eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

The Garden View – YWCA Hotel

1 Macdonnell Road, Central, Hongkong Central / Sheung Wan, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Garden View International House Hotel

The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Svit The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Svit The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Svit The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Svit The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Badrum The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Lobby The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Omgivningar The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Faciliteter The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Lobby The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Gym The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Gym The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Lobby The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Restaurang The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Lobby The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Pool
The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Pool The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Gästrum The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Gästrum The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Gästrum The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Gästrum
Område: Hongkong Central / Sheung Wan Antal rum: 141

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

från 2002 recensioner

Valuta för pengarna
8,0
Läge
7,4
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
8,3
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
6,4
Alla recensioner (2002)
Sortera efter:
Hanna L. Familj med småbarn Sweden, den 17 mars 2013
Underbar utsikt, men små rum och svåråtkomligt

Utsikten, renligheten,
6,3
Dåliga saker: De sa inte till på förhand att barnsängen var upptagen. Poolen var inte i bruk trots 25 grader ute. Det var ett bra läge, men ändå inga vettiga vägar till tex Soho som man kunde ta sig till snabbt men med fara för sitt eget liv.
Ingrid J. Familj med småbarn Sweden, den 23 oktober 2011
Trevliga rum till ett bra pris

Bra läge, små men bra rum, tyst, trevlig personal
7
Ingen lyx men rent och prydligt. Vi åt frukost på stan då detta ej ingick i priset.
Tips: Gå igenom Botaniska trädgården ner till stan, det är både enklast och trevligast. Vägarna som går rakt ner mot vattnet från hotellet är svåra att gå på med barnvagn.
Mathias J. Ensamresenär Finland, den 23 januari 2011
Helt okej med okej läge

Rent, bra service
6,3
som rubriken säger, helt okej! rummet är inte stort men helt tillräckligt, badrummet är prydligt. restaurangen har bra mat, aningen dyrt dock. endast nyhetskanaler och dokumentärer på engelska, resten kinesiska. helt okej utsikt från rummet, be dock om ett rum högt upp.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Väldigt nära Peak spårvagnen (2 minuters promenad) som ger en fantastisk utsikt över Hongkong, väl värt pengarna. Även nära till Hong Kong Park om man vill ha en liten paus från storsstadsvimlet.
Peter S. Reste med partner Sweden, den 25 december 2010
bra läge lätt att ta taxi från hotellet

bra pris och trvlig personal
7,3
Bra standrd för det pris man betalade,,man skall ju bara sova ändå på hotellrummet!Hyfsat gångavstånd men även lätt att ta taxi från hotellet då de stannar utanför hela tiden.
Tips om nattklubbar: fråga taxichaufförerne om sevärdheter och nattklubbar!!
Robert K. Reste med partner Sweden, den 5 juni 2010
The Garden View – YWCA Hotel

Rent Skona sangar Helt ok personal Bra bussforbindelse
7,7
Hotelrummet liknade lite Scandic hotel, Rummet var stort och luftigt. Inte alls langt till stan om du tar en prommenad eller aker bussen. Bra frukost!
Louise B. Reste med partner China, den 3 januari 2010
Mycket bra hotell mitt i Hong Kong

Hotellet är beläget 5-10 min. gångväg till Central (shoppingcenter och butiker) och Lan Kwai Fong (restauranger/barer). Bra frukostbuffé med både väst och öst representerat Kanske inte det mest moderna hotell men rent och ordentligt och prisvärt
9,3
Mycket bra hotell för resenärer som vill bo mitt i Hong Kong men ändå bo bra och prisvärt. Jag skulle absolut bo där igen.
Tips om shopping: Från hotellet är det lätt att antingen gå ner till Central (5 min) eller ta en taxi till Causeway Bay eller Wan Chai (5 min m taxi) där all shopping finns. Alternativet är att åk till Kowloon (fastlandet) och shoppa där. Kopiemarknad i Mong Kok (Ladies Market/Night Market) eller TST (T-bana) där Harbour Plaza finns som är ett jättestort shoppingcenter.
Daniel N. Reste med partner Sweden, den 8 augusti 2009
Trevlig vistelse Aug 2009

