eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality

24 Mount Elizabeth, Orchard, Singapore 228518 (Visa karta)

Boka nu!

The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Lobby The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Lobby The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Pool The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Pool The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gästrum The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gästrum The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gästrum The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gästrum The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gästrum The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gästrum The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gästrum The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gästrum The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gästrum The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gästrum The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gästrum The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gästrum
The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gästrum The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gästrum The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gästrum The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gästrum The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gästrum The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gästrum The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gästrum The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gästrum The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gästrum The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gästrum The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gästrum The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapore - Gästrum
Område: Orchard Antal rum: 256
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

från 3018 recensioner

Valuta för pengarna
7,2
Läge
8,0
Personal
7,5
Hotellets Skick/Renlighet
7,6
Bekvämligheter på rummet
7,7
Mat/Middag
6,8
Alla recensioner (3018)
Sortera efter:
Karno K. Ensamresenär Indonesia, den 8 augusti 2014
Kamarnya Besar, Bersih dan Dekat Hospital

Kamarnya Besar, Bersih dan Dekat Hospital
7,3
Pehr H. Familj med småbarn Sweden, den 9 januari 2013
Trevligt hotel, bra läge och förstklassigt service

Personlig service, bra rum och bra läge
8
En bra vistelse efter fyra veckor ute i Thailands/Malaysias övärld. Vi möttes av en förstklassig check-in upplevelse och servicekvaliteten var hög under hela vår vistelse. Rummet (familjerum) höll god kvalitet, sköna sängar och gott om utrymme. Det enda negativa var väl att badrummet skulle behöva en uppgradering och att TVs bild var ganska gryning, men det känns kanske som petitesser. Restaurangen var ok, frukosten höll ok nivå men var rätt dyr. Hotellets manager Julianna såg dock till att vi möttes av en utmärkt service varje gång vi passerade lobbyn, inkl utcheckningen.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Vi han inte med mycket mer än Singapore Zoo (riktigt bra) och Orchard Road men det räckte den här gången.
Pushparaj S. Ensamresenär Sweden, den 12 september 2012
Flott hotell med bra läge

Läget till shopping, Personal, Rummet
7,3
ett riktigt fint hotell med fina rum. personalen var trevlig och behjälpliga. maten på den restaurang som fanns i hotellet var dock inte i den klass som jag hade hoppats på. väldigt nära till shopping och nöje.
Lars B. Reste med partner Sweden, den 20 februari 2012
Trevligt hotell med bra pool, vänlig personal

Köpte till frukost, väl värt pengarna. Lugnt läge nära goda shoppingmöjligheter.
8,7
Förbeställd transport flygplats - hotell fanns ej på plats. Dock inga problem att få annan transport. Personal förklarade problemet bl a med internet-problem. Fräscha rum, mörkt inredda. Positiv överraskning att vi blev uppgraderade till Executive room från Superior room utan extra kostnad.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: åk 'hop on hop off' buss. åk upp till 56:e våningen på det hotell som har en båt längst upp i marina bay, samt se gärna ljusshowen på kvällen från någon av restaurangerna mitt emot. drick en singapore sling på raffels hotel, för att känna atmosfären "från förr".
Stig V. Ensamresenär Sweden, den 21 september 2011
Bra läge, men låg standard på mat

Bra läge
5
Läget är alldeles utmärkt liksom rummet helt godkänt, men i övrigt inte bra exvis - restaurangen ej godkänd - ofräscht - poolen - ingen personal och s k gymmet bestod av några maskiner ute vid poolen, dock ej fungerande.
Roger E. Reste med partner Sweden, den 23 mars 2011
mkt bra hotell

hyfsat läge, MKT trevlig och hjälpsam personal
8,7
+ Mkt bra hotell med skapligt läge vid mount elizabeth road. Lätt att gå till Paragon shopping mall på Orhard road, nerför hela vägen. (Jobbigare upp till hotellet dock :-) + Mkt trevlig och hjälpsam personal + vi bokade nåt slags businessrum på internet (ingen extra kostnad ) och det var riktigt bra. det gav fri minibar, fri access till en liten VIP launch, Fri tvätt av två klädesplagg per dag. Detta hotell kan rekommenderas varmt och här bor vi nästa gång vi åker till Singapore :-)
Restaurangtips: Afternoon Tea på Tea house (våning 3 tror jag det var) i ION shopping mall på Orchard road, mkt bra och prisvärd afternoon tea :-)
Anders S. Gruppresenär Sweden, den 2 april 2010
bra hotel med skön promenad till orchard road.

bra hotel med bra pol trevlig personal.
7,3
toppen hotel med bra personal och bra läge nära orchard road.. perfekt för den som ska vara några dagar i singapore. gratis bus till universal studios. rummen är toppen med bra badrum. har inget dåligt att skriva alls.. om ni åker till singapore missa inte en singapore sling och missa inte dessa enorma food courts.. helt underbar mat helt super kall tiger öl. ha en trevlig resa !.
Martono D. Reste med partner Indonesia, den 18 augusti 2014
Good location and awesome staff

Kind staff, good location and nice room
7
overall is very nice. the location is good just 5 mins walk from paragon, the staff are also very kind since she got me an upgrade from standard room to newly renovated room. And the price is also very reasonable ( cheapest 4 star hotel near orchard road )
Eric G. Familj med äldre barn Indonesia, den 17 augusti 2014
nice and good staff. able to retrieve my lost item

good and honest staffs. nice room. good price
9,3
I was staying here for a week or so. At first i took 3 days premier hotel stay. No problem. Good service and quick room service delivery. Staffs smiles a lot which is nice. Then i took another 3 days stay at superior room. Which the cashier guy ashokan said "low low low room". Which makes me laugh. At first i had several difficulties at checking in for the 4th day. But sir ashokan patiently helped me to check in. At the 4th night. I recieved a mail stating tht they willing to upgrade my room from superior to premier for free which is nice. The next day. I got the new key and moved to new room. I was surprised tht its not even a premier room. Its family suite one (the best room available). Im so glad and im planning to stay here in the elizabeth hotel for next few weeks . The elizabeth hotel rocks
Thor S. Reste med partner Malaysia, den 12 augusti 2014
sban

Good shopping & meeting location, thumbs up for relaxation & food quality & friendly staff
8,3

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Kundrecensioner - The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality, Singapore

AS-AGWEB-3B03