ross F. Reste med partner New Zealand, den 30 april 2014
Upmarket hotel in an excellent location

Dining, location and staff
8,7
Mostly excellent but the maid service could have been better
Geminine G. Familj med äldre barn Philippines, den 27 april 2014
Good value for money.

5 mins walk to V&A Harbour, good value for money, great buffet breakfast, rooms are old but clean and super nice view of the table mountain.
8
Great stay! All staff are nice and accommodating. Good value for money!
Alexandra S. Gruppresenär United Kingdom, den 26 april 2014
One night

Comfortable bed, spacious room, location
7
It was one night that I spent at the hotel. The bed was very comfortable and big bed so a great night sleep we had

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

The Commodore Hotel KapstadenThe Commodore Hotel Kapstaden - OmgivningarThe Commodore Hotel Kapstaden - GymThe Commodore Hotel Kapstaden - Pub/loungeThe Commodore Hotel Kapstaden - Business CenterThe Commodore Hotel Kapstaden - SpaThe Commodore Hotel Kapstaden - Hotellet från utsidanThe Commodore Hotel Kapstaden - GymThe Commodore Hotel Kapstaden - MötesrumThe Commodore Hotel Kapstaden - MötesrumThe Commodore Hotel Kapstaden - MötesrumThe Commodore Hotel Kapstaden - SpaThe Commodore Hotel Kapstaden - RestaurangThe Commodore Hotel Kapstaden - SpaThe Commodore Hotel Kapstaden - Pub/loungeThe Commodore Hotel Kapstaden - PoolThe Commodore Hotel Kapstaden - Hotellet från utsidanThe Commodore Hotel Kapstaden - Pub/loungeThe Commodore Hotel Kapstaden - LobbyThe Commodore Hotel Kapstaden - Business CenterThe Commodore Hotel Kapstaden - Utsikt


AS-AGWEB-3A02