Rent och fint hotell med bra service. Frukosten var verkligen värd pengarna med mycket och välsmakande mat. det ligger nära till många sevärdheter och med fina promenadvägar genom parker.
8,3
The Garden View är ett väldigt prisvärt och trevligt hotell. Det ligger väldigt nära till centrum men flera härliga parker precis intill. Jag fick ett väldigt bra bemötande av all personal som såg till att göra min vistelse väldigt positiv. från hotellet kan man promenera ner till centrum med barer och restauranger på bara några minuter. Är du ute efter ett rent och fint hotell utan överflödig lux men med allt man behöver är detta ett mycket prisvärt alternativ mitt i City.
Tips om nattklubbar: Barområdet Lan kwai Fong vilket ligger 7min gångväg bort. Riktigt trevligt område med skön atmosfär.
Marco C. Affärsresenär Italy, den 18 juli 2014
It is a good palce for a few days in HK

Central located, price and confort
7,3
Always nothing to complaine ... Goood place
Andrew V. Affärsresenär United Kingdom, den 17 juli 2014
Economical, Comfortable and Convenient

Location, Price, Cleanliness
7,3
This has become the default destination for my business trips. It's not luxurious, but comfortable, the location on the hill means you are away from the bustle of Central, Wanchai or Causeway Bay, I love to walk in the morning up (part of the way) to The Peak or around the Zoological & Botanical Gardens, and there's a ParkNShop right next door too. It does the job and keeps the costs down in an otherwise expensive city to stay.
Melvyn P. Reste med partner Australia, den 16 juli 2014
Disappointing stay, very poor restaurant

Easy access to public transport; reception staff tried to be helpful; good restaurant on Floor 8 at Two Macdonnell Road, over the road.
5
Overall, slightly on the unpleasant side. Room and hotel were pleasant enough. For an "International" hotel, reception staff had very limited English. Compared with welcoming staff on a recent cruise, staff rarely smiled or greeted us. Some staff were quite abrupt to the point of rudeness. TV in room did not work properly. Restaurant was poor. We had a package that included breakfast. The buffet choice was fair, but contents of Bain Maries were kept to a minimum. On several occasions we had to ask for items to be replenished. We were concerned that food temperatures in the buffet were well below safe levels (I estimated 50 - 55 degrees Celsius, when acceptable lower limit is 65 degrees Celsius to prevent development of food bacteria. At dinner on the second night of our stay my wife did not eat the noodle meal as it had obviously been reheated in a microwave, being hot in some places and cool to warm in others. Grossly unsatisfactory! The restaurant manager / head waiter was abrupt, unsmiling and dismissive. We never saw him smile. Advice about public transport was not available. We could have been told that no change was given on the buses, and that exact fare should be used. Instead, we were embarrassed to be refused access to a bus and had to take a taxi instead. Even if staff have poor English (unacceptable in an international hotel), information sheets in English and other languages with basic information could be easily provided. We paid for a late checkout, and an hour and a half before that time was up, a cleaner bustled into the room and began cleaning around us. On another occasion, when having difficulty with a room key, the technician who was sent to help literally snarled at me when the issue was solved. Admittedly, the problem with the key was my fault, but the treatment I received was rude in the extreme.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

The Garden View – YWCA Hotel Hong KongThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - SvitThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - SvitThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - SvitThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - SvitThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - BadrumThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - LobbyThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - OmgivningarThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - FaciliteterThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - LobbyThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - GymThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - GymThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - LobbyThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - RestaurangThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - LobbyThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - PoolThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - PoolThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - GästrumThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - GästrumThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - GästrumThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Gästrum


AS-AGWEB-3C01